Header til Lynghaven lejeboliger
Lejeboliger i Nærheden

Lynghaven – dit stilrene og bæredygtige hjem i Nærheden  

I Lynghaven flytter du ind i en lys lejebolig med bæredygtige løsninger efter højeste standarder og planløsninger, der er skræddersyet til alle familietyper. Her finder du boliger med 2-4 værelser fordelt på 64-101 kvm, og alle har altan eller terrasse, som er ideel til rolige stunder med dine kære. Enkelte boliger har endda også egen tagterrasse.  

Lynghaven bliver en moderne boligejendom med smukke kontraster mellem de forskudte facader og lyse murværk. Ejendommen består af 184 lejeboliger og er tegnet af den prisvindende arkitekttegnestue Dissing+Weitling. Vi forventer, at første etape af ejendommen vil være indflytningsklar allerede ved udgangen af 2021.

Omkring din nye bolig har du alt, hvad du behøver for at få en nem hverdag med masser af livskvalitet. Gode skoler og institutioner ligger helt tæt på, og det samme gør storslåede naturområder, fællesfaciliteter som byhave og udekøkken samt et bredt udvalgt af fritidsaktiviteter. Og en togtur på blot 18 minutter fører dig til Københavns Hovedbanegård.

Når du skriver dig op via vores kontaktformular, vil LokalBolig kontakte dig. Du kan også møde LokalBolig til åbent hus hver søndag kl. 12-13. Send dem gerne en mail på taastrup@lokalbolig.dk, hvis du ønsker at deltage.

Interesseret eller nysgerrig?

Ja tak, jeg vil gerne:

Jeg godkender hermed vilkårene

Et hjem i særklasse 

De spritnye boliger er indrettet med et funktionelt og lyst køkken-alrum, som udgør boligens centrum. Her har du god plads til at invitere venner og familie på middage, hyggesnakke med veninderne over et glas vin eller lave lektier med børnene.  

Det stilrene Invita køkken har integrerede greb med softclose og er indrettet med god skabsplads til alt køkkengrejet. Herudover er det udstyret med moderne, integrerede og lydsvage hårde hvidevare fra Siemens i bedste energiklasse.   

Et af boligens aktiver er også det rummelige badeværelse, som er skabt i et tidløst, minimalistisk design. Her finder du en skøn badekabine, skabsplads, vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens samt vægthængt toilet.  

Planløsninger skræddersyet til livet, og alt hvad det indebærer 

Hjemmekontor, børneværelser, herreværelse, walk-in-closet eller pladskrævende hobbyrum? Vi har alle forskellige ønsker og behov til et hjem. Derfor rummer Lynghaven 7 forskellige lejlighedstyper, der spænder fra 2 værelser på 64 m2 til 4 værelser på 101 m2. De mange forskellige typer gør, at du har gode muligheder for at finde den perfekte bolig til dig og din familie.

Beboerne stortrives i Nærheden

Hvordan er det at bo i Nærheden?

Michelle, Simon og deres to børn bor i Lerholmen, naboejendommen til Lynghaven, og de elsker livet i Nærheden.

"Her er masser af grønne områder, en god legeplads til børnene, skole og daginstitution lige rundt om hjørnet og mange fællesfaciliteter," fortæller Michelle.

Sjov og spas på nyopført legeplads

I fritiden besøger familien gerne den nyopførte legeplads, blot et stenkast fra hvor de bor. Her kan børnene boltre sig i sjove redskaber. De kan få et sus i maven på rutsjebanen, gå balancegang eller fortælle røverhistorier i legehuset. 

Plads til masser af sjov på ny legeplads

Et unikt gårdrum, der favner alle  

I Lynghavens hjerte findes et frodigt gårdrum, som er inspireret af den omkringliggende natur med vilde planter, lyng, fyrtræer, op til 8,5 meter høje piletræer og ikke mindst faciliteter for alle aldre.  

Her opføres en smuk pavillon, hvor du kan mødes med venner og naboer, trække ind i tørvejr eller fejre fødselsdage. Her findes også en fælles grill, som sikrer en masse hyggelige stunder i det varme halvår.  

Gårdrummet byder desuden på højbede og drivhuse til glæde for alle med grønne fingre samt legearealer med multibane, pilehytter samt legeredskaber i smukke naturmaterialer.

Lynghavens gårdrum og lejeboliger
Dissing+Weitling har slået stregerne til Lynghaven

Prisvindende arkitekter står bag Lynghaven

Dissing+Weitling har slået stregerne til Lynghaven. De har rødder i Arne Jacobsens tegnestue, hvilket giver dem et enestående afsæt i dansk design- og arkitekturhistorie. De står bag flere af Danmarks ikoniske byggerier, såsom Nationalbanken, Storebæltsbroen og Cykelslangen. 

"Uanset typen af byggeri, skala og land stræber vi efter, at arkitekturen gør en positiv forskel for dem, som bruger den hver dag," fortæller Daniel Hayden, Partner og Architect MAA, Dissing+Weitling.

Bo i fremtidens forstad 

Nærheden er en helt ny bydel, der bygger på værdier om bæredygtighed, fællesskaber og den nemme hverdag. Her har du alt, du behøver, lige i nærheden. Det gælder arbejdspladser, gode skoler, bl.a. en helt ny skole, Læringshus Nærheden, som åbner i 2021, institutioner og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, såsom springcenteret, golfbane, City2, RO’s Torv og meget, meget mere.  

Som beboer i Nærheden har du også adgang til fantastiske fællesfaciliteter, f.eks. et fælles udekøkken, byhave, beboerhuse og delebiler.  

Lad op i naturen 

I Lynghaven er du omringet af naturskønne områder, f.eks. det fredede naturområde Sejlbjerg Mose, som ligger et stenkast fra din nye hjem. Her kan du gå lange ture, fiske, plukke urter, se på fugle eller blot nyde den smukke udsigt.  

Du har også Hedeland Naturpark inden for rækkevidde, som byder på storslåede naturoplevelser for store om små samt et stort udvalg af fritidstilbud. Her kan du f.eks. løbe en tur på en af de uendeligt lange stier, tage din bedre halvdel med ud på golfbanen eller tage børnene med på naturlegepladsen. Og når frosten tager fat, kan du opleve Danmarks største skibakke i naturparken. Her kan du suse nedad på ski på den ca. 300 meter lange skibane. 

Hør om den bæredygtige bydel

I Nærheden bygges forstaden på en helt ny måde

Lynghaven ligger centralt i den nye bydel Nærheden i Hedehusene, hvor fællesskab og bæredygtighed er i fokus. Hør om bydelen og de moderne, miljørigtige boliger tæt på naturen.

Lynghaven er opført med fokus på bæredygtighed

Et Balder-hjem der gør en forskel 

I udformningen af Lynghaven tænker vi bæredygtigt hele vejen igennem - lige fra byggematerialer og energiforbrug til udeområder og fællesfaciliteter. Derfor er vi stolte over at kunne sige, at Lynghaven forventes at blive certificeret efter bæredygtighedsordningen DGNB.

Åben/luk kortfiltre

Se mere områdeinfo

  • Skoler
  • Institutioner
  • Indkøb
  • Spisesteder
  • Fritid
  • Transport

Fakta

Arkitekttegnet: Af Dissing+Weitling
Størrelse: 2-4 værelser, fordelt på 64-101 m2
Altan/terrasse: Tilhørende alle lejemål
Køkken: Invita med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens
Husdyr: Mulighed for husdyrtilladelse
Depotrum: Tilhørende alle lejemål
Fællesfaciliteter: Elevator og dørtelefon i alle opgange
Gårdmiljø: Fælles grønt gårdmiljø med pavillon og plads til leg og ophold
Parkering: Fælles parkering for alle beboere i området
Cykelparkering: I gårdrummet med plads til både alm. cykler og ladcykler

Skal du være en af de første lejere?

Lokalbolig Taastrup for Balder

Ejendommen udlejes gennem Lokalbolig. Er du interesseret i mere information eller at bestille en individuel eller digital fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte dem
på telefon 43 99 99 96
eller e-mail taastrup@lokalbolig.dk

Kontakt os nu

Se vores andre ejendomme