Lejeboliger i Helsingør

Ofeliahaven – en hyggelig oase i Helsingør

Ofeliahaven er en smuk, arkitekttegnet ejendom, placeret i hyggelige omgivelser lige ved skoven og med stranden kun 2 km væk. Her flytter du ind i en spritny lejebolig med holdbare materialer i høj kvalitet - alle med egen altan eller terrasse, og udvalgte boliger med loft til kip.

Ofeliahaven vil rumme i alt 109 boliger, der varierer i størrelse fra 2-5 værelser, fordelt på 60-120 m2, så der er plads til både singler, par og familier i alle aldre. Ejendommen består af 8 bygninger, fordelt på to boliggrupper, der hver er formet som en hestesko og omkredser et fælles grønt gårdmiljø. Gårdmiljøerne vil rumme rolige opholdsområder med borde og bænke og et legeområde med balancestammer og et legehus. I det ene gårdrum opfører vi et orangeri med grovkøkken og stort opholdsrum, der er ideelt til fødselsdagsfester og andre hyggelige arrangementer.

Ønsker du at vide mere, kan du skrive dig op på vores interesseliste allerede i dag via kontaktformularen. Det er helt uforpligtende og betyder blot, at du kontaktes, når vi nærmer os udlejningsperioden, hvor du vil få mulighed for at komme forrest i køen til at opleve prøveboligen, og ikke mindst til at reservere din foretrukne bolig. 

Velkommen til Ofeliahaven! 

Grundet stor interesse for projektet har vi lukket interesselisten. Ønsker du at modtage nyheder om projektet, så skriv dig op til nyhedsbrevet. 

Interesseret eller nysgerrig?

Ja tak, jeg vil gerne:

Jeg godkender hermed vilkårene

En levende bydel tæt på skov, strand og Helsingørs centrum

Ofeliahaven opføres i en ny og levende bydel, som rummer boligmuligheder for alle generationer. Området byder også på en dagligvarebutik, kommende arbejdspladser og Nordvestskolen, som ligger kun 500 m fra Ofeliahaven. På sigt vil området også kunne byde på en café, fitnessfaciliteter og lægepraksis.

Med en lejebolig i Ofeliahaven vil du bo i en grøn oase lige ved skoven, som er oplagt til løbeture, rolige spadseretur, familiepicnic og andre gode stunder for både den lille og store familie. 

Samtidig har du Helsingørs centrum tæt på, som byder på en blanding af hyggelige stræder med bindingsværkshuse og et levende byliv med butikker, caféer og restauranter. Helsingør har desuden en del kulturelle oplevelsesmuligheder såsom Kronborg Slot, Kulturværftet samt M/S Museet for Søfart. 

Ofeliahaven er en bæredygtig ejendom, DGNB

Bæredygtighed i fokus

Ofeliahaven er skabt ud fra kravene i den anerkendte DGNB-certificeringsordning. Det kommer blandt andet til udtryk i bygningens solide materialer, som sikrer lang levetid og minimal vedligeholdelse. 

Fakta

Arkitekter Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Størrelse 2-5 værelser, fordelt på 60-120 m2
Altan/terrasse Tilhørende alle lejligheder
Fællesfaciliteter Gårdmiljøer og orangeri
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse
Indflytningsdato Slutningen af 2022
Attraktiv beliggenhed 2 km til strand, 200 m til skov, 2,5 km til Helsingørs centrum, 100 m til dagligvarebutik, 500 m til skole.
Transport 3 km til station, 2,5 km til motorvej

Se vores andre ejendomme