Strandby Huse cover banner
Lejeboliger i Hundige

Strandby Huse: Moderne arkitektur tæt på byen og havet

Tæt på bølgebrus og omringet af grønne områder ligger den spritnye og moderne boligejendom Strandby Huse.

Her finder du lyse og velproportionerede lejligheder, skabt ud fra de ønsker og behov, en moderne familie har i dag. Se frem til at tilberede lækre middage i dit smukke og stilrene køkken, nyde en rolig stund på din private altan eller tage på familieudflugt til stranden – ca. 10 minutters gang fra dit nye hjem.

Strandby Huse er tegnet af den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture og består af 3 punkthuse i 4 etager, som er en moderne fortolkning af de kendte etageboligbebyggelser i Danmark. Ejendommen rummer 48 boliger med 2-3 værelser, fordelt på 52– 71 kvadratmeter. Alle med egen alten eller terrasse. 

Her bor du i et spændende, nyt nabolag – med shopping og kultur til den ene side og natur og strandens blå bølger til den anden. 

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Arkitekttegnede drømmeboliger

Glæd dig til at flytte ind i en helt ny bolig, opført i ren, nordisk stil. Nyd lyset fra de store vinduespartier, mærk trægulvet under dine bare tæer og træd ud på din flotte altan og se himlen. Her får du luksus i hver en kvadratmeter.

Boligerne rummer et stort køkken-alrum, som inviterer hele familien til at samles om aftensmaden, til julehygge eller familiefødselsdage. Det stilrene køkken fra Invita, gør det til en ren fornøjelse at kokkerere lækre middage.

Start dagen roligt ud i det lyse og rummelige badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche. Og har du tid, kan du nyde morgenkaffen i ro og mag på din private altan.

Her har du også en privat parkeringsplads med ladestandere til elbiler.

Strandby Huse

Grønne områder til leg og nærvær

Punkthusene omringes af grønne områder med træer og alverdens planter og blomster. Her finder du rolige opholdszoner med siddepladser, hvor du kan slå dig ned med naboen og nyde en kop kaffe. I det grønne findes ligeledes en legeplads med klatrenet, sandkasse, rutsjebane og balancestubbe.

Et nyt og spændende nabolag

Det nye og dynamiske nabolag Hundige Strandby, beliggende ved Hundige Station, er skabt med fokus på tryghed og fællesskaber.

I nabolaget findes forskellige boligtyper, som er designet til både enlige, familier og ældre. Boligerne omgives af rekreative grønne områder, som inviterer beboerne til at mødes og hygge sig på tværs. Børnene kan lege sammen i legearealerne, og de voksne kan slappe af i de rolige opholdszoner.

Fantastiske naturområder, der venter på dig!

Med bopæl i Hundige Strandby er du omgivet af skønne naturområder. Blot 10 minutters gang fra dit nye hjem finder du kilometervis af den fineste badestrand. Stranden strækker sig fra den attraktive og moderne Hundige Havn, forbi den idylliske fiskerihavn Mosede Havn og til området omkring Mosede Fort og Karlslunde Strand.

Vandet ved stranden er lavt og med minimal strøm, hvilket betyder at du med ro i maven kan bade her med hele familien.

Langs den smukke strandvej finder du forskellige butikker samt en række lækre restauranter, hvor du kan få stillet sulten.

Der findes flere naturperler inden for rimelig afstand. Besøg for eksempel Karlstrup Kalkgrav med det smukkeste azurblå vand, eller Hedeland Naturpark, som byder på storslået natur og en række legeområder til børnene.

Et spændende by- og kulturliv

Du bor tæt på fantastiske shoppingmuligheder i blandt andet Waves, som byder på 110 spændende butikker, der spænder fra mode- og legetøjsbutikker til hyggelige restauranter og caféer. Du kan også besøge Waves’ biograf, hvor et bredt udvalg af præmierefilm for både børn og voksne kan opleves.  

Et stenkast fra det populære shoppingcenter ligger Portalen Greve Teater- og Musikhus, som absolut er et besøg værd. 

De kulturinteresserede har mulighed for at gå på opdagelse i ARKEN, som byder på en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. De læseglade kan besøge Greve Bibliotek, som, ud over alverdens bøger, også rummer et stort piratskib, som børnene kan boltre sig i.

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv i Greve idræts- og fritidscenter, Greve Tennisklub eller Greve Gymnastik og Trampolin.

I området finder du en række skoler og institutioner, som bidrager til at dine børn kan få en tryg og god opvækst.

DGNB guld med ramme

Et ansvarligt byggeri

Strandby Huse er præcertificeret til guld i ordningen  DGNB. Det betyder, at byggeriet indeholder en række tiltag, der er med til at reducere miljøaftrykket, som for eksempel el-, vand- og varmebesparende løsninger, der også kommer dig til gode som beboer. Herudover er der bygget i materialer, der har en lang levetid, begrænset vedligehold og lavt CO2-aftryk. DGNB bruges også som pejlemærke til at evaluere en bygning eller byområde via en række kriterier, både miljømæssige, økonomiske og socialt bæredygtige samt proceskvaliteter.

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

Glade beboere
  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.59690086, 12.33393142

Fakta

Størrelse 52-71 kvm.
Etager 4
Altan/terrasse Alle lejligheder har enten altan eller terrasse
Køkken Invita
Gulvvarme Ja
Varmekilde Fjernvarme
Elevator Ja
Dørtelefon med kamera Ja
Fællesarealer Nej
Parkering Ja, 30 pladser som kan lejes mod betaling
Cykelparkering Ja, overdækket i uaflåste begrønnede skure
Husdyr 1 husdyr pr. lejlighed, dog ingen katte i stuelejligheder og ingen krybdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneder
Forudbetalt leje 1 måned
Bindingsperiode 9 måneder + 3 måneders opsigelse, i alt 12 måneder
Huslejestigning I henhold til nettoprisindeks
Betaling Indbetaling af depositum, forudbetalt leje og første måneds husleje skal falde inden for 5 dage.
Bofællesskaber Nej
Lejer skal tjekkes i RKI, sende seneste 3 lønsedler og have en ren straffeattest

Se vores andre ejendomme