Lavetten

Du er her

Nyproduktion, Lavetten, i Ørestaden, København
Lejemål
Kommende

242 lejligheder under opførsel. Forventet indflytningsklar i 2019

Projektnavnen, Lavetten (understellet på en kanon), referer til områdets tidligere anvendelse som militært øvelsesterræn. Det overordnede koncept for dette projekt, er at bringe så meget sollys og mulighed for udsigt ud over Parkrummet og Fælleden til ejendommen som muligt. Dette gøres ved at trykke karréen i højden i det sydvestlige hjørne (byggehøjderne varierer fra 4 til 10 etager). Ekspressivt giver dette en skrå tagflade som begrønnes og tilfører bygningens arkitektur og facadernes varierende højde en dynamisk bebyggelse og et stærkt arkitektonisk udtryk. Den skrå tagflades grønne tag vil kunne ses fra Fælleden. De omkringliggende bygninger og byrum vil skabe en arkitektonisk visuel overgang fra Fælleden til karréen, således at karréen kommer til at fremstå som et stykke Fælled i byen. 

 

Omgivning

Ørestad Syd ligger både midt i naturen og midt i byen. Som en spændende, tæt og moderne bydel med nye eksperimenterende byggerier af danske og internationale arkitekter. Lige uden for døren byder Kalvebod Fælled på enestående naturomgivelser med plads til både leg på naturlegeplads, svampejagt og løbeture. Ørestad Syd folder sig nu for alvor ud som en ny og spændende bydel. Bydelen er karakteriseret ved moderne arkitektur, som Stævnen, Skovhuset, 8-Tallet og Stepperne. Og nye spændende bygninger er godt på vej til de mange nye beboere, som gerne vil til bydelen. Ørestad Syd er flot anlagt med parker, søer og kanaler og skaber med Kalvebod Fælleds næsten uendelige natur en enestående kombination med byen, som kun findes få steder i verden.

Service

Her kan du nyde alle de muligheder og aktiviteter København byder på. En rask lille cykeltur bringer dig til den nye Royal Arena, hvor du kan opleve sport, kultur og underholdning i international klasse. Eller til Shoppingcentret Field's med et stort udvalg af butikker og spisemuligheder. Kort sagt byder området på alt det moderne mennesker sætter pris på. Hvor boliger, erhverv, skoler, uddannelse, butikker og institutioner flettes sammen med kanaler, parker og masser af liv.