Carlsbakken

Du er her

Lejemål
Kommende

127 lejligheder under opførsel. Forventet indflytningsklar i 2020

Byggeriet opføres i den nye bydel, Stationszonen, der foruden at ligge lige ved Hillerød station også er i gåafstand fra både SlotsArkaderne og Frederiksborg Slot. Bydelen skal rumme Nordsjællands nye campusområde, og på kommunens hjemmeside kan man læse mere om visionen: ”Stationszonen skal transformeres til et visionært inspirerende bymiljø med liv og puls, hvor mennesker mødes og udveksler idéer og viden, og modtager ny information”.

Balders byggeri opstartes i efteråret 2018 og færdiggøres medio 2020. De første lejere forventes dog allerede at kunne flytte ind i første etape ved begyndelsen af 2020. Den færdige ejendom kommer til at bestå af en trekantet karré i 3-5 etager med afrundede hjørner og i varierende højde. Samlet bliver ejendommen på 10.650 m2 boligareal, hvor lejlighederne pga. formen på ejendommen bliver meget varierende i deres udformning og størrelse. Fra 2v på 50 m2 til 4v på 110 m2. Der bliver udgang til terrasser eller altaner, fra stort set alle lejemål, og dertil kommer en fælles tagterrasse og gårdmiljø.

Hillerød er rig på uddannelses-, erhvervs- og kulturelle tilbud. Kombineret med den gode infrastruktur og de naturskønne omgivelser er dette en attraktiv beliggenhed både på nuværende tidspunkt og i fremtiden. Vi oplever i stor stil, at det er disse kvaliteter vores lejere efterspørger. Derfor er det med stor glæde og stolthed, at vi ser frem imod at udvikle og opføre moderne kvalitetsboliger i en dynamisk og attraktiv by som Hillerød.” siger Jacob Hovmøller, projektchef i Balder.