.

Fyrkanten

En familievenlig oase omringet af byliv og natur

Velkommen til Fyrkanten, en spritny boligejendom beliggende i den nye og attraktive bydel Høje Taastrup C.

Her flytter du ind i en lys og moderne lejlighed med funktionelle planløsninger, indrettet til det liv, vi lever i dag. Nyd eftermiddagskaffen i ro og mag på den unikke taghave, slip børnene løs i det hyggelige gårdrum eller træk vejret dybt i et af områders grønne åndehuller.

De dygtige arkitekter fra Mangor & Nagel har slået stregerne til Fyrkanten. I udformningen af projektet har de arbejdet med forskellige bygningshøjder og skabt variation i facaderne, fine murværksdetaljer og ikke mindst en meget afbalanceret farvesammensætning. 

Fyrkanten byder på 107 boliger, der varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 60 m2-105 m2, her er således plads til både børnefamilien, parret, singlen og seniorerne. Ejendommen er indflytningsklar til foråret 2022.

Interesseret eller nysgerrig?

Ja tak, jeg vil gerne:

Jeg godkender hermed vilkårene

Lejeboliger i særklasse

Lejlighederne er indrettet med store alrum, der åbner sig op mod lyset fra vinduespartierne og har udgang til altanen. Her er plads til livets store og små begivenheder, det kan være rolige familiemorgener eller den store fødselsdagsfest.

Det moderne og stilrene køkken fra Invita udgør lejlighedens hjerte. Her finder du inventar med grebsløst, stilrent design og elegante softclose låger. Skabspladsen er gavmild og gør det nemt at holde et ryddeligt køkken, og den støjsvage opvaskemaskine sikrer et roligt alrum.

Den bedste placering og udsigt

Fyrkanten har en helt unik beliggenhed lige ud til en ny, smuk bypark, som snor sig afsted og samler området. Den har du fri udsigt til fra din nye bolig. Ejendommens gennemtænkte placering på grunden sikrer ligeledes, at alle lejligheder har optimal udsigt og lysindfald. Herudover er der arbejdet med at optimere planløsningerne, så lejlighederne er krydsbelyste – dvs. at lyset falder fra den ene side af lejligheden til den anden.

Bo i Høje Taastrups nye og levende centrum

Med en bolig i Fyrkanten kommer du til at bo i den spændende bydel Høje Taastrup C. Om ganske kort tid vil området være fuldt udbygget med bl.a. boliger, butikker, arkitektonisk rådhus, den rekreative bypark og ikke mindst verdens længste skaterbane. Mon ikke at børnene ville elske at slå sig løs her.

Fyrkanten ligger desuden lige ved City2, som byder på mange indkøbs- og underholdningsmuligheder.

Her bor du også tæt på gode skoler, institutioner og arbejdspladser. Og du har kort afstand til både stationen og Taastrups handelsliv.

Fyrkantens unikke tagterrasse

Taghaven – en fælles oase

På toppen af Fyrkanten finder du en unik taghave, hvorfra du kan nyde den smukke graders udsigt over området. Taghaven indrettes med hyggelige siddeområder, væksthuse og flot pergola.

Fyrkanten i HTC

Gårdrummet – stedet vi mødes

I gårdrummet bydes du velkommen af grønne planter og smukke arkitektoniske detaljer. Her opføres legeareal til familiernes mindste og rolige opholdsområder.

Fyrkanten café

Fyrkantens café

I ejendommens stueetage opføres 3 erhvervslejemål. Vi gør os umage for at finde de rette lejere, som skaber liv i ejendommen. I det primære erhvervslokale på hjørnet er der forberedt til en café.

1 / 3

Det siger arkitekten

De dygtige arkitekter fra Mangor & Nagel har slået stregerne til Fyrkanten.

"Fyrkanten bliver en smuk hjørnebygning, hvis identitet præges af to gennemgående farver; en brændt og varieret rød mursten med en lys fuge samt en fyrgrøn farve til vinduer, altaner, balustre og inddækninger. Denne fine og raffinerede farvepalette leder tanken hen på de gamle københavnerejendomme," fortæller arkitekt ved Mangor & Nagel, Jesper Skjoldborg.

En kommune med masser af muligheder

Foruden de mange muligheder i den nye bydel, finder du også et væld af muligheder inden for erhverv, uddannelse, fritids- og kulturliv rundt omkring i Høje-Taastrup Kommune. Kommunen vægter nemlig det gode familieliv utrolig højt.

Kommunen byder på alt fra moderne institutioner, nye folkeskoler udstyret med moderne faciliteter og videregående uddannelser til et rigt by- og kulturliv med biblioteker, teater- og musikhus, kulturhuse, museer, butikker, caféer og restauranter.

Høje-Taastrup er også en kommune med et stærkt erhvervsliv inden for mange brancher. Kommunen har formået at tiltrække rigtig mange nye virksomheder og er faktisk danmarksmester i jobvækst. Det skaber masser af spændende jobmuligheder inden for kommunens grænser.

Et bæredygtigt hjem

Fyrkanten forventes at få et guldcertifikat i den internationalt anerkendte bæredygtighedsordning DGNB. Det betyder, at ejendommen opføres ud fra strenge krav til bæredygtighed, både hvad angår miljøet, sociale forhold og økonomien.

Det kommer bl.a. andet til udtryk i ejendommens langtidsholdbare materialer, som kræver minimalt vedligehold, energivenlige og vandbesparende hvidevarer, et godt indeklima, som bl.a. opnås via effektiv ventilation, samt gode fællesfaciliteter.

Skal du være en af de første lejere?

Lokalbolig

Ejendommen udlejes gennem Lokalbolig. Er du interesseret i mere information eller at bestille en individuel eller digital fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte dem
på telefon 43 99 99 96
eller e-mail taastrup@lokalbolig.dk

Kontakt os nu

Se vores andre ejendomme