Velkommen til Ofeliahaven i Helsingør
Lejeboliger i Helsingør

Ofeliahaven

Velkommen til Ofeliahaven, en smuk og moderne boligejendom med livskvalitet, natur og fællesskab i højsædet. Ofeliahaven er en hyggelig, grøn boligoase i Helsingørs nye attraktive bydel - her er du tæt på bylivet, storslåede naturområder, golfbane og flere skønne badestrande.

Ofeliahaven er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, og byder på 109 spritnye boliger med plads til alle livsfaser og familiekonstellationer. Lejlighederne varierer i størrelse fra 2-5 værelser, fordelt på 52-122 m2, så både singler, par, børnefamilier og seniorer kan finde en bolig, der passer til deres behov. 

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

En moderne bolig med plads til livet

Boligerne i Ofeliahaven er skabt med øje for det liv, moderne mennesker lever i dag. Et af de store aktiver er det rummelige alrum, som kan danne ramme om rolige, hyggelige morgenener med familien, og samtidig har plads til at invitere alle dine yndlingsgæster til middag. Den fleksible planløsning giver rig mulighed for at indrette efter netop din stil og dine behov.

Store vinduespartier fra gulv til loft inviterer naturen med indenfor, og sikrer dig et hjem med masser af dagslys. Derudover er der arbejdet med krydsbelysning i lejlighederne, hvilket vil sige, at lyset strømmer fra den ene side af boligen til den anden.

Boligen er indrettet med et stilrent køkken med grebsfrie softclose-låger, hvor støjsvage hårde hvidevarer sikrer en rolig atmosfære. Badeværelset byder på vaskesøjle, gulvvarme og en ekstra stor bruseniche, så du har de bedste betingelser for en god start på dagen.

Alle boliger har eget udeareal, i form af altan eller forhave/terrasse, som du kan indrette til hygge og samvær med dem, du holder af.

Åndehuller og eventyr mellem husene

I Ofeliahaven er der lagt stor vægt på, at de fælles haverum skaber de optimale rammer for at opholde sig udenfor. Hyggelige stier og en smuk beplantning sikrer, at du altid kan finde et hjørne til en stille stund alene eller hygge sammen med venner og naboer.

Haven er indrettet med flere aktivitetszoner for de mindste og et stort fælleshus, hvor du kan sidde med kig til himlen uanset vejr og vind. Fælleshuset er et oplagt sted at samle venner og familie til eksempelvis fødselsdage, eller et lunt sted at trække sig ind, når duggen falder på de lange sommeraftener.

Blomster, træer og buske er nøje udvalgt med fokus på blomstring, bær og høstfarver, så du er sikret en smuk udsigt fra din lejlighed året rundt. Den store græsplæne er oplagt til f.eks. boldspil eller en hyggelig picnic på en sommerdag. På græsarealerne findes urter og engblomster, der vokser vildt for at understøtte et vildere, rigere og mere mangfoldigt insekt og dyreliv.

Ofeliahaven aktiviteszone
Michael Schytt Poulsen | architect MAA

Moderne fortolkning af arkitektoniske traditioner

Ofeliahaven er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. De har hentet inspiration i Helsingørs gamle huse, som er enkle med karakterfulde tage. Facaderne får et smukt farvespil fra variationen mellem mørk, kulbrændt og lys tegl, som på en gang skaber både liv og harmoni.

De otte bygninger er fordelt på to boliggrupper, som indrammer de hyggelige gårdrum med plads til samvær, fællesskab, ro og dagdrømme. Bygningerne er omhyggeligt placeret på grunden, så de både opnår mest muligt sol på terrasser og altaner, og skaber læfulde opholdsområder i gårdrummene.

Tæt på skov, strand og Helsingørs centrum

En af dine nye naboer bliver skovområdet Teglstrup Hegn, som er oplagt til løbeture, rolige spadsereture, familiepicnic og andre gode stunder for både den lille og store familie. Trænger du til bølgebrus og en frisk dukkert, er stranden kun tre kilometer væk.

Selve bydelen omkring Ofeliahaven er også i rivende udvikling. Området byder allerede på en dagligvarebutik til hverdagens fornødenheder, flere daginstitutioner og Nordvestskolen i gåafstand.

Læs vores store guide til Helsingør her

Ofeliahaven facade

Kvalitet i fokus

Ofeliahaven er skabt ud fra kravene i den anerkendte byggericertificering DGNB, som stiller strenge krav til valg af materialer, sundhed og indeklima. Det kommer blandt andet til udtryk i bygningens solide materialer, som sikrer lang levetid og minimal vedligeholdelse, energieffektive hårde hvidevarer og LAR-løsningen i gårdrummene, som sikrer en forsvarlig håndtering af store mængder regnvand.

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

Glade beboere
Udlejning

Kontakt Udlejning

Du kan altid kontakte vores søde udlejningsafdeling, som står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

Du kan ringe til dem på 5555 0707 eller skrive en email til udlejning@balder.dk

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

56.04025791, 12.56595325

Fakta

Arkitekter Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Størrelse 2-5 værelser, fordelt på 52-122 m2
Altan/terrasse Tilhørende alle lejligheder
Fællesfaciliteter Gårdmiljøer og fælleshus med indbygget grovkøkken, indlagt el og vand
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét kæledyr
Attraktiv beliggenhed 2 km til strand, 200 m til skov, 2,5 km til Helsingørs centrum, 100 m til dagligvarebutik, 500 m til skole.
Transport 3 km til station, 2,5 km til motorvej
Parkering Fælles parkering for alle beboere i Ofeliahaven
Depotrum I lejemål eller i kælderrum
Køkken Invita med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens
Varmekilde Gulvvarme i alle rum

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme