Lejeboliger i Ørestad

Bastionen - med naturen som omdrejningspunkt og livskvalitet i højsædet

Et spændende byggeri med stærk arkitektonisk identitet, der i høj grad er tilpasset de nære omgivelser. Fælledens landskab er trukket ind som vertikale haver, der pryder facaden samt i den store gårdhave, der byder på gemmesteder, hyggekroge, høje træer, små bakker og enggræs. Her kan du ligge og se skyerne glide forbi. 

Det sydvestlige hjørne af Bastionen er bevidst lavere end de andre for at trække sol ind i gårdrummet og give mest mulig udsigt. Denne løsning gør også, at lejlighederne gennemstrømmes af dagslys. Her får du et hjem med lækre materialer, funktionelle værelser, egen altan samt gode muligheder for indretning til både børnefamilien, singlen og parret. Bastionen ligger i en levende bydel – med metroen kun 500 meter fra hoveddøren, Fælleden i baghaven samt indkøbsmuligheder og børneinstitutioner i umiddelbar nærhed.

Velkommen hjem til din grønne oase, i hjertet af Ørestad!

Interesseret eller nysgerrig?

Ja tak, jeg vil gerne:

Jeg godkender hermed vilkårene

Høj kvalitet og gode faciliteter

Boligerne i Bastionen er rummelige og indrettet med et stort alrum, hvor køkken og stue smelter sammen og leder ud til en stor, privat altan. De store vinduespartier i alle rum gør, at lyset strømmer ind fra alle vinkler. Alle lejligheder er udstyret med Invita-køkken, hårde hvidevarer fra Siemens samt praktisk skabsplads i soveværelserne. Desuden er der elevator i alle opgange, dørtelefon samt cykelparkering og mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen.

Her skal du ikke bekymre dig om græs, der skal slås eller vedligehold af hus. Her får du tid og overskud til de ting, du holder af. Med Bastionen får du et hjem med både livskvalitet og håndværkskvalitet.

Her er desuden fokus på at skabe et levende nærmiljø. I Bastionens sydvestlige hjørne opfører Københavns kommune en daginstitution med faciliteter til 10 børnegrupper (ca. 180 børn), aktive fællesarealer, legeplads og tagterrasse med legeområder.

Fælledens flora i gårdhaven

Bastionens gårdhave er en frodig oase med varierende beplantning, såsom krat, klatretræer og æbletræer, som er inspireret af Fælledens flora. Her findes faciliteter for alle generationer. Børnene kan spille sammen på basketballbanen, og de voksne kan udfordre hinanden på petanquebanen. Det er også rig mulighed for sjov og spas i legeområderne med mange forskellige legeredskaber.  

Hør arkitekternes tanker bag

Unik, arkitekttegnet ejendom

Bastionen er skabt i samarbejde med den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture, der her fortæller om deres inspiration og tanker bag udformningen.

Bastionen vinterhave

Et unikt pusterum

Forlæng udesæsonen i en eksklusiv vinterhave

32 af Bastionens lejligheder har tilknyttet en privat vinterhave, der fungerer i forlængelse af lejligheden og binder ude- og inderum sammen.

Smukke hængende haver pryder facaden

Et grønt og frodigt udtryk

Vertikale haver pryder facaden

De vertikale haver er inspireret af Fælledens grønne, rekreative landskab og skaber grønne pauser i bebyggelsen.

Danielsen arkitekter kigger på Lavetten plan

Små detaljer gør den store forskel

Velovervejet udtryk og funktionalitet

Bastionen er tegnet af prisvindende Danielsen Architecture og bygger på en tidløs stil, inspireret af enkle og funktionelle linjer.

En ejendom med stærkt arkitektonisk identitet

Variation i skala og udtryk

En bygning med stærk arkitektonisk identitet

Bastionen er opført i forskellige varme og mørke nuancer samt i varierede højder, hvilket resulterer i en dynamisk bebyggelse med dybde i facadearkitekturen.

1 / 5

Gode stunder i det smukke væksthus

I Bastionen finder du et unikt, fælles væksthus, hvor du kan få mange gode stunder. Her kan du f.eks. slænge dig i de bløde loungemøbler og læse en god bog eller invitere dine kære til middag.

Du kan også få serveret friskbagte croissanter, baguetter, briocher og andre franske specialiteter fra bageren La Boulangerie, som findes Bastionens stueetage.

Læs mere om det unikke bageri her.

Mød din driftstekniker

Jule er driftstekniker ved Bastionen, og du kan kende hende på det lyse hår og venlige smil. Hun hjælper dig med alt lige fra en dryppende vandhane til en klaprende hoveddør, og hun elsker at gøre en forskel for jer beboere. 

”Det motiverer mig helt vildt meget at give dig en god oplevelse. Jeg går meget op i at lytte til dig og forstå din situation eller dit problem, for kun på den måde kan jeg hjælpe dig på bedst mulig vis.”

Julie er desuden vores eneste kvindelige driftstekniker, og det trives hun heldigvis godt med (altså det meste af tiden). 

”Jeg er ikke kun mor, når jeg er hjemme. Når man, som jeg, arbejder ene kvinde med 8 mænd, så er man jo mor hele tiden, haha.”

Københavns nye, grønne bydel

Ørestad Syd ligger både midt i naturen og midt i byen, og er en spændende og moderne bydel med eksperimenterende byggerier, skabt af danske og internationale arkitekter. Lige uden for døren byder Kalvebod Fælled på enestående naturomgivelser med plads til løb, cykling, ridning, drageflyvning, rulleskøjteløb eller bare rolige gåture. Her har du direkte adgang til naturens spisekammer. Du kan plukke hyld og lave saft eller lave det lækreste syltetøj af brombær, æbler og havtorn.

Foruden de grønne omgivelser og den høje himmel, rummer Ørestad efterhånden masser af spisesteder, byliv og kultur. Du bor i gåafstand til alt fra shopping og kultur til sport og friluftsliv. Og med metroen lige rundt om hjørnet kan du være på Kongens Nytorv på bare 14 minutter. Bastionen er også optimalt placeret i forhold til dagsinstitutioner, skoler, gymnasier og videregående uddannelser.

Kalvebod Fælled
Bastionen
Kalvebod Fælled
Fuld udlejet
Agerhusene

Agerhusene

176 lejligeder under opførelse centralt i Høje Taastrup. Agerhusene består af otte klyngehuse med to grønne gårdrum. Indflytningsklar i sensommeren 2020.

Område Høje Taastrup, 2630 Boliger 176 Værelser 2-4
Område Boliger Værelser
Høje Taastrup, 2630 176 2-4

Læs mere her

Udlejes nu
Bastionen

Bastionen

233 lejligheder i fantastisk grønne omgivelser under opførelse i Ørestad. Den store grønne gårdhave danner omdrejningspunkt om det spændende byggeri. Forventet indflytningsklar fra sommeren 2020.

Område - Boliger 233 Værelser 2-5
Område Boliger Værelser
- 233 2-5

Læs mere her

Udlejes nu
Carlsbakken med lejeboliger i Hillerød

Carlsbakken

127 arkitekttegnede lejligheder i nyt og visionært område i Hillerød – tæt på stationen og centrum.

Område - Boliger 127 Værelser 2-5
Område Boliger Værelser
- 127 2-5

Læs mere her

Udlejes nu
Elsehus udsigt

Elsehus

Elsehus er opført i 2017 og beliggende i Ørestad Syd - i første række ud mod Kalvebod Fælled. Ejendommen består af både lejligheder og rækkehuse på 2-5 værelser.

Område - Boliger 96 Værelser 2-5
Område Boliger Værelser
- 96 2-5

Læs mere her

Fuld udlejet

Fyrkanten

Rummer 107 boliger, der varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 60 m2-105 m2. Fyrkanten har en unik tagterrasse og attraktiv beliggenhed lige ud til det nye parkstrøg.

Område Høje Taastrup, 2630
Område
Høje Taastrup, 2630

Læs mere her

Udlejes nu
Ejendommen Fælledkanten set fra tagterrassen

Fælledkanten

Nybyggede lejligheder på 2-5 værelser beliggende i Ørestad Syd helt ud mod Fælledens grønne vidder. Unik, fælles tagterrasse med væksthuse og fantastisk udsigt.

Område - Boliger 225 Værelser 2-5
Område Boliger Værelser
- 225 2-5

Læs mere her

Udlejes nu
Fælledudsigten med lejeboliger i Ørestad

Fælledudsigten

Fælledudsigten er opført i 2017 og beliggende i Arenakvarteret i Ørestad. Ejendommen byder på lejligheder på 2-4 værelser med store, overdækkede altaner.

Område - Boliger 46 Værelser 2-4
Område Boliger Værelser
- 46 2-4

Læs mere her

Udlejes nu
Hesteskoen med lejeboliger i Ørestad Syd

Hesteskoen

Hesteskoen er opført i 2015 og ligger i Ørestad - lige ud til Kalvebod Fælled. Ejendommen består af 1-6 værelses lejligheder i klassiske, tidssvarende materialer.

Område - Boliger 122 Værelser 1-6
Område Boliger Værelser
- 122 1-6

Læs mere her

Udlejes nu
Lavetten I Ørestad Syd er en arkitektonisk ejendom

Lavetten

241 nybyggede lejeboliger i en unik arkitekttegnet ejendom helt tælt på Kalvebod Fælled i Ørestad Syd. I midten af Lavetten er et stort åbent med både private rolige zoner samt masser af plads til leg og aktivitet.

Område - Boliger 97 Værelser 2-5
Område Boliger Værelser
- 97 2-5

Læs mere her

Fuld udlejet
Rendering af byggeriet, Lerholmen, i Hedehusene

Lerholmen

186 nybyggede lækre lejligheder på 2-4 værelser under opførelse i Nærheden, Hedehusene. Dejligt gårdmiljø med fælles væksthus og plads til leg og afslapning.

Område - Boliger 186 Værelser 2-4
Område Boliger Værelser
- 186 2-4

Læs mere her

Fuld udlejet

Rubinhaven

124 nye lejeboliger i varierende størrelse fra 2-4 værelser. Rubinhaven har en unik beliggenhed lige ud til det nye parkstrøg, der snor sig af sted og skaber forbindelse mellem Høje Taastrup Station og City2.

Område -
Område
-

Læs mere her

Udlejes nu
Skibbroen med lejeboliger på Havneholmen med husbåde foran

Skibbroen

Arkitekttegnede lejligheder på 1-5 værelser – opført i 2016. Her bor du i et eftertragtet område på Havneholmen med udsigt over kanalen og det gamle havnemiljø.

Område - Boliger 101 Værelser 2-4
Område Boliger Værelser
- 101 2-4

Læs mere her

Fuld udlejet

Strandbyhuse

Område -
Område
-

Læs mere her

Fuld udlejet

Strandbyhøje

Område -
Område
-

Læs mere her

Udlejes nu
Stævnen

Stævnen

Stævnen består af 2-5-værelses lejligheder i den sydligste ende af Ørestad med frit udsyn over søen, Kalvebod Fælleds åbne vidder og Himmelhøj naturlegeplads.

Område - Boliger 26 Værelser 2-4
Område Boliger Værelser
- 26 2-4

Læs mere her

Udlejes nu
Øresund Park med lejeboliger ved Amager Strand

Øresund Park

Energieffektive lejligheder på 2-6 værelser – opført i 2018. Beliggende i et attraktivt område nær Amager strand og med udsigt over Øresund eller byens skyline.

Område - Boliger 235 Værelser 2-6
Område Boliger Værelser
- 235 2-6

Læs mere her

Udlejes nu
Østerfælled Torv med lejeboliger midt på Østerbro

Østerfælled Torv

Lejligheder på 1-5 værelser i hjertet af Østerbro mellem Fælledparken og Østerbrogade. Et tilbagetrukket boligområde med hyggelige, grønne gårdmiljøer.

Område - Boliger 171 Værelser 1-5
Område Boliger Værelser
- 171 1-5

Læs mere her

Åben/luk kortfiltre

Se mere områdeinfo

 • Indkøb
 • Spisesteder
 • Transport
 • Fritid
 • Skoler
 • Institutioner
 • Parkering

Lokalområdet

 • Friluftsliv

  Kalvebod Fælled - 500 m.
  Naturcenter Amager - 650 m.
 • Indkøb

  Minimarked - 150 m.
  Rema1000 - 350 m.
  Field's - 1,7 km.
 • Caféer

  Fransk bager (2021) - 0 m.
  Café 8tallet - 250 m.
  Thorsteinsson's - 350 m.
 • Centrum

  Kgs. Nytorv st- 14 min.
  Nørreport st. - 16 min.
  med metro
 • Institutioner

  Børnehus 8tallet - 100 m.
  Daginstitution i Bastionen (åbner i 2020)
 • Skoler

  Ørestad Gym - 2 km.
  Kalvebod Fælled skole - 700 m.
 • Transport

  Vestamager st. - 500 m.
  Busstop - 500 m.
 • Underholdning

  Biograf - 1,7 km.
  Royal Arena - 1,3 km.
  COBRA eventcafé - 300 m.
 • Sport

  Fodboldbane - 2,3 km.
  Svømmehal - 2 km.
  Skøjtehal - 850 m.

Fakta

Størrelse 2-5 værelser / 56-134 m2
Altan/terrasse Tilhørende alle lejligheder
Private vinterhaver 32 lejemål har eksklusive vinterhaver, som binder ude- og inderum sammen. Vinterhaverne måler ml. 18-28 m2
Gårdmiljø Grøn oase til afslapning og leg
Parkering Mulighed for at leje parkeringsplads under ejendommen
Cykelparkering I gårdrummet (gadeplan) samt i kælderen
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse
Elevator Ja, i alle opgange
Indflytningsetaper Juli, oktober og december 2020

Lejevilkår

Depositum 2 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Er du interesseret i mere information?

Mød os til en individuel fremvisning på Richard Mortensens Vej 62, 3.tv, 2300 København S. 

Udlejningsteamet

Er du interesseret i mere information eller bestille en individuel eller digital fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte vores udlejere
på telefon 80 10 11 51
eller e-mail udlejning@balder.dk

Kontakt os nu

Se vores andre ejendomme