Lejeboliger i Solrød

Green Hills - Bæredygtige lejeboliger med plads til livet

Green Hills er et ambitiøst og bæredygtigt byggeri, skabt til at danne rammen om det gode liv for flere generationer – helt præcist bygger vi 294 lejeboliger i varierende størrelser. Derfor vil Green Hills appellere til både børnefamilier, singler, par og seniorer.

Navnet ”Green Hills” er inspireret af de skrå tage med beplantning, som giver et venligt udtryk og samtidig er meget iøjnefaldende og appellerende. Ejendommen er tegnet af det prisvindende firma Danielsen Architecture og det ambitiøse gårdrum er tegnet af Danielsen Urban Landscape. I Green Hills bor du i naturskønne omgivelser i Solrød syd med kort afstand til strand og skov. I midten af gårdrummet opføres desuden et seniorbofællesskab ved navn Bovieran. Du kan læse mere om bovieran her

De første boliger forventes klar til indflytning ultimo 2022. Vi har allerede overvældende interesse for ejendommen, og har derfor pauset opskrivningen til interesselisten. Du kan dog stadig få de seneste nyheder for projektet ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev her på siden. Så vil du senest høre fra os i foråret 2022, hvor vi kan vi oplyse dig om boligpriser, lejlighedstyper, åbent hus-arrangementer, boligreservation og andet godt. Hvis vi åbner op for interesselisten igen, vil vi også dele den gode nyhed med dig direkte i et nyhedsbrev.  

Velkommen hjem til Green Hills!

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Green Hills grønne lejeboliger

Se Green Hills tæt på

Få en forsmag på stemningen, den smukke arkitektur og de flotte grønne områder, der vil omkredse lejeboligerne i Green Hills.

DGNB GULD PRÆ-CERTIFICERING

Green Hills er certificeret efter bæredygtighedsordningen DGNB, som rummer høje krav til bæredygtighed. DGNB bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed, hvor miljøet, sociale forhold og økonomien vægtes ligeligt.

Ejendommen har fået en 
guld præ-certificering, og forventes at få et endeligt guldcertifikat ved færdigopførelse. 
 

Fakta

Arkitekttegnet Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape
Størrelse 2-6 værelser fordelt på 55 m2-220 m2
Antal plan Enkelt- og duplex lejligheder
Indflytningsdato Ultimo 2022 for første etape
Central beliggenhed 750m. til S-tog, 2300m. til Køge nord station samt 520m. til motorvejen E47. Stranden kan nås vha. stisystemer og ligger i en afstand af en kort cykeltur.
Faciliteter Indendørs squashbane
Fællesarealer Grønt gårdrum i trygge omgivelser med masser af udendørs aktiviteter såsom træningsfaciliteter, nyttehaver, legepladser m.m. Gårdrummet indeholder også vandløb, som bidrager til en sanselig oplevelse.
Lokaler Fælles lokaler kan lejes til afholdelse af fester og arrangementer
Parkering P-pladser i terræn
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Interesseret eller nysgerrig?

Kontakt os

Ja tak, jeg vil gerne:

Er du interesseret i mere information?

Se vores andre ejendomme