Arkitekttegnede lejeboliger i Solrød

Visionære lejeboliger bygget til fremtiden

Green Hills er en moderne boligejendom med plads til alle generationer, bygget på visionerne om kvalitet og sundhed i materialerne, æstetik, funktionalitet og åbenhed.

Green Hills er nemlig mere end bare en ejendom, det er en oase. Her er tryghed, nærhed og hverdagsbalance i højsædet, og relationer vokser naturligt frem af det summende liv.

Her bor du i grønne omgivelser i Solrød Syd, som byder på både kystby-stemning, et levende fritidsliv og storslåede naturoplevelser.

Ejendommen er tegnet af de prisvindende arkitekter i Danielsen Architecture, og Danielsen Urban Landscape har stået for de grønne uderum mellem bygningerne.

De 294 lejeboliger varierer i størrelse 2 til 6 værelser fra 56 til 200+ kvadratmeter og fordeler sig på en række forskellige lejlighedstyper og planløsninger, og i gårdrummets midte opføres seniorbofællesskabet Bovieran. Uanset alder, livsfase og familieform kan du finde en bolig at gøre til dit hjem.

Velkommen hjem til Green Hills!

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Velkommen indenfor

Din lejlighed i Green Hills er skabt til det moderne liv. Hjemmets lyse hjerte er det multifunktionelle køkken-alrum, hvor der er plads til både lektier, gæster, sofahygge, hverdagsmad og gourmetambitioner. Her kan du virkelig skabe en bolig, du har lyst til at komme hjem til.

Køkken alrum i Green Hills

Stilrent køkken

Det stilrene Invita-køkken og gulvene i egetræ giver et moderne og venligt udtryk, hvor der er plads til din personlige stil. Store vinduer breder sig fra gulv til loft og bringer lys til alle rum.

Badeværelse Green Hills

Stort badeværelse

Lejlighedens rummelige badeværelse danner ramme om en god start på dagen, og du vil sætte ekstra pris på gulvvarmen på de kolde vintermorgener.

Green Hills kontor

Gennemtænkt planløsning

Planløsningerne er designet med fleksibilitet i højsædet , så du kan indrette efter dine ønsker og behov. Hobbyrum, hjemmekontor, børneværelse eller walk in-closet? Din hverdag bestemmer retningen.

Altan GH

Træd ind i udsigten

Alle lejligheder fra første sal og op har mindst én altan, flere har to – og bor du i stueetagen, kan du træde direkte ud på en afskærmet terrasse vendt mod det frodige gårdrum.

1 / 4

En hverdag i forbindelse og balance

Green Hills er mere end dit hjem. I stedet for at afsætte kvadratmeter til yogamåtte, hjemmearbejde og den store værktøjskasse i din lejlighed, har vi skabt en række meningsfulde fællesfaciliteter som udvidelse af din bolig. Det er nemlig godt for både relationerne, ressourcerne og økonomien, når vi deles om det, der giver mening.


 

Multisal Green Hills

Multisal

I den fleksible multisal kan du starte dagen med morgenyoga eller bruge faciliteterne til din styrke- og konditionstræning

Selskabslokale Green Hills

Selskabslokale

Livets små og store overgange kan fejres i det smukt indrettede selskabslokale, hvor der også er rig mulighed for fællesspisning eller spilaften med dine nye naboer.

Lounge Green Hills

Loungeområde til rolige stunder

I selskabslokalet finder du også et hyggeligt loungeområde, der lægger op til afslapning og gode samtaler over en kop kaffe.

1 / 3

Grønne bakker med høje ambitioner

Green Hills er navngivet efter sin karakteristiske arkitektur, der vokser frem af landskabet. Arkitekterne fra Danielsen Architecture har skabt ejendommen med lige dele dedikation til æstetik og funktionalitet – designet indefra og ud med mennesker og omverden i højsædet, så skønhed og funktion forenes, og ingen detalje er overladt til tilfældighederne

De to bakker beplantes med en særligt udvalgt, stedsegrøn sedum, som både trækker naturen med op i højden, og fuldender udtrykket, og samtidig bidrager til både klimasikret regnvandshåndtering og lokal biodiversitet.

Facaderne har et moderne og åbent udtryk, med rød-brune nuancer tydeligt inspireret af terracotta-farvede bjerge og sydeuropas pudsede huse. Altansystemet er ligeledes smukt og funktionelt, med glasafskærmning som både støjskærmer og bidrager til den imødekommende æstetik. Træbeklædte plantekasser og afskærmende trælameller begrønner facaden, lader lyset falde igennem og samtidig skaber en følelse af privatliv i lejlighedernes integrerede uderum.


 

Green Hills facade og gård

Bygget til fremtiden

Alle materialer er udvalgt med respekt for æstetik og funktionalitet, og der er lagt særlig vægt på, at ejendommen skal leve og stråle mange år frem i tiden. Green Hills er bygget med gedigne materialer som både har lang levetid og lave vedligeholdelseskrav – det kommer nemlig både beboerne og planeten til gode.

Green Hills er præcertificeret til guld efter certificeringsstandarden DGNB. Vi har valgt dette certifikat som målestok, fordi det arbejder med en helhedsorienteret tilgang der både tager højde for miljø, sociale og økonomiske forhold. 

Læs Green Hills's energimærkningsrapport 

Naturlig harmoni mellem æstetik og oplevelse

Mellem de to høje bakker finder du Green Hills’ mere end almindeligt ambitiøse grønne arealer. På de ca. 4 hektar skabes et frodigt bakkelandskab med plads til alle – og rig mulighed for både eftertanke, eventyr og samvær.

Spadser ned ad de slyngede stier, som snor sig gennem området, og udvider sig til små opholdspladser med sol og læ. Lad dig rive med af ungernes sjov og løjer på legearealerne, tag en sludder med naboen på en hyggelig bænk, eller slå dig ned i en stille zone med invitation til fordybelse.

Blandt bakkerne finder du også søen, som bidrager til både æstetik, miljø- og klimahensyn. Ved større regnmængder vokser søen, og transformerer bakkerne til et helt ø-landskab, hvor broer og svævebane indbyder til endnu mere leg. Samtidig sikrer tilbageholdelsen af vandet, at de lokale kloakker ikke overbelastes. Sidst men ikke mindst, så medvirker søen året rundt til at beskytte og øge områdets biodiversitet.

Sanseligt og funktionelt

Beplantningen er nøje udvalgt med inspiration fra den omgivende natur mod nord, og en variation af fuldkronende ege- og bøgetræer og mindre træer som røn og birk skaber et levende landskab at gå på opdagelse i, både til fods og med øjnene. Blomstrende buske som syren og forsythia kæler yderligere for sanserne, og fungerer samtidig som naturlige læskærme.

Græsområderne veksler i udtryk, for at kombinere funktionalitet, biodiversitet og naturoplevelse i en højere enhed. Du finder både kortklippede områder, som indbyder til leg og boldspil, og små enge med variationer af urter og græsser i blomst, hvor både store og små selvfølgelig kan gå på opdagelse.

Forbundet med omgivelserne

Hyggelige stisystemer forbinder trygt og let Green Hills med omgivelserne, uanset om du er til fods, på cykel eller triller en barnevogn. Fællesarealer er oplyst om aftenen, og elevatorer og niveaufri adgange sikrer, at alle kan komme rundt og nyde godt at de mange tilbud.


 

En tryg hverdag i en levende by

Solrøds hyggelige midte er fyldt med specialbutikker for store og små, og byder på aktiviteter året rundt – fra julemarked over fredagsjazz til loppemarkeder og forårskoncerter. Stemningen er præget af venlighed og imødekommenhed, og det er et sted hvor man smiler og hilser på hinanden på tværs af generationer.

Den lange strand er centrum for mange aktiviteter, her finder du for eksempel kajaksejlads og sauna, ligesom det ofte er her ved kysten man møder venner og naboer – både planlagt og spontant.

Byen har et stærkt fritids- og foreningsliv – faktisk er mere end halvdelen af kommunens borgere medlem af en forening – så alle aldre har rig mulighed for at finde interessefællesskaber og leve et aktivt liv.

Med to folkeskoler, flere privatskoler, daginstitutioner, gymnasium og HF er byen en god base for familielivet gennem alle barn- og ungdommens faser. Samtidig sikrer det rige udbud af indkøbsmuligheder at hverdagslivet nemt går op.

Om du går, cykler, kører eller tager offentlig transport, sørger den velfungerende infrastruktur for, at du nemt når din destination i Solrød eller længere væk. Stisystemer bringer trygt store og små rundt i byen, og fra den nærliggende Jersie Station kører S-toget til København H på en halv time.


Midt i naturens skattekiste

Solrød er omringet af enestående natur til alle sider, så det er bare om at gå på oplevelse i det fri. Gode stisystemer inviterer ud på gå-, løbe- eller cykeltur, og kommunens hele seks kilometer kystlinje byder på masser af havluft og svømmeture.

Tag på opdagelse i Trylleskoven ved stranden, hvor du finder både shelter, grillplads og klappegeder, oplev det mangfoldige dyreliv i Karlstrup og Jersie moser eller se på fugle på Staunings Ø, der er udpeget af EU som habitatområde.

Vi har samlet en større guide til de mange fordele ved at bo i Solrød Strand her


 

Driftsteknikerne

Vi skaber de bedste rammer for din hverdag

Det skal være nemt at bo til leje hos Balder. Vi tager os af fællesfaciliteterne og de fælles grønne arealer – og vi hjælper selvfølgelig også med din dryppende vandhane eller defekte vaskemaskine.

Det er vigtigt for os, at vi er tæt på jer, som bor i ejendommen. Derfor indretter vi et ejendomskontor i stueetagen på Green Hills, hvor du vil kunne møde det faste drifts- og administrationspersonale. Og så afholder vi løbende små og store beboerarrangementer, så du kan møde dine Balder-naboer fra både Green Hills og andre ejendomme.


Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

 • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
 • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
 • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
 • Tilladt at holde hund eller kat.
 • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

Glade beboere
 • Ledige lejemål
 • Alt udlejet
 • Nybyggeri

55.51470894, 12.19873884

Lokalområdet

 • Sport

  Fitness - 100 m.
  Solrød Idrætscenter - 2,1 km.
 • Transport

  Bus - 700 m.
  S-tog - 1,2 km.
 • Indkøb

  Supermarked - 1,2 km.
 • Institution og skole

  Børnehave - 1 km.
  Folkeskole - 2,6 km.
 • Friluftsliv

  Hundeskov - 1,2 km.
  Strand - 1,8 km.

Fakta

Arkitekttegnet Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape
Størrelse 2-6 værelser fordelt på 56-212 kvm.
Antal plan Enkelt- og duplex lejligheder
Central beliggenhed 750m. til S-tog, 2300m. til Køge nord station samt 520m. til motorvejen E47. Stranden kan nås vha. stisystemer og ligger i en afstand af en kort cykeltur.
Varmekilde Fjernvarme
Faciliteter Indendørs fitnesslokale med løbebånd, romaskine mv. Samt indendørs mulitisal til f.eks. badminton, yoga eller zumba.
Fællesarealer Grønt gårdrum i trygge omgivelser med masser af udendørs aktiviteter såsom træningsfaciliteter, legepladser m.m. Gårdrummet indeholder også vandløb, som bidrager til en sanselig oplevelse.
Lokaler Fælles lokaler kan lejes til afholdelse af fester og arrangementer
Parkering P-pladser i terræn
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme