Nybyggeri i Valby

Torveporten | Arkitekttegnede drømmeboliger i Valby

Blandt grønne oaser, spirende fællesskab og en pallette af muligheder for den aktive, urbane livsnyder ligger boligejendommen Torveporten ved det tidligere Grønttorv i Valby. Den nyopførte ejendom med den centrale placering favner over 170 kvalitetsboliger med 2-5 værelser fordelt på 54 til 125 kvadratmeter tegnet af Arkitema Architechts. Her er noget for enhver smag og til ethvert behov.

Torveporten ligger kun et stenkast fra togstationen København Syd (tidligere Ny Ellebjerg Station), der fra 2024 også vil inkludere metrostation. Som beboer i Torveporten vil du med andre ord være ganske tæt på et af de største trafikale knudepunkter i hovedstaden.

Flytter du til Torveporten, får du desuden Grønttorvsparken som din – ganske store – baghave. Parken, der fungerer som bydelens omdrejningspunkt og tæller 23.000 kvadratmeter, henter inspiration fra den berømte Central Park i New York og byder på både grønne bede, soppebassin og åbne arealer, der indkapsles af hyggelige gader, fortovscaféer og sprudlende byliv. Her kan gode naboskaber, familien og andre relationer plejes, mens der også er rig mulighed for fordybelse og aktiviteter på egen hånd.

Den nyopførte bydel på 160.000 kvadratmeter, som Torveporten ligger tæt op ad, byder desuden på et godt udbud butikker, institutioner og erhvervslokaler. Du vil med andre ord få alt, hvad hjertet begærer af kultur, byliv og natur på nærmeste hold.

Forventet indflytning er medio 2024. Du kan skrive dig op på interesselisten allerede nu og få mere information om åbent hus, status på udlejning mv.

Ønsker du at se prøveboligen til et af vores åbent hus-arrangementer, henviser vi til adressen Summerredvej 8, 2500 København. Da der stadig bygges på grunden, kan adressen via GPS drille. I så fald skal du sigte efter indgangen til byggepladsen og gå efter skiltningen.

Velkommen hjem til Torveporten.
 

 

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Central placering i vidunderlige Valby 

Flytter du ind i Torveporten, får du adresse i 2500 Valby, der hører under Københavns Kommune. Valby er i dén grad en by i rivende udvikling og favner på fineste vis både det traditionelle og det moderne.

Du finder nemlig både de bevaringsværdige, arkitekttegnede villaer samt de hyggelige gader, der gennem årene har dannet kulisse for en lang række gamle, danske film – blandt andet Olsen Banden. Her emmer af historie. 

Træder du få skridt væk fra dét scenarie, møder du et stort udvalg af indkøbsmuligheder, caféer og byliv, som stadig har områdets historik for øje. Shoppingcentret Spinderiet giver dig alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til butikker. Og når du har brug for et pusterum, er der ikke langt til de grønne områder: Udover den store Grønttorvspark, du får som baghave, finder du Københavns andenstørste park, Valbyparken, med sine store, åbne plæner og naturlegeplads et stenkast herfra.

I midten af det hele finder du travle Valby Station, som byder på et bredt udvalg af toglinjer og busforbindelser, der kobler dig på resten af den københavnske og sjællandske infrastruktur. 

Mærk historiens vingesus 

En væsentlig del af Valby er desuden det velkendte Grønttorv, hvor frugt-, grønt- og blomsterhandlere har haft deres daglige gang siden 1958. Der er gennem årene blevet langet masser af friske råvarer over disken, givet gode tilbud og været fyldt med liv og glade dage fra lys morgen til sen aften. Man kan næsten dufte de friske blomster og høre sælgernes postulater om gode priser for sig.

I 2016 blev den sidste klase bananer dog solgt, og grønthandlerne forlod området. Der var stille for en stund, men hurtigt satte en storstilet ombygning og byfornyelse satte ind. 

Nu har en moderne bydel set dagens lys, men stadig med Grønttorvets historie for øje. Torveporten er det senest – og sidste – opførte boligbyggeri, som er kommet til verden i et 50/50 joint venture mellem Balder og Nrep. Sammen med kollegiet UMEUS og kontorhuset The Market, der er opført i samme joint venture, ligger Torveporten tæt på den livlige Gammel Køge Landevej. Tilsammen afslutter de tre byggerier forvandlingen af det tidligere Grønttorvs-område, hvis historie aldrig skal gå i glemmebogen.
 

Badeværelse med pige

En god start og afslutning på dagen

Badeværelsets stilrene og minimalistiske udtryk indbyder til ro og velvære både morgen og aften. Pladsen er udnyttet optimalt med vaskemaskine og tørretumbler

Entre med pige

Plads til det levede liv

Ejendommen er bygget til det levede liv – plads til dig, dine hobbyer og din familie. På tagterrassen finder du blandt andet gode træningsfaciliteter, hvor du kan dyrke motion under åben himmel

1 / 2

Arkitekttegnede kvalitetsboliger 

En række levende, grønne områder, cirkulære bænke og en indbydende trappe binder de tre byggerier, Torveporten, UMEUS og The Market, sammen på fineste vis og skaber et fælles byrum. Udover at både trappe, bænke og beplantning giver et flot look, er elementerne bindeled til resten af området. Og man kan kun føle sig velkommen, når man betræder trinnene.

Fra trappen når du til dit kommende hjem i Torveporten. Her forener et hævet, levende gårdrum bag to porte de 170 arkitekttegnede boliger i den firkantede karré bestående af lejligheder på 2-5 værelser fra 54 til 125 kvadratmeter.

Her er noget for enhver smag. Uanset alder, livsfase og familieform kan du finde en bolig at gøre til dit hjem. En række eftertragtede kvaliteter er vægtet højt i samtlige af Torveportens lejligheder, som alle har rummelig altan, mens der i stueetagen er terrasse. Du kan med andre ord sagtens få privat- og udeliv, selvom du bor i gadeplan. Derudover finder du gode dagslysforhold, stilrene køkken-alrum og mulighed for zoneinddeling af køkken- og opholdsrum i alle boliger.

Materialerne er nøje udvalgt med henblik på kvalitet og funktion. Her skal være plads til det levede liv – plads til dig, dine venner og din familie. 

Derudover er Torveporten præcertificeret til certificeringsstandarden DGNB Guld. Certifikatet er valgt som målestok, da det bunder i en helhedsorienteret tilgang, der både tager højde for miljø, sociale og økonomiske forhold. Ejendommen forventes at få et endeligt guldcertifikat ved færdigopførelse.
 

Taghave Torveporten

Fællesskabsfølelse både oppe og nede 

Udover et indbydende, fælles byrum med opholdsarealer byder Torveporten på en række andre fællesskabsfremmende tiltag. Tag f.eks. det hævede gårdrum, der forener boligejendommen bag to indgangsporte. Det består af en række hyggelige opholdsarealer til alle aldre samt en legeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan udfolde sig. Gårdrummet byder desuden på træer, buske og grønne planter.

Tager du et kig opad, finder du blandt andet en indbydende taghave, der skaber et rum over byen med gode udendørsaktiviteter og social samling. Der er blandt andet nøje udvalgte træningsfaciliteter og en udkigspost, hvor du får et godt view over området.

I taghaven finder du også to flotte, glasbelagte orangerier på ca. 35 kvadratmeter. Du kan blandt andet sidde her og få en kop kaffe med naboen i al slags vejr, mens I nyder udsigten. 

Tager du et kig ned, vil der på gadeplan være cykelrum, hvor din tohjulede hjælper kan holde i tørvejr, et cykelværkstedsrum til fri afbenyttelse og et rum til opbevaring af barnevogne. Sidst, men ikke mindst, byder Torveporten på en såkaldt byttecentral, hvor genbrug er i højsædet. Her kan du bytte gamle brugsgenstande, som endnu ikke har udtjent deres værnepligt, med dine naboer.


 

Balder og Nrep i joint venture

Torveporten fuldender den sidste del af Grønttorvet i Valby. Det er Nrep og Balder, som via et 50/50 joint venture selskab (Ejendomsselskabet Gl. Køge Landevej ApS), står bag projektet, som omfatter tre byggefelter med henholdsvis kontorhus, kollegie og boliger på over 35.000 kvm. Der forventes indflytning i anden halvdel af 2024. Balder varetager formidlingen af udlejningen af boligerne i projektet.

Nrep
  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.65437348, 12.5086309

Fakta

Arkitekt Arkitema Architects
Størrelse 2-5 værelser fordelt på 54-125 kvm.
Etager Op til syv etager
Varmekilde Fjernvarme
Fællesarealer Taghave, grønt gårdrum, orangerier, cykelrum, barnevognsopbevaring, cykelværksted, byttecentral
Parkering Kælderparkering
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme