Strandby Huse cover banner
Lejeboliger tæt på strand, kultur, indkøb og storbyen

Strandby Huse: Moderne arkitektur i hjertet af Hundige

Tæt på bølgebrus og omringet af grønne områder ligger den spritnye og moderne boligejendom Strandby Huse.

Her finder du lyse og velproportionerede lejligheder, skabt ud fra de ønsker og behov, en moderne familie har i dag. Se frem til at tilberede lækre middage i dit smukke og stilrene køkken, nyde en rolig stund på din private altan eller tage på familieudflugt til stranden – ca. 10 minutters gang fra dit nye hjem.

Strandby Huse er tegnet af den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture og består af 3 punkthuse i 4 etager, som er en moderne fortolkning af de kendte etageboligbebyggelser i Danmark. Ejendommen rummer 48 boliger med 2-3 værelser, fordelt på 52– 71 kvadratmeter. Alle med egen alten eller terrasse.

Her bor du i et spændende, nyt nabolag – med shopping og kultur til den ene side og natur og strandens blå bølger til den anden. 

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45

Arkitekttegnede drømmeboliger

Glæd dig til at flytte ind i en helt ny bolig, opført i ren, nordisk stil. Nyd lyset fra de store vinduespartier, mærk trægulvet under dine bare tæer og træd ud på din flotte altan og se himlen. Her får du luksus i hver en kvadratmeter.

Boligerne rummer et stort køkken-alrum, som inviterer hele familien til at samles om aftensmaden, til julehygge eller familiefødselsdage. Det stilrent køkken fra Svane Køkkener, gør det til en ren fornøjelse at kokkerere lækre middage.

Start dagen roligt ud i det lyse og rummelige badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche. Og har du tid, kan du nyde morgenkaffen i ro og mag på din private altan.

Her har du også en privat parkeringsplads med ladestandere til elbiler.

Strandby Huse

Grønne områder til leg og nærvær

Punkthusene omringes af grønne områder med træer og alverdens planter og blomster. Her finder du rolige opholdszoner med siddepladser, hvor du kan slå dig ned med naboen og nyde en kop kaffe. I det grønne findes ligeledes en legeplads med klatrenet, sandkasse, rutsjebane og balancestubbe.

Et nyt og spændende nabolag

Det nye og dynamiske nabolag Hundige Strandby, beliggende ved Hundige Station, er skabt med fokus på tryghed og fællesskaber.

I nabolaget findes forskellige boligtyper, som er designet til både enlige, familier og ældre. Boligerne omgives af rekreative grønne områder, som inviterer beboerne til at mødes og hygge sig på tværs. Børnene kan lege sammen i legearealerne, og de voksne kan slappe af i de rolige opholdszoner.

Fantastiske naturområder, der venter på dig!

Med bopæl i Hundige Strandby er du omgivet af skønne naturområder. Blot 10 minutters gang fra dit nye hjem finder du kilometervis af den fineste badestrand. Stranden strækker sig fra den attraktive og moderne Hundige Havn, forbi den idylliske fiskerihavn Mosede Havn og til området omkring Mosede Fort og Karlslunde Strand.

Vandet ved stranden er lavt og med minimal strøm, hvilket betyder at du med ro i maven kan bade her med hele familien.

Langs den smukke strandvej finder du forskellige butikker samt en række lækre restauranter, hvor du kan få stillet sulten.

Der findes flere naturperler inden for rimelig afstand. Besøg for eksempel Karlstrup Kalkgrav med det smukkeste azurblå vand, eller Hedeland Naturpark, som byder på storslået natur og en række legeområder til børnene.

Et spændende by- og kulturliv

Du bor tæt på fantastiske shoppingmuligheder i blandt andet Waves, som byder på 110 spændende butikker, der spænder fra mode- og legetøjsbutikker til hyggelige restauranter og caféer. Du kan også besøge Waves’ biograf, hvor et bredt udvalg af præmierefilm for både børn og voksne kan opleves.  

Et stenkast fra det populære shoppingcenter ligger Portalen Greve Teater- og Musikhus, som absolut er et besøg værd. Store navne som Anders Matthesen, Stig Rossen og Johnny Logan gæster jævnligt stedet. Herudover kan du opleve teaterforestillinger som Nøddeknækkeren og forskellige foredrag.

De kulturinteresserede har mulighed for at gå på opdagelse i ARKEN, som byder på en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. De læseglade kan besøge Greve Bibliotek, som, ud over alverdens bøger, også rummer et stort piratskib, som børnene kan boltre sig i.

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv i Greve idræts- og fritidscenter, Greve Tennisklub eller Greve Gymnastik og Trampolin.

I området finder du en række skoler og institutioner, som bidrager til at dine børn kan få en tryg og god opvækst.

DGNB guld med ramme

Skabt ud fra krav til bæredygtighed

Strandby Huse er skabt med fokus på bæredygtighed, og er præcertificeret til guld i bæredygtighedsordningen DGNB.

Det bæredygtige fokus kommer blandt andet til udtryk i ejendommens gode og sunde materialer, som sikrer lang levetid og begrænset vedligehold.

LAR-løsningen i de grønne arealer, der omgiver bebyggelserne, er også et eksempel på det bæredygtige fokus. Disse løsninger optager og afleder regnvand, og på den måde mindsker de risikoen for, at områdets kloakker overbelastes ved store mængder nedbør.

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.59690086, 12.33393142

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45
Udlejning teambillede

Se vores andre ejendomme