Lejeboliger i Hundige

Moderne lejeboliger med central beliggenhed

Med sine store lyse flader og gennemførte arkitektur er Strandby Høje blevet et nyt vartegn for Hundige. De øverste lejligheder byder på en spektakulær udsigt ud over hele den nye bydel, Hundige Strandby. Lækre boliger, i alle størrelser og til alle behov, skaber rammerne om en funktionel og hyggelig hverdag. Grønne åndehuller omkranser bygningen og giver rum til aktivitet og leg.

Ejendommen er tegnet af den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture og byder på 289 boliger, der varierer i størrelse fra 1-4 værelser, fordelt på 42 til 136 kvadratmeter – således er her lidt for enhver smag. Det yngre par, singlen og børnefamilien finder alle gode bomuligheder her med en attraktiv beliggenhed i hjertet af Hundige – med shopping og kultur til den ene side og natur og strand til den anden. Med toget lige uden for døren kan du komme til København på blot 30 minutter.

Lejlighederne er skabt med fokus på funktionalitet og ikke mindst livskvalitet. Se frem til at nyde en rolig stund på den stor altan, kokkerere velsmagende middage til hele familien i det stilrene Svane-køkken samt slippe børnene løs i gårdrummets legearealer. 

Velkommen hjem til Strandby Høje!

 

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Find det hjem der passer til dig

Vores pladsbehov kan ændre sig over tid og nogle gange kan der være brug for at ”upsize” eller ”downsize” lejlighedsstørrelsen, så den passer til ens livssituation. Strandby Høje består af 289 lejligheder i forskellig størrelse og alle boliger tilbyder ren, nordisk stil med funktionel planløsning og lækre materialer.

I Strandby Høje er køkken-alrummet lejlighedens naturlige centrum med plads til hverdagen. Det åbne alrum og de store gulv-til-loft vinduer giver lys og luft, hvor der kan leges med en multifunktionel indretning. Her er plads til både madlavning, sofahygge og hjemmearbejde. Fra køkken-alrummet er der desuden direkte udgang til altanen, i nogle lejligheder er der faktisk to, med plads til både grillaftener og urtehave. Køkken-alrummet er malet i lyse, nordiske nuancer med egetræsgulv og hvide køkkenelementer med integrerede hårde hvidevarer.

En smuk kombination af design og funktion

Det velindrettede Svane-køkken emmer af hverdagsluksus, i form af integrerede, energi­rigtige og lydsvage hårde hvidevarer fra Gram. Den lydsvage emhætte sørger tilmed for et godt indeklima i det åbne køkken-alrum.

Den fornuftige bord- og skabsplads gør det nemt at have et ryddeligt køkken. I flere af lejlighederne giver indretningen mulighed for siddepladser til lektier eller hjemmearbejde – eller bare hyggelig samtale over madlavningen.
 

SBHØ fælleslokale (2)

Hyggeligt fælleslokale

Har du brug for mere plads til f.eks. at fejre fødselsdag eller samle vinterbaderklubben til generalforsamling, kan du benytte dig af det 68 kvm store fælleslokale med borde og stole i stueetagen.

Strandby Høje bygninger

Moderne arkitektoniske streger

Bygningernes vinkler giver lyse rum og de skrånende tage giver de øverste lejligheder en ekstra arkitektonisk detalje.

Gårdrum

Grønne haverum med plads til store og små

Strandby Højes grønne fællesområder ligger som spændende grønne kiler mellem bygningerne. Træer og en frodig grøn beplantning indrammer små siddeområder, hvor du kan nyde en kop kaffe med naboen.

1 / 3
Danielsen Architecture Strandby Høje

”Strandby Høje bliver et arkitektonisk vartegn for Greve samt et pejlemærke for visionær byudvikling. Ejendommen kendetegnes ved det lyse udtryk, som opnås med teglsten i lyse og jordvarme nuancer, og de skrånende, grønne tagflader. Rundt om bebyggelsen opfører vi rekreative, grønne arealer med legeelementer og rolige opholdszoner,” fortæller Kasper Danielsen, stifter af Danielsen Architecture.

Et helt nyt og levende nabolag

Det nye og dynamiske nabolag Hundige Strandby er skabt med fokus på tryghed og fællesskaber.

I området findes en række forskellige boligtyper, som passer til både enlige, familier og ældre. Mellem boligerne findes rekreative grønne områder, som inviterer beboerne til at mødes og hygge sig på tværs. Børnene kan lege i legearealerne og de voksne kan slappe af i de rolige opholdszoner.

Et ansvarligt byggeri

Strandby Høje er præcertificeret til guld i ordningen DGNB. Det betyder, at byggeriet indeholder en række tiltag, der er med til at reducere miljøaftrykket, som for eksempel el-, vand- og varmebesparende løsninger, der også kommer dig til gode som beboer. Herudover er der bygget i materialer, der har en lang levetid, begrænset vedligehold og lavt CO2-aftryk. DGNB bruges også som pejlemærke til at evaluere en bygning eller byområde via en række kriterier, både miljømæssige, økonomiske og socialt bæredygtige samt proceskvaliteter.

På de grønne arealer er der lagt en LAR-løsning (Lokal Afledning af Regnvand), som på Strandby Høje tjener et multifunktionelt formål. LAR-løsningen forhindrer både oversvømmelser af kældrene samt områdets kloakker ved skybrud og er samtidig godt for biodiversiteten ude på det grønne område, da det tiltrækker det naturlige dyreliv. 
 

 

Glade beboere

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.59667698, 12.33135736

Fakta

Størrelse 42-136 kvm
Etager Varierende fra 5 til 6
Altan/terrasse Alle lejligheder har enten altan eller terrasse
Køkken Svane Køkken
Gulvvarme Ja
Varmekilde Fjernvarme
Elevator Ja
Dørtelefon med kamera Ja
Fællesarealer Ja, fælleslokale samt legearealer i både den sydlige og nordlige ejendom
Parkering Ja, både i terræn og kælder. Der opkræves betaling for parkering på ejendommen
Cykelparkering Ja
Husdyr 1 husdyr pr. lejlighed, dog ingen katte i stuelejligheder og ingen krybdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneder
Forudbetalt leje 1 måned
Bindingsperiode 9 måneder + 3 måneders opsigelse, i alt 12 måneder
Huslejestigning I henhold til nettoprisindeks
Betaling Indbetaling af depositum, forudbetalt leje og første måneds husleje skal falde inden for 5 dage.
Bofællesskaber Nej
Lejer skal tjekkes i RKI, sende seneste 3 lønsedler og have en ren straffeattest

Se vores andre ejendomme