Lavetten coverbillede
Lejeboliger i Ørestad Syd

Lavetten - arkitekttegnede lejeboliger lige ved naturen

Lavetten er en arkitektonisk ejendom med en unik beliggenhed lige ved den storslåede natur og det spændende byliv. Ejendommen kendetegnes ved den smukke, skrånende arkitektur med grønne tagflader, som sikrer et optimalt lysindfald i gårdrummet og boligerne.

Ejendommen rummer 241 boliger, der varierer i størrelse fra 1-6 værelser, fordelt på 49-175 m2. Således er her boligmuligheder for både enlige, par og børnefamilier. Her får du også din egen altan eller terrasse, som byder på optimalt solindfald.

Lavetten er opført i 2019 og er tegnet af den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture, som har ladet sig inspirere af de klassiske københavnske brokvarterer i rødbrune jordtoner.

Ejendommens helt særlige designfeature, de skrånende grønne tagflader, skaber en flot, visuel overgang fra Fælledens smukke natur til ejendommens grønne gårdmiljø. Gårdmiljøet byder på legeområder til familiens mindste samt rolige opholdszoner, hvor du kan nyde en kop kaffe med naboerne.

Læs mere om Lavetten her på siden eller klik her for at komme direkte til de ledige lejligheder.

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45

Flyt ind i en ny bolig med plads til hverdagen

I Lavetten flytter du ind i en nybygget bolig fra 2019, og her får du gennemtænkte løsninger og livskvalitet i hver en kvadratmeter. Boligerne byder på funktionelt og intelligent design, der er skabt til at gøre din hverdag nemmere. Og naturligvis i en kvalitet, der understreger byggeriets høje niveau.

Kokkerer lækre middage til familien eller vennerne i dit smagfulde køkken fra Invita, som bl.a. byder på svævende bordplade i højtrykskomposit, LED spots og integrerede hvidevarer – alle fra Siemens.

Nyd morgenerne i det indbydende badeværelse med gulvvarme, formstøbt og integreret kunstmarmorvask, væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Unikke fælleslokaler og hyggelig gårdcafé

Lavetten byder på tre unikke fælleslokaler, som har hver sin gennemtænkte funktion. Lokalet ”Pusterummet”, er indrettet med fuld fokus på afslapning, leg og velvære. Her kan børnene boltre sig i sjove tumlemøbler, mens du tager en slapper i den bløde sofa.

”Luftrummet” er indrettet til gavn for de beboere, som kunne have behov for en moderne hjemmearbejdsstation. Her kan man afholde møder, ses med studiegruppen eller fordybe sig i en spændende bog.

”Tidsrummet” er dit multi- og festlokale, og det er smukt indrettet med plakater med plantemotiver, lamper der giver en varm belysning, lette grønlige gardiner samt stole i grønne og blå nuancer. Faktisk har fælledens frodige natur været en stor inspirationskilde i indretningen. Tidsrummet er det perfekte lokale til fødselsdagsfester og andre hyggelige arrangementer.

I Lavettens stueplan finder du også den unikke gårdcafé COBRAcph. Her kan du komme forbi til en kop kaffe eller et glas vin, få en snak med dine naboer og deltage i hyggelige events.

Testimonial

Hør fra beboere i området

Helene og Morten bor i Ørestad Syd med deres to børn og lille hund. Hør dem fortælle om deres hverdag i området, børnenes skoler, fritidsaktiviteter og alt hvad der ellers hører til.

Bo lige ved den storslåede natur

Et af ejendommens store aktiver er beliggenheden så tæt på Kalvebod Fælled. Her finder du et helt unikt naturlandskab på 2500 hektar, som er oplagt til rolige gåture, løbeture og familieudflugter.

Når du bevæger dig rundt på de grønne vidder, vil du med garanti møde heste, køer, får og dådyr, som bevæger sig frit omkring her. Og der er gode muligheder for at tage en pause på en af de mange lejrpladser og naturlegepladser.

Ingen andre steder i Europa findes et naturområde på denne størrelse så tæt på en storby.

Nyd det spændende byliv

Ørestad Syd har gennemgået en fantastisk udvikling og er i dag kendetegnet ved prisbelønnet arkitektur og et levende byliv med caféer, shopping, internationale kulturoplevelser og meget mere.

Her kan du bl.a. nyde lækre middage på Café 8Tallet, snuppe et glas vin med din bedre halvdel på thorsteinsson's en fredag aften, hente morgenbrød ved La Boulangerie eller få en på opleveren i Royal Arena.

Desuden har du børnepasning, skoler og uddannelse lige uden for din dør, og Københavns centrum er blot en metrotur på 12 minutter væk.

Læs mere om hvad Ørestad byder på her.

DGNB

DGNB SØLV

Lavetten er certificeret efter bæredygtighedsordningen DGNB, som rummer høje krav til bæredygtighed. DGNB bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed.

Lavetten er en bæredygtig ejendom

Vi tænker på dig og miljøet

I Lavetten får du en bæredygtig bolig i et energivenligt byggeri. Som eksempler herpå kan bæredygtig regnvandshåndtering, kildesortering, lavenergiruder samt hvidevarer i min. energiklasse A+ nævnes.

1 / 2

En del af en levende historie

Navnet ’Lavetten’ er inspireret af områdets historie. Fra 1680-1956 brugte militæret Fælleden til øvelsesområde, og i 300 år blev der affyret artilleri her. En lavette er understellet til en kanon.

 • Ledige lejemål
 • Alt udlejet
 • Nybyggeri

55.6200026, 12.5733505

Lokalområdet

 • Transport

  Vestamager st. - 250 m
  Busstop - 250 m
 • Sport

  Skøjtehal - 800 m
  Fodboldbane - 2 km
 • Kultur

  Royal Arena - 1 km
  Biograf - 1,3 km.
 • Indkøb

  Field's - 1,3 km
  Rema - 60 m
 • Friluftsliv

  Kalvebod Fælled - 450 m
  Golfbane - 2,5 km
 • Institutioner

  Folkeskole - 600 m
  Daginstitution - 450 m
 • Centrum

  Kgs. Nytorv St. - 14 min
  Nørreport St. - 16 min

Fakta

Størrelse 1-6 værelser / 63-178 m2
Opført i 2019
Lavenergibygning Klassificeret som A2020
Arkitekter X
Altan/terrasse Tilhørende alle lejligheder.
Gård Åbent, grønt gårdmiljø med både legeplads og plads til at sidde og slappe af
Parkering Mulighed for leje af privat p-plads i kælderen
Cykelparkering Aflåst cykelparkering
Faciliteter Elevator og dørtelefon i alle opgange, depotrum i kælderen
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Lejevilkår

Depositum 2 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45

Interesseret i mere information?

Udlejning teambillede

Vores udlejningsteam sidder klar til at hjælpe dig mandag-torsdag 8:00-17:00 og fredag 8:00-16:00.

Kontakt os på telefon 55 55 07 07
eller e-mail udlejning@balder.dk

Se vores andre ejendomme