Rubinhaven
Lejeboliger i Høje Taastrup

Dit urbane hjem omringet af byliv og natur

Velkommen til den urbane og arkitektoniske ejendom Rubinhaven, beliggende i den nye bydel Høje Taastrup C. Ejendommen er tegnet af den prisvindende arkitektvirksomhed Mangor & Nagel og byder på 124 spritnye boliger med 2-4 værelser, fordelt på 59-100 m2. Således er her boliger for alle, både børnefamilien, parret, den enlige og seniorerne.

Slip børnene løs i gårdrummets legearealer og slå dig ned i et af de rolige opholdszoner, omringet af grønne planter, en stor pergola og rødviolette blomster. Hold familiefødselsdagen i det moderne beboerlokaler med mange funktioner, eller gå en tur i den rekreative bypark. Mulighederne her er mange.

Med en bolig i Rubinhaven bor du direkte ud mod den helt nye bypark, der byder på smukke grønne områder, legearealer, opholdsområder og ikke mindst verdens længste skaterbane.
 

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

 

Arkitekttegnede lejeboliger til den nemme hverdag

I Rubinhaven flytter du ind i en moderne og lys lejlighed med smukke arkitektoniske detaljer som runde vinduer og en tilbagetrukket, privat altan i rubinrøde toner.

Din nye bolig byder på en gennemtænkt planløsning, så du har de bedste muligheder for at indrette dit drømmehjem. Et af boligens store aktiver er det store køkken-alrum med fantastisk belysning og plads til både madlavning og familiehygge i stuen.

Centralt i køkken-alrummet findes et stilrent køkken fra Invita, som byder på inventar med grebsløst, stilrent design, elegante softclose låger og ikke mindst induktionskogeplader. Du får også et rummeligt badeværelse med praktisk vaskesøjle fra Gram, god opbevaringsplads samt en stor bruseniche.


 

 

Fælleslokale med egen barista

Som beboer får du mere plads end blot din lejlighed – helt præcist 214 kvm. mere. I stueetagen etableres nemlig et stort og fleksibelt fælleslokale med egen barista og plads til at mødes over en kop kaffe eller en friskpresset juice. Ud mod parkstrøget etableres uformelle arbejdsområder med strømstik direkte i højbordene og gratis wi-fi.

Børnene har også rig mulighed for at boltre sig i det afskærmede lege- og tumleområde, mens de voksne tager en slapper i loungeområdets bløde sofaer.

Har du brug for at afholde et møde, workshop eller et festligt arrangement kan du leje et privat lokale med borde- og stolearrangement, fladskærm og et mindre køkken.

Vil du være Rubinhavens nye barista? Læs mere her.

 


 

Rubinhaven område rendering

Bo i Høje Taastrups nye, attraktive centrum

Med en bolig i Rubinhaven bor du i den nye og populære bydel Høje Taastrup C. Inden længe vil området være fuldt udbygget med bl.a. boliger, butikker, moderne rådhus, verdens længste skaterbane og ikke mindst den rekreative bypark. Faktisk kommer du til at bo lige ud til den rolige og meget smukke del af byparken, som kaldes ’Naturens Verden’.

Rubinhaven ligger i øvrigt lige ved City2, som byder på mange indkøbs- og underholdningsmuligheder.

Her bor du også tæt på gode skoler, institutioner, arbejdspladser og Taastrups handelsliv. Og du har kort afstand til stationen, hvorfra du f.eks. kan komme til Københavns Hovedbanegård på blot 15 minutter.

Det siger arkitekten

”Rubinhaven har en stærk identitet i farve- og materialevalg og bliver en urban og præcis bebyggelse i byfronten. De øvrige bebyggelser i bydelen opføres i overvejende røde teglstensfarver, men Rubinhaven får et mere elegant udtryk med gulbrune sten og en gennemgående rubinrød farve på bl.a. vinduer og altaner,” fortæller arkitekt ved Mangor & Nagel, Jesper Skjoldborg.

Arkitekt ved Mangor & Nagel, Jesper Skjoldborg

En familievenlig kommune i udvikling

Den nye bydel Høje Taastrup C indgår som en naturlig del af Høje-Taastrup Kommune, hvor det gode familieliv sættes i højsædet. Du finder allerede et væld af muligheder inden for erhverv, uddannelse, fritid og kultur i kommunen, og meget mere er på tegnebrættet.   

Høje-Taastrup byder på bl.a.. svømning, spejder, musikskoler, rollespil, cykelruter, boldbaner og golfcenter

Masser af fritidsaktiviteter

Høje-Taastrup Kommune byder på en bred vifte af fritidsaktiviteter samt gode idrætsfaciliteter. Svømning, spejder, musikskoler, rollespil, cykelruter, boldbaner og golfcenter – for blot at nævne få.

Læs vores guide til Høje Taastrup C's mange muligheder her
Nyd det skønne kulturliv i Høje-Taastrup med teater, mad, dans og musik

Kultur og shopping

Der er også rig mulighed for at få en på opleveren, kommunen byder nemlig på et professionelt teater- og musikhus, en udendørs operascene og to museer.

Læs vores guide til Høje Taastrup C's mange muligheder her
Nyd naturen tæt på din lejlighed i Høje-Taastrup

Gå på opdagelse i naturen

Der findes hele tre skove i kommunen, som du og familien kan gå på opdagelse i. Her kan du cykle en tur, gå i hundeskoven, løbetræne eller holde picnic i det grønne.

Læs vores guide til Høje Taastrup C's mange muligheder her
Høje-Taastrup er et fantastisk sted at arbejde med høj tilfredshed og mulighed for mange jobs

Danmarksmester i jobvækst

Kommunen er kendt for et stærkt erhvervsliv på tværs af mange brancher. Kommunen har gennem de seneste år tiltrukket mange nye virksomheder og er faktisk danmarksmester i jobvækst.

Læs vores guide til Høje Taastrup C's mange muligheder her
1 / 4

Vi tager os af dig og dine omgivelser

Med Balder som udlejer kan du slappe af og nyde de grønne arealer uden at løfte en finger. Vi sørger for at både beplantning, faciliteter og selve bygningen altid er passet og vedligeholdt. Når vinteren kommer, rydder vi stier og andre gangarealer, så alle trygt kan komme rundt.

En af de store fordele ved at være lejer hos Balder er, at vi er til stede i selve bygningen. I Rubinhavens stueetage finder du vores administrationskontor, hvor vi altid kan hjælpe dig med stort og småt.  


 

Skabt med omtanke

Rubinhaven forventes at få et guldcertifikat efter certificeringsstandarden DGNB. Vi har valgt dette certifikat som målestok, fordi det arbejder med en helhedsorienteret tilgang til der både tager højde for miljø, sociale og økonomiske forhold.

Det kommer bl.a. til udtryk i langtidsholdbare materialer, som kræver minimalt vedligehold, energivenlige og vandbesparende hvidevarer, et godt indeklima, som bl.a. opnås via effektiv ventilation, samt gode fællesfaciliteter. 


 

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

Glade beboere
Udlejning

Kontakt Udlejning

Du kan altid kontakte vores søde udlejningsafdeling, som står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

Du kan ringe til dem på 5555 0707 eller skrive en email til udlejning@balder.dk

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.64570174, 12.27866247

Fakta

Arkitekt Mangor & Nagel
Etager 5-6
Størrelse 2-4 værelser fordelt på 59-100 m2
Altan Tilhørende alle lejemål
Gulvvarme I hele boligen
Varmekilde Fjernvarme
Faciliteter Elevator, dørtelefon, depotrum
Transport Tæt på station og motorvej
Beliggenhed City 2 - Shopping, cafeer og Bypark lige uden for døren, samt skoler og daginstitutioner inden for en radius af 300 m til 1,2 km
Indendørs fælleslokaler Stueetage med cafe- og loungemiljø. Plads til ”work from home” med strømstik direkte i højbordene og gratis wi-fi. Tilstødende lokale kan lejes til privat møde, workshop eller et festligt arrangement med borde- og stole, fladskærm og et mindre køkken
Udendørs fællesarealer Grønt gårdrum med legeareal, rolige opholdszoner omringet af grønne planter, stor pergola og rødviolette blomster
Parkering P-pladser i nærliggende P-hus
Cykelparkering Gårdrum og gadeplan
Personale Balders eget driftspersonale er tilknyttet ejendommen
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter gældende fra 2024
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme