Hvorfor vælge en Balder-bolig?

 

Vi arbejder hårdt for at sikre, at du får de bedste rammer for at leve en nem hverdag med masser af livskvalitet og glæde hos os. Vi har personale ved alle vores ejendomme, som står klar til at hjælpe dig, vi afholder løbende arrangementer, så du kan lære naboerne og os bedre at kende. Ud over det vil du også opdage, at vi kæler for detaljerne – både i boligen, udeområderne og de øvrige fællesfaciliteter.

Der er mange gode grunde til vælge en Balder-bolig, og dem kan du læse mere om her. 

Vi sørger for, du får en nem hverdag

Alle vores ejendomme har tilknyttet egen ejendomsadministrator og driftstekniker, som sørger for, at du aldrig er overladt til at løse et uforudset problem på egen hånd. Det kan være en dryppende vandhane, en klaprende hoveddør eller lån af fælleslokale. De er her for dig.

Hos os skal du heller ikke bekymre dig om græs, der skal slås, planter der skal vandes, eller vinduer som skal pudses. Vi klarer det hele for dig. Alt det betyder, at du har mere overskud til at foretage dig alt det, du elsker. 

Nedenfor møder du et udpluk af vores skønne medarbejdere, som bidrager til at gøre hverdagen nem og skøn for dig.

Heidi er vores skønne ejendomsadministrator

Mød Heidi

Heidi er vores ejendomsadministrator, og du kan kende hende på det store smil og ikke mindst det venlige sind.

Det, Heidi brænder allermest for i sit arbejde, er den gode relation til vores beboere. Og hun står altid klar til at hjælpe, hvad end det handler om en revne i væggen, en husdyrtilladelse, flytning eller noget helt fjerde. 

Masser af fordele ved at bo hos os 

Hos os er der plads til hele familien

Plads til din firbenede ven

Vi ved, at de firbenede kan være en utrolig vigtig del af familien. Derfor har du hos os mulighed for at søge om husdyrtilladelse - så hele familien kan være samlet.

Bliv boende så længe, du vil

Ubegrænset lejeperiode

Du kan som udgangspunkt bo lige så længe, du ønsker, hos os. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle ud og finde en ny bolig igen om bare et eller to år.

1 / 2

Gode rammer for fællesskab og livskvalitet

Vi kæler lidt ekstra for udeområder og fællesfaciliteter ved alle vores ejendomme. Det kommer til udtryk i bl.a. frodige gårdrum med faciliteter for flere generationer, velindrettede fælleslokaler, tagterrasser, hyggelige væksthuse og meget mere. Det er forskelligt, hvad vores ejendomme rummer af skønne faciliteter, men ens for alle er, at vi har gjort en særlig indsats for, at du og familien kan nyde livet, føle glæde og dyrke fællesskabet her. Du kan læse mere om de enkelte ejendomme og deres særlige kendetegn her.

Alle vores ejendomme er desuden beliggende i fremsynede og attraktive nabolag, som oftest tæt på naturen, bylivet, offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, arbejdspladser, institutioner og ikke mindst København.

Her har du og familien alt, I behøver lige rundt om hjørnet. 

Hyggelige arrangementer der bringer jer tættere

Vi elsker at gøre vores beboere glade og bidrage til, at fællesskabet kan opstå. Derfor afholder vi hyggelige beboer-arrangementer, det kan f.eks. være gårdkoncerter eller sommer-arrangementer med is, ballondyr og ansigtsmaling.

I videoen tager vi dig med tilbage til maj 2020, hvor vi afholdte smukke koncerter med Athina for beboere. 

Anne-Mette er meget glad for sin lækre bolig i Fælledkanten

Hvad synes vores beboere om at bo hos os?

”Jeg er super glad for vores nye og lyse lejlighed i Fælledkanten. Jeg er vild med den store tagterrasse, hvor man har den smukkeste udsigt over fælleden. Her har jeg bl.a. holdt en fødselsdagsfest for mine venner. Jeg sætter også stor pris på mine naboer og det gode fællesskab, vi har,” siger Anne-Mette, som bor i Fælledkanten med sin kæreste og hund. 

Et bæredygtigt og sundt hjem


Bæredygtighed og din sundhed er en topprioritet, når vi opfører ejendomme. Det kommer bl.a. til udtryk i effektive og energibesparende installationer samt miljøvenlige og sunde materialer, som bidrager til et godt indeklima. Vi arbejder også med solceller, som bidrager til den grønne omstilling og er med til at sænke energiforbruget i ejendommen, samt bæredygtig regnvandshåndtering, som aflaster kloakkerne i nærmiljøerne og nedsætter risikoen for oversvømmelse.

Desuden har vi et mål om, at alle nye ejendomme, som opføres i 2021 eller senere, skal certificeres efter bæredygtighedsordningen DGNB, som rummer høje krav til bæredygtighed. 

Se vores flotte ejendomme 

Fælledkanten i Ørestad Syd

Ørestad

Fælledkanten

Bo i første række ud til Kalvebod Fælled. Fælledkanten er opført i 2019 og indeholder lejligheder på 2-5 værelser samt en kæmpe tagterrasse med tre væksthuse, heriblandt et urbant gartneri.

Læs mere om Fælledkanten
Elsehus i Ørestad

Ørestad

Elsehus

Elsehus er opført i 2017 og består af både lejligheder og rækkehuse på 2-5 værelser. Her bor du i første række til Kalvebod Fælled og får adgang til store, fælles tagterrasser.

Læs mere om Elsehus
Bastionen i Ørestad

Ørestad

Bastionen

I Bastionen finder du 233 lejligheder bygget i 2020. Den store grønne gårdhave med orangeri og flere legeområder danner omdrejningspunkt om det flotte byggeri.

Læs mere om Bastionen
Lavetten i Ørestad

Ørestad

Lavetten

Her finder du 241 nybyggede lejeboliger i en unik arkitekttegnet ejendom fra 2019. I midten af Lavetten er et stort åbent med både private rolige zoner samt masser af plads til leg og aktivitet.

Læs mere om Lavetten
Fælledudsigten i Ørestad

Ørestad

Fælledudsigten

Fælledudsigten er opført i 2017 og byder på lejligheder på 2-4 værelser med overdækkede altaner, der skærmer mod vind og vejr, så altansæsonen kan forlænges.

Læs mere om Fælledudsigten
Hesteskoen

Ørestad

Hesteskoen

Hesteskoen, der er opført i 2015, har fået sit navn efter de tre karréer, som er placeret i en hestesko, der åbner op mod Kalvebod Fælled og sørger for, at alle lejligheder har udsigt mod det grønne.

Læs mere om Hesteskoen
Stævnen

Ørestad

Stævnen

Stævnen er opført i 2016 og ligger med frit udsyn til det fredede område ved Kalvebod Fælled og Himmelhøj naturlegeplads. Fra de 2-5 værelses lejeboliger med store altaner kan udsigten nydes.

Læs mere om Stævnen
Øresund Park

Amager Strand

Øresund Park

Her finder du energieffektive lejligheder på 2-6 værelser, og får kun 5 minutters gang fra Amager Strand. Ejendommen er opført i 2018 og består af fem bygninger med grønne, åbne gårdrum.

Læs mere om Øresund Park
Skibbroen på Havneholmen

Havneholmen

Skibbroen

Er opført i 2016 med ideel beliggenhed og attraktivt udsyn til havnemiljøets hyggelige atmosfære. Lejeboligerne er på 1-5 værelser og har rummelige altaner, der giver maksimal udnyttelse af udsigten.

Læs mere om Skibbroen
Lerholmen i Nærheden

Hedehusene

Lerholmen

De 2-4 værelses lejeboliger i Lerholmen er bygget i 2020 med fokus på den nemme hverdag og miljørigtige løsninger. Her finder du et dejligt gårdmiljø med fælles væksthus og plads til leg og afslapning

Læs mere om lerholmen
Agerhusene I Høje Taastrup

Høje Taastrup

Agerhusene

I Agerhusene finder du lejeboliger på 2-4 værelser opført i 2020. Ejendommen består af otte klyngehuse med to grønne gårdrum. Her får du funktionel hverdags-luksus.

Læs mere om agerhusene
Carlsbakken

Hillerød

Carlsbakken

Carlsbakken er opført i 2020 i et visionært område i hjertet af Hillerød. Ejendommen har smukke afrundende hjørner og gennemtænkte planløsninger i de 127 lejeboliger.

Læs mere om Carlsbakken
Østerfælled Torv

Østerbro

Østerfælled Torv

Østerfælled er opført i 1994, men løbende renoveret. Bygningerne omkranser fire, hyggelige gårdanlæg med både legeplads og fællesgrill. Et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade.

Læs mere om Østerfælled
1 / 13