Ejendomsportefølje

 

I Danmark er vores største fokus på lejeboliger, men vi ejer faktisk også flere hoteller samt et par erhvervsejendomme. Nedenfor findes en oversigt over alle vores ejendomme i Danmark. Foruden de eksisterende ejendomme, bygger vi også løbende nye, som kan findes på siden om nybyggerier.

Boliger


 

I Danmark ejer vi ca. 3.755 lejeboliger. Allerede nu kan du flytte ind i 19 af vores ejendomme, beliggende i Hedehusene, Helsingør, Høje Taastrup, Hillerød og København. I København finder du vores lejeboliger på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strandpark og i Ørestad. Se alle ejendomme herunder, hvor du også kan klikke dig videre for at læse lidt mere om hver ejendom og dets lejeboliger.

Rubinhaven rendering

Rubinhaven - Høje Taastrup C

Ejendommen byder på 124 spritnye boliger med 2-4 værelser, fordelt på 59-100 m2. Således er her boliger for alle, både børnefamilien, parret, og seniorerne. Forventet indflytning november 2022.

Læs mere om Rubinhaven
Fyrkanten

Fyrkanten - Høje Taastrup C

Fyrkanten byder på 107 boliger, der varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 60 m2-105 m2, her er således plads til både børnefamilien, parret, singlen og seniorerne.

Læs mere om Fyrkanten
Green Hills bliver en bæredygtig boligperle

Green Hills - Solrød Strand

Green Hills består af 294 moderne lejligheder med plads til alle generationer, bygget på visionerne om grøn omtanke, æstetik og funktionalitet. Første etape af indflytning forventes ultimo 2022.

Læs mere om Green Hills
TriumphByen

TriumphByen - Espergærde

TriumphByen byder på 202 nyopførte lejeboliger, beliggende i Espergærde tæt på både skov, strand, charmerende byliv og store kulturoplevelser. De 2-5-værelses lejligheder fordeler sig på 51-118 M2.

Læs mere om TriumphByen
Triumphhusene

TriumphHusene - Espergærde

I Espergærde finder du 39 rækkehuse i to plan, henholdsvis 4- og 5-værelses, og fordelt på 108 til 122 kvadratmeter. Alle huse har egen terrasse, eget skur samt parkering.

Læs mere om TriumphHusene
Fyrkanten aften rendering

Ofeliahaven - Helsingør

Ofeliahaven byder på 109 spritnye boliger med plads til alle livsfaser og familiekonstellationer med indflytning fra medio 2022.

Læs mere om Ofeliahaven
Bastionens gårdrum, lejeboliger

Bastionen - Ørestad

Bastionen er opført i 2020 og tegnet af prisvindende Danielsen Architecture. Bastionens kendetegn er de frodige hængende haver samt den grønne oase af gårdhave.

Læs mere om Bastionen
Fælledkanten tagterrasse

Fælledkanten - Ørestad

Fælledkanten er opført i 2019 og er beliggende i Ørestad Syd i første række ud til Kalvebod Fælled. Fælledkanten har en kæmpe tagterrasse med tre store væksthuse, heriblandt et urbant gartneri.

Læs mere om Fælledkanten
Øresund Park, boligejendom ved Amager Strand

Øresund Park - Amager Strand

Ejendommen blev opført i 2018 og består af fem bygninger, som er bundet sammen af grønne, åbne gårdrum. Placeret kun 5 minutters gang fra Amager Strand, med udsigt over Øresund og Københavns skyline.

Læs mere om Øresund Park
Ejendom med lejeboliger på Havneholmen, Skibbroen

Skibbroen - Havneholmen

Skibbroen er opført i 2016 med ideel beliggenhed - tæt på byens puls og samtidig med attraktivt udsyn til havnemiljøets hyggelige atmosfære. Rummelige altaner giver maksimal udnyttelse af udsigten.

Læs mere om Skibbroen
elsehus med gård

Elsehus – Ørestad

Elsehus er opført i 2017 og karakteriseret ved sin unikke placering i første række ud mod Kalvebod Fælled samt de to store, fælles tagterrasser, hvor den storslåede panoramaudsigt kan nydes.

Læs mere om Elsehus
Ejendom med lejeboliger i Ørestad syd, Hesteskoen

Hesteskoen - Ørestad

Hesteskoen, der er opført i 2015, har fået sit navn efter de tre karréer, som er placeret i en hestesko, der åbner op mod Kalvebod Fælled og sørger for, at alle lejligheder har udsigt mod det grønne.

Læs mere om Hesteskoen
Ejendom med lejeboliger på Østerbro, Østerfælled Torv

Østerfælled Torv - Østerbro

Østerfælled er opført i 1994, men løbende renoveret. Bygningerne omkranser fire, hyggelige gårdanlæg med både legeplads og fællesgrill. Et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade.

Læs mere om Østerfælled
Ejendom med lejeboliger i Ørestad, Fælledudsigten

Fælledudsigten - Ørestad

Fælledudsigten er opført i 2017 og karakteriseret ved de afskærmede og overdækkede altaner, der skaber variation i facaden og samtidig skærmer mod vind og vejr, så altansæsonen kan forlænges.

Læs mere om Fælledudsigten
Ejendom med lejeboliger i Ørestad syd, Stævnen

Stævnen - Ørestad

Stævnen er opført i 2016 og beliggende i den sydligste ende af Ørestad med frit udsyn til det fredede område ved Kalvebod Fælled og Himmelhøj naturlegeplads. Fra de store altaner kan udsigten nydes.

Læs mere om Stævnen
Varslinger vedrørende Lavetten

Lavetten - Ørestad

Lavetten er opført i 2019 og beliggende i Ørestad Syd. Ejendommmen er karakteriseret ved den unikke arkitektur, hvor den skrånende tagflade sørger for at bringe så meget sollys som muligt ind i det st

Læs mere om Lavetten
Lerholmen gårdrum

Lerholmen - Hedehusene

Lerholmen er opført i 2020 og ligger i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. Lejlighederne er bygget med fokus på den nemme hverdag og miljørigtige løsninger.

Læs mere om lerholmen
Agerhusene legeplads

Agerhusene - Høje Taastrup

Agerhusene er opført i 2020 og ligger i et nyudviklet område i Høje Taastrup. Lejlighederne er tegnet af prisvindende arkitekter Danielsen Architecture. Her får du funktionel hverdags-luksus.

Læs mere om agerhusene
carlsbakken oppefra

Carlsbakken - Hillerød

Carlsbakken er opført i 2020 i et visionært område i hjertet af Hillerød. Carlsbakken har arkitoniske smukke afrundende hjørner og gennemtænkte planløsninger, tegnet af Holscher Nordberg.

Læs mere om Carlsbakken
Lynghaven i Nærheden

Lynghaven - Hedehusene

Lynghaven, opført i 2021, består af 184 lejeboliger og er tegnet af den prisvindende arkitekttegnestue Diss

Læs mere om Lynghaven
1 / 20

Hoteller


Vi ejer seks hoteller i Danmark, alle beliggende meget centralt i København. Udover Hotel Østerport, forpagter vi ikke selv hotellerne, men har indgået langvarige lejekontrakter med f.eks. Ligula Hospitality Group og Nobis Hospitality Group.

Nobis Hotel

Nobis Hotel

Ejendommen, som tidligere husede Det Kongelige Musikkonservatorium, blev i 2015 erhvervet af Balder, der nænsomt – med hensyn til dens unikke arkitektur - forvandlede bygningen til femstjernet hotel.

Plaza Hotel

Plaza Hotel

Hotellet er blandt andet kendt for sin eksklusive 'Library Bar' som af magasinet Forbes er udnævnt til at være en af verdens fem bedste hotelbarer. Hotellet blev senest renoveret i 2018.

Mercur Hotel

Mercur Hotel

Mercur Hotel er placeret centralt i København kun 500 meter fra Hovedbanegården og Tivoli. Hotellet blev etableret i 1957 og blev renoveret i 2007.

Richmond Hotel

Richmond Hotel

Richmond er centralt placeret på Vesterfarinsmagsagde. Foruden de 127 værelser forpagter hotellet også konferencelokaler og morgenmads restaurant.

Star Hotel

Star Hotel

5 etagers hjørnehotel beliggende i det pulserende Vesterbro. Mange af hotellets 134 værelser er indrettet som deleværelser med bl.a. køjesenge. Hotellet blev renoveret i 2018.

Hotel Østerport

Hotel Østerport

Hotellet blev købt af Balder i 2016 og senest totalrenoveret i 2018. I modsætning til de øvrige hoteller i Balders portefølje, er dette det eneste hotel Balder selv forpagter med eget personale.

1 / 6

Erhverv


Vi forpagter på nuværende tidspunkt ikke selv erhvervsejendomme, men har indgået langvarige lejekontrakter med relevante lejere.

Cirkusbygningen

Cirkusbygningen

Cirkusbygningen er et af Københavns mest kendte kulturikoner, og blandt det ældste af sin slags i Europa. I 2014 købte Balder bygningen og indgik samtidig en 20-årig lejekontrakt med Wallmans.

Greve autoværksted

Logistikcenter Greve

Servicecenter for busser og lastbiler i Greve. Udlejet til virksomheden MAN.

1 / 2