Kan vi lokke dig med ombord?

 

Grundlaget for vores succes, er dygtige og motiverede medarbejdere. Vi gør derfor meget for at finde og fastholde ildsjæle, med hjertet på rette sted. 

Balder 14 hjerteballoner

Lidt om os!

Balder som arbejdsplads

At arbejde hos Balder kræver entrepenørånd og engagement. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men giver også masser af mulighed for at udvikle sig.

Lidt faktuelt om os

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har 14 års erfaring og mere end 1.200 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København.

Vi er indtil videre et team på +50 kollegaer, og forventer kun at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat fuld fart over udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ledige stillinger

Nedenfor ser du de stillinger, som vi i øjeblikket er på udkig efter spændende profiler til. Klik på en stilling og søg via linket, da alle ansøgninger skal igennem vores rekrutteringssystem.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke en stilling, der lige passede til din profil? Du er altid velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du tror, at vi kunne være et godt match.

 

Hvad sker der efter jeg har indsendt min ansøgning?

For at sikre det bedst mulige match, har vi valgt at bruge rekrutteringstest i vores udvælgelsesproces. Testene hjælper os med at kunne matche den rette kandidat med det rette job. På denne måde øger vi chancen for, at du som medarbejder vil føle dig godt tilpas hos os og at du har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes i din stilling. Udvælgelsesprocessen omfatter to rekrutteringstest. Den ene er en problemløsningstest, og den anden er en personlighedstest. Næste skridt, efter at du har indsendt din ansøgning, er derfor, at du får en email med et link, der giver adgang til testene, som du derefter kan gennemføre.

Balder som arbejdsplads

Balder årsrapport 2018

En virksomhed med fuld fart på

Entreprenørånd er i højsædet og vi værdsætter derfor medarbejdere med masser af gå-på-mod. Tonen er uformel og hierakiet fladt med korte beslutningsveje. Her er sjældent langt fra tanke til handling.

Mangfoldighed i hverdagen

Vores kompetencer spænder mellem alt fra ejendomsforvaltning, byggeteknik, udlejning til f.eks. IT, økonomi og marketing. Det er via vores forskellige baggrunde, at vi skaber de bedste resultater.

Balder-medarbejdere med flag
Balder-kollager, som krammer hinanden

Masser af udviklingspotentiale

Vi prioriterer personlig og faglig udvikling, og ønsker at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere, ved at give ansvar og medindflydelse. Men vi løfter i flok, så ingen sidder alene med udfordringer.

Vi skal udfordre status quo

Vi ønsker at innovere den måde man traditionelt har drevet ejendomsselsskaber, og tror på at nytænkning er vejen frem. Og så er vi faktisk lidt stolte over ikke, at være helt som alle andre.

Erik Selin fra Balder tager første spadestik til nybyggeri
Balder-medarbejder klar til DHL-løb 2018

Stærkt sammenhold på kontoret

Vi tror på, at gode sociale bånd gør os bedre rustet til udfordringer i hverdagen. Vi planlægger derfor ofte arrangementer, lige fra fyraftensøl, til deltagelse i DHL-løb eller julefrokost i Göteborg.