Carlsbakken


ARKITEKTTEGNEDE LEJEBOLIGER I HILLERØD CENTRUM

Rendering af Carlsbakken med teglsten og runde hjørner

Rendering af Carlsbakken

Et hjem i hjertet af Hillerød

Lyse lejligheder med afrundede hjørner og unikke planløsninger. Her bor du i krydsfeltet af byens puls med caféer og kultur - og naturens ro med skove og søer helt tæt på.

Arkitekttegnede lejligheder

På Carlsbakken finder du lejligheder i alle størrelser og til alle behov, tegnet af de prisvindende arkitekter Holscher Nordberg. I stedet for de gængse typelejligheder er der hér arbejdet på at skabe 25 unikke rumindelinger fordelt på 127 lejemål. Du finder alt fra store åbenplans new yorker lejligheder med runde hjørner til de mere klassiske rumfordelinger med værelser til både børn, gæster, kontor og hobbies. De fleste lejligheder har altaner i smuk carton stål, hvis smukke glød ændrer sig med himlens lys. Alle altaner er sikret optimal lysindfald takket være den skrånende arkitektur. Det betyder også solrige altaner og gårdhaver, hvor du kan nyde en stille stund.

Rendering af Carlsbakken tagterrasse

Rendering af Carlsbakken

Fælles tagterrasse og levende, grønt tag

Alle beboere får adgang til den fælles tagterrasse. På taget plantes sedum, der udover at være et æstetisk valg, også er en bæredygtig løsning, da det optager regnvand og dermed aflaster kloakerne.

Visionært og inspirerende bymiljø

Carlsbakken ligger i det gamle stationsområde, som er ved at blive nytænkt og får et moderne løft. Dette nye nabolag er gennemtænkt fra starten - med indkøbsmuligheder, p-pladser og grønne oaser, så det bliver et levende og dynamisk nabolag med en central og attraktiv beliggenhed i centrum af Hillerød. Her bor du i gåafstand til alt fra shopping og kultur til sport og friluftsliv. Og med stationen rundt om hjørnet kan du komme til København på under 40 minutter. Hillerød byder desuden på et rigt handelsliv med moderne specialbutikker, hyggelige caféer og ikoniske kulturelle institutioner som Frederiksborg Slot, den tilhørende Barokhave og Det Nationalhistoriske Museum - og så er du kun et stenkast fra Store Dyrehave Skov.

Interesseret?

Carlsbakken udlejes gennem LokalBolig. Er du interesseret i mere information eller ønsker, at blive kontaktet, når vi starter udlejningen, så kontakt vores mæglere på telefon 48 29 90 00 eller e-mail på hilleroed@lokalbolig.dk