Skal du med ombord?

 

Grundlaget for vores succes er dygtige og motiverede medarbejdere. Vi gør derfor meget for at finde og fastholde ildsjæle, med hjertet på rette sted.

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer.
Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, hjælpsomhed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes.

Charlotte og Cecilie

Ledige stillinger

På linket herunder kan du se vores ledige stillinger. Vi vil rigtigt gerne høre fra dig, også selvom vi ikke lige har en stilling, der matcher din profil. Vi er nemlig rigtigt gode til at matche de uopfordrede ansøgninger, vi modtager, med ledige stillinger hos Balder.

Når du søger, er det i første omgang os i HR, du får i tale, og du er altid velkommen til at række ud til os, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os på mail på hr_dk@balder.dk, eller du kan ringe til Charlotte Juul, som er HR chef, på +45 40714070.

Vi glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Mange hilsner

Charlotte & Cecilie

Hvem er vi

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har mere end 15 års erfaring og flere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København, og vi er nu omkring 100 medarbejdere og har 23 ejendomme med 4150 lejemål i kvalitetsejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hør fra vores medarbejdere

Stephanie arbejder i Forretningsudvikling

Er du nysgerrig på, hvordan hverdagen i Forretningsudvikling ser ud? Stephanie fortæller her om hverdagen og arbejdsopgaverne som Event- og Community Manager hos Balder.

Hør fra vores medarbejdere

Gustav arbejder i Udlejning

Er du nysgerrig på, hvordan hverdagen som udlejningsagent ser ud? Gustav fortæller her om hverdagen og arbejdsopgaverne som udlejningsagent hos Balder.

Hør fra vores medarbejdere

Timmi arbejder i Drift

Følg med, når Timmi fortæller om hverdagen som driftstekniker i Balder.

1 / 3

En virksomhed med fuld fart på

Entreprenørånd er i højsædet, og vi værdsætter derfor medarbejdere med masser af gåpåmod. Tonen er uformel og hierarkiet fladt med korte beslutningsveje. Her er sjældent langt fra tanke til handling.
Travl hverdag
Balder-medarbejdere med flag

Mangfoldighed i hverdagen

Vores kompetencer spænder mellem alt fra ejendomsforvaltning, byggeteknik, udlejning til f.eks. IT, økonomi og marketing. Det er via vores forskellige baggrunde, at vi skaber de bedste resultater.

Masser af udviklingspotentiale

Vi prioriterer personlig og faglig udvikling og ønsker at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere ved at give ansvar og medindflydelse. Vi løfter i flok, så ingen sidder alene med udfordringer.
Kollegaer i møde
Balders Jul i Zoo

Vi skal udfordre status quo

Vi ønsker at innovere den måde, man traditionelt har drevet ejendomsselskaber, og vi tror på, at nytænkning er vejen frem. Og så er vi faktisk lidt stolte over ikke at være helt som alle andre.

Stærkt sammenhold på kontoret

Vi tror på, at gode sociale bånd gør os bedre rustet til udfordringer i hverdagen. Vi planlægger derfor ofte arrangementer, det kan være fyraftensøl, DHL-løb eller julefrokost i Göteborg.
DHL 2023