Torveporten rendering
Nybyggeri i Valby

Torveporten | Arkitekttegnede drømmeboliger i Valby

Ved det tidligere grønttorv i Valby opføres den arkitektoniske ejendom Torveporten, som rummer 170 kvalitetsboliger med 2-5 værelser, skabt med fokus på de behov, moderne mennesker har i dag.

Glæd dig til at flytte ind i en spritny bolig med et stort køkken-alrum, der inviterer familien til at samles om hyggelige stunder. Se frem til at kokkerere lækre middage i dit stilrene køkken, nyde en rolig stund på din private altan eller en kop kaffe med naboen i et af orangerierne på tagterrassen. Mulighederne her er mange.

Skriv dig op på interesseliste til Torveportens lejeboliger allerede nu, og få information, når vi går i luften med udlejningen.

Velkommen hjem til Torveporten!

 

De bedste rammer for fællesskab og livskvalitet

Torveporten er skabt med et ønske om at give dig de bedste rammer for fællesskab og livskvalitet. Det vil du ikke være i tvivl om, når du besøger stedet. 

I boligejendommens hjerte findes et hyggeligt gårdrum, som indrettes med både legeplads samt rolige opholdszoner, som appellerer til forskellige aldersgrupper. På toppen af ejendommen opføres en stor fælles tagterrasse med to orangerier og træningsfaciliteter, som bliver fællesarealer for alle beboerne her. I stueplan etableres cykelværksted til fælles brug.

Området, hvor Torveporten ligger, byder også på et moderne kollegium, som kaldes UMEUS, samt kontorbygningen Woods.

Glæd dig til at opleve området!

 

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45
  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.654448, 12.5095416

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Danmark - +45
Udlejning teambillede

Se vores andre ejendomme