Fyrkanten cover
Lejeboliger i Høje Taastrup C

En familievenlig oase omringet af byliv og natur

Velkommen til Fyrkanten, en spritny boligejendom beliggende i den nye og attraktive bydel Høje Taastrup C. Her flytter du ind i en lys og moderne lejlighed med funktionelle planløsninger, indrettet til det liv, vi lever i dag. Nyd eftermiddagskaffen i ro og mag på den unikke taghave, slip børnene løs i det hyggelige gårdrum eller træk vejret dybt i et af områdets grønne åndehuller.

Fyrkanten byder på 107 boliger, der varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 60 m2-105 m2, her er således plads til både børnefamilien, parret, singlen og seniorerne. 

 

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Lejeboliger i særklasse

Lejlighederne er indrettet med store alrum, der åbner sig op mod lyset fra vinduespartierne og har udgang til altanen. Her er plads til livets store og små begivenheder, det kan være rolige familiemorgener eller den store fødselsdagsfest.

Det moderne og stilrene køkken fra Invita udgør lejlighedens hjerte. Her finder du inventar med grebsløst, stilrent design og elegante softclose låger. Skabspladsen er gavmild og gør det nemt at holde et ryddeligt køkken, og den støjsvage opvaskemaskine sikrer et roligt alrum.

Den bedste placering og udsigt

Fyrkanten har en helt unik beliggenhed lige ud til en ny, smuk bypark, som snor sig afsted og samler området. Den har du fri udsigt til fra din nye bolig. Ejendommens gennemtænkte placering på grunden sikrer ligeledes, at alle lejligheder har optimal udsigt og lysindfald. Herudover er der arbejdet med at optimere planløsningerne, så lejlighederne er krydsbelyste – dvs. at lyset falder fra den ene side af lejligheden til den anden.

Bo i Høje Taastrups nye og levende centrum

Med en bolig i Fyrkanten kommer du til at bo i den spændende bydel Høje Taastrup C. Om ganske kort tid vil området være fuldt udbygget med bl.a. boliger, butikker, arkitektonisk rådhus, den rekreative bypark og ikke mindst verdens længste skaterbane. Mon ikke at børnene ville elske at slå sig løs her.

Fyrkanten ligger desuden lige ved City2, som byder på mange indkøbs- og underholdningsmuligheder.

Her bor du også tæt på gode skoler, institutioner og arbejdspladser. Og du har kort afstand til både stationen og Taastrups handelsliv.

Taghaven

Taghaven – en fælles oase

På toppen af Fyrkanten finder du en unik taghave, hvorfra du kan nyde den smukke graders udsigt over området. Taghaven indrettes med hyggelige siddeområder, væksthuse og flot pergola.

Fyrkanten gårdrum

Gårdrummet – stedet vi mødes

I gårdrummet bydes du velkommen af grønne planter og smukke arkitektoniske detaljer. Her opføres legeareal til familiernes mindste og rolige opholdsområder.

Fyrkanten café

Fyrkantens café

I ejendommens stueetage opføres 3 erhvervslejemål. Vi gør os umage for at finde de rette lejere, som skaber liv i ejendommen. I det primære erhvervslokale på hjørnet er der forberedt til en café.

1 / 3
Jesper Skjoldborg fra Mangor & Nagel

Det siger arkitekten

De dygtige arkitekter fra Mangor & Nagel har slået stregerne til Fyrkanten.

"Fyrkanten bliver en smuk hjørnebygning, hvis identitet præges af to gennemgående farver; en brændt og varieret rød mursten med en lys fuge samt en fyrgrøn farve til vinduer, altaner, balustre og inddækninger. Denne fine og raffinerede farvepalette leder tanken hen på de gamle københavnerejendomme," fortæller arkitekt ved Mangor & Nagel, Jesper Skjoldborg.

En kommune med masser af muligheder

Foruden de mange muligheder i den nye bydel, finder du også et væld af muligheder inden for erhverv, uddannelse, fritids- og kulturliv rundt omkring i Høje-Taastrup Kommune. Kommunen vægter nemlig det gode familieliv utrolig højt.

Kommunen byder på alt fra moderne institutioner, nye folkeskoler udstyret med moderne faciliteter og videregående uddannelser til et rigt by- og kulturliv med biblioteker, teater- og musikhus, kulturhuse, museer, butikker, caféer og restauranter.

Høje-Taastrup er også en kommune med et stærkt erhvervsliv inden for mange brancher. Kommunen har formået at tiltrække rigtig mange nye virksomheder og er faktisk danmarksmester i jobvækst. Det skaber masser af spændende jobmuligheder inden for kommunens grænser.

Læs vores store guide til Høje Taastrup her

Et kvalitetsbevidst hjem

Fyrkanten forventes at få et guldcertifikat efter certificeringsstandarden DGNB. Vi har valgt dette certifikat som målestok, fordi det arbejder med en helhedsorienteret tilgang til der både tager højde for miljø, sociale og økonomiske forhold.

Det kommer bl.a. andet til udtryk i ejendommens langtidsholdbare materialer, som kræver minimalt vedligehold, energivenlige og vandbesparende hvidevarer, et godt indeklima, som bl.a. opnås via effektiv ventilation, samt gode fællesfaciliteter.

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

Galde beboere
Udlejning

Kontakt Udlejning

Du kan altid kontakte vores søde udlejningsafdeling, som står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

Du kan ringe til dem på 5555 0707 eller skrive en email til udlejning@balder.dk

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.645616, 12.27505128

Fakta

Arkitekttegnet Mangor & Nagel
Størrelse 2-4 værelser/60 m2-105 m2
Altan/terrasse Alle lejemål har et privat uderum i form af altan eller terrasse
Køkken Invita design
Depotrum I lejemål eller kælder
Gårdmiljø Hyggeligt gårdrum samt tagterrasse med væksthus og pergola m.m.
Parkering I nærtliggende P-hus eller p-pladser ca. 600 m fra ejendommen
Cykelparkering I gårdrum, gadeplan eller aflukket rum i ejendom
Faciliteter Dørtelefon, elevator og gulvvarme m.m.
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme