Velkommen hjem i TriumphHusene

Arkitekttegnede ejerboliger med lys, luft og livskvalitet i hver kvadratmeter

Velkommen til TriumphHusene, 39 nye rækkehuse i det attraktive Espergærde.

Rækkehusene er både funktionelle og æstetiske, med praktiske planløsninger og gennemtænkte detaljer. Dagslyset strømmer ind i hele huset, som giver både den lille og store familie mulighed for at udfolde og indrette sig.

TriumphHusene er gennemtænkte ejerboliger i høj kvalitet, der kan danne ramme for den hverdag, du drømmer om, for dig og din familie. Hverdagens nødvendigheder som dagligvarer og daginstitutioner er indenfor rækkevidde, og de gode transportmuligheder gør det let at få logistikken til at gå op.

Med beliggenheden i Espergærde på den gamle Triumph-grund er husene en del af forvandlingen til et nyt, attraktivt nabolag med respekt for historien. Mellem rækkehusene og naboejendommen TriumphByen snor frodige grønne arealer sig, og rammerne er sat for godt naboskab.

Rækkehusene er i to plan, henholdsvis 4- og 5-værelses, og fordeler sig på 108 til 122 kvadratmeter. Alle huse har egen terrasse, eget skur samt parkering lige ved hoveddøren.  

Der er mulighed for at sætte sit eget præg på huset gennem forskellige tilvalg af køkkenfronter, badeværelsesklinker og trægulv. Skriv dig op på interesselisten og bliv inviteret til åbningsfest i starten af 2022. 

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Tilmelder du dig interesseliste, vil du også blive inviteret med til en åbningsfest primo 2022.

Ja tak, jeg vil gerne:

Triumphhusene aftenrendering
Triumphhusene aftenrendering
Triumphhusene aftenrendering

 

Velkommen hjem

Når du kommer hjem, kan du stille cyklen eller barnevognen i dit eget skur ved indgangen. Indbyggede skabe i entréen gør det let at holde et ryddeligt hjem, og dagslys fra trapperummets ovenlysvindue trækker himlen med ned i stueetagen. Der er selvfølgelig gulvvarme i hele huset, så du får optimal komfort lige fra du træder indenfor.

Det store alrum er husets hjerte. Her kan hele familien sysle med forskellige aktiviteter mens nærheden bevares. Om sommeren kan du slå døren til jeres egen terrasse op, og om vinteren er du stadig forbundet til den omgivende natur gennem de store gulv-til-loft vinduespartier. Terrassen er omkranset af vilde hække, som både pynter og giver privatliv.


 

Gode rammer for hverdagen

Køkkenet er stilrent og funktionelt, med integrerede hårde hvidevarer og rigeligt med bord- og skabsplads. Her kan du lave aftensmaden færdig, mens du giver ungerne en hånd med dagens lektier, eller byde gæsterne på et glas vin mens du kokkerer et festmåltid.

Der er kælet for badeværelset ovenpå, så det kan danne den perfekte ramme om både starten og slutningen på dagen. Tidløs minimalisme og støjsvage hårde hvidevarer skaber et roligt rum, som du selv kan sætte dit præg på. De 4-værelses rækkehuse er endda indrettet med badekar, som både børn og voksne vil sætte pris på. Yderligere findes der i alle husene et mindre toilet med brus nedenunder, så alle morgenrutiner kan forløbe gnidningsfrit.


 

 

Triumphhusene Alrum

De store gulv-til-loft vinduespartier lader dagslyset strømme ind i dit hjem fra begge ender af alrummet. Boligerne er desuden omhyggeligt placeret på grunden, så der opnås optimalt lysindfald.

TriumphHusene Køkken

I det rummelige køkken kan du give en hånd med lektierne eller drikke et glas vin med dine middagsgæster, mens du sørger for, at maden kommer på bordet.

Triumphhusene badeværelse

I både køkken og badeværelse er der lagt vægt på at skabe hverdags-luksus med ansvarlige løsninger. De hårde hvidevarer er i bedste energiklasse, og den høje kvalitet sikrer en lang levetid.

1 / 3

 

 

Plads til det, der betyder noget

På førstesalen finder du 3-4 praktisk indrettede værelser, som kan formes efter familiens egne behov. Plads til flere børn, delebørn, hobbyrum, hjemmekontor eller walk-in closet? Det bestemmer I helt selv – og den funktionelle planløsning er udtænkt med tanke på, at værelserne skal kunne skifte funktion som familiens behov ændrer sig.


 

 

ERIK arkitekter Mette Balle Schyberg

Gennemtænkt arkitektur med charmerende detaljer

TriumphHusene er tegnet af de prisvindende ERIK arkitekter, som også har tegnet naboejendommen TriumphByen. Begge ejendomme har rødder i den skandinaviske byggetradition, og fokus på at skabe et godt hjem for nutidens mennesker. Det arkitektoniske samspil mellem bygningerne giver et rytmisk udtryk til både bygningerne og de grønne arealer imellem.

Arkitekterne har arbejdet med at skabe et spændende og landskabeligt boligkvarter, hvor bygningerne spiller direkte sammen med de hyggelige grønne omgivelser. I selve husene har det været fokus på lysindfald fra flere sider og gennemtænkte planløsninger.


Nabolaget – en by i byen

Rækkehusene ligger på den gamle Triumph-grund i Espergærde, hvor det nye, attraktive nabolag TriumphByen i disse år vokser frem. Her vil du snart finde både butikker og boliger lige i nærheden, og samtidig er du tæt på både det hyggelige Espergærde Center, bymidtens charmerende butikker og den maritime stemning på havnen.

Navnene TriumphByen og TriumphHusene er valgt som en hyldest til den store lokalhistoriske betydning, området har haft. Historien skriver sig også ind i selve arkitekturen, hvor dele af det gamle fundament er bevaret og genanvendt som skelet for den nye parkeringskælder.

Som nabo får du en attraktiv lejlighedsbebyggelse. De cirka 200 lejeboliger opføres ligesom rækkehusene af Balder, som også vil stå for administrationen. Her lægges stor vægt på at skabe en smuk og tryg bebyggelse, med fokus på fællesskab og naboskab for alle aldre.

Mellem rækkehuse og etagebyggeri snor den store fælleshave sig, og danner et naturligt samlingspunkt for det nye nabolag. Her er både bilfrit og niveaufrit, så store og små trygt kan boltre sig og gå på opdagelse. Selv insekterne er der tænkt på – der etableres nemlig små, hyggelige biotoper til gavn for dyrelivet og biodiversiteten. 

Grønne lege- og opholdsområder og fælles grillplads giver rig mulighed for at lære alle dine naboer at kende, og som rækkehusejere vil I også have adgang til at låne det store fælleshus, hvor små og store livsbegivenheder kan fejres.


 

 

Espergærde – en nordsjællandsk perle af stemning

Kun 10 minutter fra Helsingør og cirka 35 minutter fra København finder du Espergærde, hvor du får det bedste fra to verdener. Her er frisk luft, højt til loftet og naturskønne omgivelser – gå for eksempel på opdagelse i den nærliggende fredskov Kelleris Hegn, eller nyd Espergærdes lange sandstrand med læ for vinden. Er du til skumsprøjt og saltvand, er der både vinterbadslaug og sejlklub. 

Du får virkelig stemningen af hyggeligt lokalmiljø når du møder naboerne til en is på havnen og samtidig får du glæde af et levende byliv, hvor du kan gå på opdagelse i de mange hyggelige butikker. Bliver du sulten, er der rig mulighed for at nyde lidt italiensk gastronomi - den lokale italienske familie byder dig gerne indenfor på en af deres restauranter. 

Byens aktive fritids- og foreningsliv giver rig mulighed for at møde mennesker og få sved på panden, hvad end du er til fodbold, petanque eller badminton.

Samtidig er du kun en smuttur fra store kulturoplevelser i Helsingør og Humlebæk, Krogerups charmerende gårdbutik og det idylliske badehotelsliv i Hornbæk. 

TriumphHusene er placeret med kort afstand til Espergærdes to togstationer, med 10 minutters gang til Mørdrup Station og 15 minutters gang til Espergærde Station. Er du i bil, kan du ramme motorvejen på to minutter.


 

 

Triumphhusene skov
Triumphhusene skov
Triumphhusene skov

Skabt med omtanke: et bæredygtigt byggeri

Hele byggeriet er præcertificeret til guld efter den høje bæredygtighedsstandard DGNB. Vi har valgt dette bæredygtighedscertifikat som målestok, fordi det arbejder med en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed, der både tager højde for miljø, sociale og økonomiske forhold.

Tagene på rækkehusene er beplantet med græsarten sedum, som udover at være gavnlig for biodiversiteten også er med til at optage regnvand og modvirke oversvømmelser.

Der er foretaget grundige og ansvarlige materialevalg i alt fra maling, som gavner indeklimaet, til de hårde hvidevarer, som er i højeste energiklasse og har en lang levetid.

Det at bygge rækkehuse er i sig selv også et ansvarligt valg, fordi det giver en maksimal udnyttelse af byggematerialer og samtidig sænker de energiomkostninger, som er forbundet med opvarmning af boligen.

 

Velkommen hjem til TriumphHusene!


 

 

Hvorfor skal du købe bolig via Balder?  

Balder som Bygherre 1
Balder som Bygherre 2
Balder som Bygherre 1

1.  Fordi vi bygger med omtanke

Vi har stor erfaring med at bygge bæredygtigt. Alle vores nye ejendomme udformes efter de høje krav i den internationale bæredygtighedscertificering DGNB. Det betyder blandt andet, at vi nøje udvælger materialer med lang levetid og lav vedligeholdelse, som kommer dig til gode mange år frem i tiden. Vores erfaring betyder også, at vi kan se igennem smart bæredygtighedsmarkedsføring, og tage velovervejede, ansvarlige valg i byggeriet af dit nye hus.

 

2.  Fordi vi bygger til fast pris

Der kommer ikke grimme overraskelser eller ekstra regninger fra hverken os eller vores underleverandører. Du kan stole på den pris, du skriver under på.

 

3.  Fordi vi bygger til fremtiden

Langt de fleste Balder-byggerier er lejeboliger, som vi selv beholder og administrerer. Derfor ved vi, hvordan byggerierne opfører sig både fem og ti år efter de er færdigopført – og hvordan vi skaber de bedste betingelser for, at et hus er rart at bo i, både nu og i fremtiden. Du kan være tryg ved, at den samme omhyggelighed lægges for dagen, når vi bygger dit nye rækkehus.

 

4.  Fordi vi er med hele vejen

Vi er nærværende i hele processen, og overlader ikke noget til tilfældighederne. I byggeriet af TriumphHusene samarbejder vi med de eksterne partnere Raundahl og Moesby samt LokalBolig. Begge parter har vi samarbejdet med i mange år, og vi stoler trygt på dem.

 

Hvem er Balder?

Balder Danmark er et ejendomsselskab, som hovedsageligt bygger og administrerer lejeboliger. I modsætning til mange andre ejendomsselskaber, så bygger vi primært til os selv – derfor kender vi vores ejendomme rigtig godt, og vi gør os meget umage.

I centrum for vores arbejde står oplevelsen af at bo i en Balder-bolig. Det skal være trygt, enkelt og attraktivt. Det betyder blandt andet, at vi har fast personale ude på vores ejendomme, som gør det let at få hjælp. Det betyder også, at vi investerer i fællesskabet blandt vores beboere, for eksempel i form af gennemtænkte fællesfaciliteter og events. Og så betyder det selvfølgelig, at vi bygger boliger, som lever op til alle den moderne hverdags behov – i attraktive, fremsynede nabolag med gode transportmuligheder og plads til livet. 

Balder Danmark er et datterselskab af det svenskejede aktieselskab Fastighets AB Balder, som er et af de største ejendomsselskaber i Skandinavien. I Danmark ejer Balder cirka 3.000 lejeboliger fordelt på 13 ejendomme. 


 

Se mere områdeinfo

 • Indkøb
 • Spisesteder
 • Transport
 • Fritid
 • Skoler
 • Institutioner

55.9967182, 12.5330991

Se mere områdeinfo

 • Indkøb
 • Spisesteder
 • Transport
 • Fritid
 • Skoler
 • Institutioner

Fakta

Arkitekttegnet ERIK arkitekter
Størrelse 4-5 værelser/108-122 m2
Salgspris Fra 4.695.000 kr.
Altan/terrasse Alle huse har egen terrasse
Køkken Designerkøkken med støjsvage hårde hvidevarer i højeste energiklasse
Varmekilde Gulvvarme i hele huset
Depotrum Depotområde under trappen til første etage samt eget skur til cykel/barnevogn udenfor
Gårdmiljø Grønne fællesarealer med lege- og opholdsområder og fælles grillplads samt adgang til at lån af stort fælleshus
Parkering Parkeringspladser i midten af de to hestesko TriumphHusene udgør
Indflytningsetaper 1. etape (22 boliger) ultimo 2022, 2. etape (17 boliger) primo 2023

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Tilmelder du dig interesseliste, vil du også blive inviteret med til en åbningsfest primo 2022.

Ja tak, jeg vil gerne:

Se vores andre ejendomme