Skal du med ombord?

Grundlaget for vores succes, er dygtige og motiverede medarbejdere. Vi gør derfor meget for at finde og fastholde ildsjæle, med hjertet på rette sted.

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer.
Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, hjælpsomhed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes.

Ledige stillinger

Følg linket herunder, hvor du kan se stillinger, som vi i øjeblikket er på udkig efter spændende profiler til. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Hvem er vi

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har 15 års erfaring og mere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København. 

Vi er indtil videre et team på +70 kollegaer, og forventer kun at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat fuld fart over udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hør fra vores medarbejdere

Balder som arbejdsplads

At arbejde hos Balder kræver entreprenørånd og engagement. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men vi giver også masser af mulighed for udvikling.

Hør fra vores medarbejdere

Morten arbejder som driftstekniker

Er du nysgerrig på, hvordan hverdagen som driftstekniker ser ud? Morten Tofteby fortæller her om arbejdsopgaverne, kollegaerne og sammenholdet på kontoret.

Hør fra vores medarbejdere

Tore og Claus er projektchefer

Følg med, når Tore Iversen og Claus Nielsen fortæller om hverdagen som projektchef i Balder, samt hvilke udviklingsmuligheder de ser.

1 / 3

En virksomhed med fuld fart på

Entreprenørånd er i højsædet, og vi værdsætter derfor medarbejdere med masser af gåpåmod. Tonen er uformel og hierarkiet fladt med korte beslutningsveje. Her er sjældent langt fra tanke til handling.
Fuld fart
Balder-medarbejdere med flag

Mangfoldighed i hverdagen

Vores kompetencer spænder mellem alt fra ejendomsforvaltning, byggeteknik, udlejning til f.eks. IT, økonomi og marketing. Det er via vores forskellige baggrunde, at vi skaber de bedste resultater.

Masser af udviklingspotentiale

Vi prioriterer personlig og faglig udvikling og ønsker at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere ved at give ansvar og medindflydelse. Vi løfter i flok, så ingen sidder alene med udfordringer.
Balder-kollager, som støtter hinanden
Balders Jul i Zoo

Vi skal udfordre status quo

Vi ønsker at innovere den måde, man traditionelt har drevet ejendomsselskaber, og vi tror på, at nytænkning er vejen frem. Og så er vi faktisk lidt stolte over ikke at være helt som alle andre.

Stærkt sammenhold på kontoret

Vi tror på, at gode sociale bånd gør os bedre rustet til udfordringer i hverdagen. Vi planlægger derfor ofte arrangementer, det kan være fyraftensøl, DHL-løb eller julefrokost i Göteborg.
Balder-medarbejder klar til DHL-løb 2018