TB cover
Lejeboliger i Espergærde

Arkitekttegnede lejeboliger med rødder i Nordsjællands natur

TriumphByen byder på 202 nyopførte lejeboliger, beliggende i Espergærde tæt på både skov, strand, charmerende byliv og store kulturoplevelser. De 2-5-værelses lejligheder fordeler sig på 51-118 kvadratmeter, og har alle egen altan eller terrasse.

Her er plads til at nyde livet både ude og inde. Se solen stå op over morgenkaffe på altanen, eller hold en hyggelig grillaften med naboerne på de hyggelige fællesområder, mens ungerne boltrer sig i legeredskaberne.

Det er de prisvindende ERIK arkitekter som har tegnet TriumphByen, med fokus på at skabe smukke og funktionelle hjem badet i dagslys, omgivet af landskabelige grønne områder med rige muligheder for fællesskab.

Her er kort vej til både indkøbsmuligheder, offentlig transport, motorvej og daginstitutioner, så logistikken går nemt op, og du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Vi tænker hele byggeriet er tænkt ind fra starten, og kommer til udtryk i både guld præ-certificering efter byggecertificeringsstandarden DGNB og charmerende detaljer som insekt-hoteller og grønne tage.
 

TriumphHusene
Lige ved siden af TriumphByen finder du TriumphHusene, to klynger af rækkehuse i familie med TriumphByen. Er du interesseret i TriumphByen, kan TriumphHusene også være noget for dig
Besøg TriumphHusene

Interesseret eller nysgerrig?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.


Lejligheder med plads til livet

De gennemtænkte, funktionelle planløsninger gør det let at få hverdagen til at glide. Hjemmets hjerte er det rummelige køkken-alrum, hvor du får god plads til både stue og spiseplads. Køkkenet er stilrent og udstyret med støjsvage hårde hvidevarer, som sikrer et roligt miljø. Her kan du ordne hverdagens gøremål og nyde familiens nærvær samtidig.


 

Vi har gjort os ekstra umage med badeværelset, for at sikre, at du kan starte og slutte dagen på bedste vis. Indretningen er stilren og minimalistisk, så du let kan sætte dit eget præg. Badeværelset er rummeligt med en stor brusekabine, og pladsen er udnyttet optimalt med både vaskemaskine, tørretumbler, opbevaring og væghængt toilet. Og så er der selvfølgelig gulvvarme, ligesom i resten af din lejlighed.

I alle lejligheder findes desuden et depotrum, som du kan indrette til walk in-closet, hobbyrum, hjemmekontor eller noget helt fjerde – dine behov sætter dagsordenen.


 


Frisk luft og højt til loftet

Du får dit eget private udeareal, i form af enten altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde årstidernes skiften og den skønne udsigt. Bygningernes forskudte etager og den let skrånende grund giver dig optimalt udsyn – og på klare dage strækker udsigten fra de øverste lejligheder sig helt til Sverige.

Både altaner og terrasser er rummelige nok til, at du kan indrette og sætte dit eget præg, så det bliver en naturlig forlængelse af hjemmet.

 


 

Selskabslokale TriumphByen

Selskabslokale

Livets små og store overgange kan fejres i det smukt indrettede selskabslokale, hvor der også er rig mulighed for fællesspisning eller spilaften med dine nye naboer.

Køkken TriumphByen

Udstyr til det store selskab

I selskabslokalet finder du et veludstyret køkken med service til et stort selskab

Lounge TriumphByen

Loungeområde til rolige stunder

I selskabslokalet finder du også et hyggeligt loungeområde, der lægger op til afslapning og gode samtaler over en kop kaffe.

1 / 3


Et fristed. Et mødested.

De frodige fællesarealer snor sig gennem TriumphByen som en park, hvor unge som gamle trygt kan nyde fritiden – her er nemlig både bilfrit, niveaufrit og veloplyst.

Rammerne for et godt naboskab er sat med forskellige opholdsområder, legearealer og en fælles grillplads. Det moderne fælleshus bliver nabolagets naturlige samlingspunkt og indbyder både til arrangementer med de andre beboere og fejring af livets små og store begivenheder.

Planterne på de grønne områder er nøje udvalgt, så blomstringen strækker sig over hele sæsonen, og der altid er noget at se på.

 


 

Tæt på det, der betyder noget

Det er nemt at komme til, fra og rundt i TriumphByen. Der er mulighed for at parkere både cykler, ladcykler og biler tæt på indgangene, og der etableres et underjordisk parkeringshus, hvor bilen kan holde i ly for regn og frost.

Du kommer også let til skole, studie og arbejde. TriumphByen er forbundet med hele to togstationer i gå- eller cykelafstand. Tager du bilen, er du hurtigt på motorvejen, og på 10 minutter kan du være i Helsingør, mens du kan ramme København på cirka 35 minutter.

 


 

Espergærde – smuk natur og stemningsfyldt lokalliv

I Espergærde får du virkelig det bedste fra to verdener – smukt naturliv og stemningsfyldt lokalliv. Her finder du trygheden i et mindre lokalsamfund, men samtidig det levende byliv, hvor du kan gå på opdagelse i de mange butikker eller nyde en frokost med maritim stemning ved havnen. Espergærde byder også på et aktivt foreningsliv, og du er kun en smuttur fra alle de store kulturoplevelser i Helsingør og Humlebæk.

 


 

Espergærde strande


Skabt med omtanke

TriumphByen er et gennemtænkt og fremtidssikret byggeri, som er præcertificeret til guld efter certificeringsstandarden DGNB. Vi har tænkt løsninger der er med til at reducerer miljøaftrykket ind fra starten, som for eksempel ses i form af el-, vand- og varmebesparende løsninger der kommer dig til gode som beboer, et ansvarligt og langtidsholdbart materialevalg samt solceller.

Bygningernes tage er beklædt med planten sedum, som ligeledes optager regnvand og co2, og fremmer biodiversiteten.

De grønne omgivelser byder også på flere løsninger der fremmer naturen, som biotoper til gavn for biodiversiteten, og vådområder som afleder regnvand og beskytter mod oversvømmelse.

Hele byggeriet er præcertificeret til guld efter certificeringsstandarden DGNB. Vi har valgt dette certifikat som målestok, fordi det arbejder med en helhedsorienteret tilgang til der både tager højde for miljø, sociale og økonomiske forhold.


 

TriumphByen Stempel
TriumphByen Stempel
TriumphByen Stempel
Glade beboere

Hvorfor vælge Balder?

Når du flytter ind hos Balder får du ikke bare en bolig, du får et hjem. Vi er nemlig med hele vejen fra du skal finde den rette bolig til du har din hverdag i dit nye hjem. Hos os får du noget unikt nemlig:

  • Fællesfaciliteter så som orangerier, tagterrasser og fælleslokaler.
  • Hurtig kontakt med Balders driftsmedarbejdere, som står klar til at hjælpe.
  • Fællesarrangementer så som Baldertræf og påskeæggejagt.
  • Tilladt at holde hund eller kat.
  • Adgang til en lang række eksklusive beboerfordele og -rabatter.

HVORFOR VÆLGE BALDER?

  • Ledige lejemål
  • Alt udlejet
  • Nybyggeri

55.9976202, 12.5288532

Fakta

Størrelse 2-5 værelser/51-118 m2
Etager 3-5 etager
Altan/terrasse Egen altan eller terrasse
Køkken Invita med energivenlige hårde hvidevarer fra Bosch/Siemens
Gulvvarme Gulvvarme i alle rum
Varmekilde Fjernvarme fra Forsyning Helsingør
Elevator I alle opgange
Dørtelefon med kamera Tilhørende alle lejemål
Fællesarealer Moderne fælleshus, udendørs opholdsområder, legearealer og en fælles grillplads
Parkering Underjordisk parkeringshus samt parkeringspladser i området med mulighed for handicap parkering
Cykelparkering Overdækket udendørscykelparkering i gårdmiljø
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter gældende fra 2024
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme