Strandby Høje cover banner
Arkitekttegnede drømmeboliger tæt på strand, kultur, indkøb og storbyen

Strandby Høje: En arkitektonisk ejendom med unik beliggenhed

Strandby Høje er en helt ny og elegant boligejendom, som kendetegnes ved de lyse nuancer samt de skrånende, begrønnede tagflader. Her får du de bedste muligheder for at nyde hverdagen med dine kære og ikke mindst det gode naboskab og fællesskab.

Drik en kaffe med naboen i det grønne, mens børnene leger. Inviter familien til grillhygge og nyd lange gåture ved den smukke strand. Mulighederne her er mange.

Ejendommen er tegnet af den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture og byder på 289 boliger, der varierer i størrelse fra 2-5 værelser, fordelt på 42 til 136 kvadratmeter – således er her lidt for enhver smag. Det yngre par, singlen og børnefamilien finder alle gode bomuligheder her med en attraktiv beliggenhed i hjertet af Hundige – med shopping og kultur til den ene side og natur og strand til den anden. Med toget lige uden for døren kan du komme til København på blot 30 minutter.

Lejlighederne er skabt med fokus på funktionalitet og ikke mindst livskvalitet. Se frem til at nyde en rolig stund på den stor altan, kokkerere velsmagende middage til hele familien i det stilrene køkken samt slippe børnene løs i gårdrummets legearealer. 

Forventet indflytning medio 2024. Skriv dig op på vores interesseliste allerede nu, og få information, når vi går i luften med udlejningen. Velkommen hjem til Strandby Høje!

 

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45
Danielsen Architecture Strandby Høje

”Strandby Høje bliver et arkitektonisk vartegn for Greve samt et pejlemærke for visionær byudvikling. Ejendommen kendetegnes ved det lyse udtryk, som opnås med teglsten i lyse og jordvarme nuancer, og de skrånende, grønne tagflader. Rundt om bebyggelsen opfører vi rekreative, grønne arealer med legeelementer og rolige opholdszoner,” fortæller Kasper Danielsen, stifter af Danielsen Architecture.

Drømmeboliger med hverdagsluksus

Her flytter du ind i en bolig, opført i ren, nordisk stil med funktionelle planløsninger og lækre materialer.

Boligerne rummer et stort køkken-alrum, med store vinduespartier, som indbyder til at hele familien samles til julehygge eller familiefødselsdage. Her finder du et stilrent køkken fra Svane Køkkener, som gør det til en ren fornøjelse at kokkerere lækre middage.

Start dagen i det rummelige og lyse badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche. Og har du tid, kan du nyde morgenkaffen i ro og mag på din private altan.

Strandby Høje rendering udendørs sti

Mere end blot en bolig

Vi gør os umage for at give dig mere end blot en bolig. I stuen finder du et fælleslokale, som giver dig ekstra kvadratmeter. Her kan du med fordel samle familie og venner til fødselsdage og andre festlige arrangementer. I ejendommens nordlige fløj finder du en privat p-kælder, som gør, at du altid har bilen tæt på og nemt kan komme fra A til B.

Ejendommens frodige gårdrum er skræddersyet til hygge, leg og nærvær. Her finder du hyggelige siddepladser, hvor du og naboen kan nyde en kaffe og vende verdenssituationen.

Til børnenes glæde findes et moderne legeområde, hvor man kan få et sus i maven på rutsjebanen, bygge sandslot i sandkassen, gå balancegang og meget mere.  

Et helt nyt og levende nabolag

Det nye og dynamiske nabolag Hundige Strandby er skabt med fokus på tryghed og fællesskaber.

I området findes en række forskellige boligtyper, som passer til både enlige, familier og ældre. Mellem boligerne findes rekreative grønne områder, som inviterer beboerne til at mødes og hygge sig på tværs. Børnene kan lege i legearealerne og de voksne kan slappe af i de rolige opholdszoner.

Storslåede naturområder

Greve råder over en otte kilometer lang, hvid sandstrand, der strækker sig fra den attraktive og moderne Hundige Havn, forbi den idylliske fiskerihavn Mosede Havn og til området omkring Mosede Fort og Karlslunde Strand.

Vandet ved stranden er lavt, ligesom der er begrænset strøm, så du kan med ro i maven sende dine børn ud i bølgerne. 

Langs hele strandvejen kan man finde forskellige specialbutikker, ligesom man kan få stillet sulten på en række gode spisesteder.

Du og familien kan også besøge Karlstrup Kalkgrav, som byder på det klareste og smukkeste azurblå vand, eller I kan tage et smut forbi Hedeland Naturpark, hvor I kan gå på opdagelse i den storslåede natur og lade børnene lege på områdets legepladser.

Et rigt by- og kulturliv, der venter på dig!

Du bor også tæt på shoppingmuligheder i blandt andet Waves, som byder på alt fra mode- og legetøjsbutikker til hyggelige restauranter og caféer. Waves har også en biograf, hvor et bredt udvalg af præmierefilm for både børn og voksne bringes.

Et stenkast fra det populære shoppingcenter ligger Portalen Greve Teater- og Musikhus, som byder på lidt for enhver smag. Store navne som Anders Matthesen, Stig Rossen og Johnny Logan gæster jævnligt stedet. Herudover kan du opleve teaterforestillinger som Nøddeknækkeren og forskellige foredrag.

De kulturinteresserede har mulighed for at gå på opdagelse i ARKEN, som rummer en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. De læseglade kan besøge Greve Bibliotek, hvor børnene har mulighed for at boltre sig i bibliotekets store piratskib.

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv i Greve idræts- og fritidscenter, Greve Tennisklub eller Greve Gymnastik og Trampolin.

I området finder du en række skoler og institutioner, som bidrager til at dine børn kan få en tryg og god opvækst.

Bygget til fremtiden

Strandby Høje er opført ud fra høje krav til bæredygtighed, og er præcertificeret til guld i bæredygtighedsordningen DGNB.

Fokusset på bæredygtighed kommer blandt andet til udtryk i ejendommens gode og sunde materialer, som sikrer lang levetid og begrænset vedligehold.

Det bæredygtige fokus ses også i ejendommens grønne tagflader samt LAR-løsningen i de grønne arealer, der omgiver bebyggelsen. Disse løsninger optager og afleder regnvand, og på den måde mindsker de risikoen for, at områdets kloakker overbelastes ved store mængder nedbør.

Glade beboere

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.59667698, 12.33135736

Fakta

Størrelse 42-136 kvm
Etager Varierende fra 5 til 6
Altan/terrasse Alle lejligheder har enten altan eller terrasse.
Køkken Svane Køkken
Gulvvarme Ja
Varmekilde Fjernvarme
Elevator Ja
Dørtelefon med kamera Ja
Fællesarealer Ja, fælleslokale samt legearealer i både den sydlige og nordlige ejendom
Parkering Ja, både i terræn og kælder. Der opkræves betaling for parkering på ejendommen.
Cykelparkering Ja
Husdyr 1 husdyr pr. lejlighed, ingen katte i stuelejligheder, ingen krybdyr eller kamphunde
Indflytning Etape 1 i januar 2024

Lejevilkår

Depositum 3 måneder
Forudbetalt leje 1 måned
Bindingsperiode 9 måneder + 3 måneders opsigelse, i alt 12 måneder
Huslejestigning I henhold til nettoprisindeks
Betaling Indbetaling af depositum, forudbetalt leje og første måneds husleje skal falde inden for 5 dage.
Bofællesskaber Nej
Lejer skal tjekkes i RKI, sende seneste 3 lønsedler og ren straffeattest

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45
Udlejning fællesbillede 2023

Se vores andre ejendomme