Lejeboliger i Ørestad

Bastionen - med naturen som omdrejningspunkt og livskvalitet i højsædet

Et spændende byggeri med stærk arkitektonisk identitet, der i høj grad er tilpasset de nære omgivelser. Fælledens landskab er trukket ind som vertikale haver, der pryder facaden samt i den store gårdhave, der byder på alt fra gemmesteder, hyggekroge, høje træer, små bakker og enggræs. Her er der plads til at ligge og se skyerne glide forbi. Det sydvestlige hjørne af Bastionen er bevidst lavere end de andre for at trække sol ind i gårdrummet og give mest mulig udsigt. Denne løsning gør også at lejlighederne gennemstrømmes af dagslys. Her får du et hjem med lækre materialer, funktionelle værelser, egen altan samt gode muligheder for indretning til både børnefamilien, singlen og parret. Bastionen ligger i en levende bydel – med metroen kun 500 meter fra hoveddøren, Fælleden i baghaven samt indkøbsmuligheder og børneinstitutioner i umiddelbar nærhed.

Velkommen hjem til din grønne oase, i hjertet af Ørestad!

Interesseret eller nysgerrig?

Ja tak, jeg vil gerne:

Jeg godkender hermed vilkårene

Høj kvalitet og gode faciliteter

Boligerne i Bastionen bliver rummelige og indrettet med et stort alrum, hvor køkken og stue smelter sammen og leder ud til en stor, privat altan. De store vinduespartier i alle rum gør, at lyset strømmer ind fra alle vinkler. Alle lejligheder er udstyret med Invita-køkken, hårde hvidevarer fra Siemens samt praktisk skabsplads i soveværelserne. Desuden er der elevator i alle opgange, dørtelefon samt cykelparkering og mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen. Her skal man ikke bekymre sig om græs, der skal slås eller vedligehold af hus. Her får du tid og overskud til de ting, du holder af. Med Bastionen får du et hjem med både livskvalitet og håndværkskvalitet.

Her er desuden fokus på at skabe et levende nærmiljø. I Bastionens sydvestlige hjørne opfører Københavns kommune en daginstitution med faciliteter til 10 børnegrupper (ca. 180 børn), aktive fællesarealer, legeplads og tagterrasse med legeområder. I Bastionens stueetage opføres desuden en fransk inspireret bager og café. Her er planen at kombinere det bedste af franske og danske specialiteter, udelukkende økologiske råvarer og autentiske opskrifter tilpasset en moderne livsstil. Bageriet forventes at åbne primo 2021.

Hør arkitekternes tanker bag

Unik, arkitekttegnet ejendom

Bastionen er skabt i samarbejde med den prisvindende tegnestue, Danielsen Architecture, der her fortæller om deres inspiration og tanker bag udformningen.

Bastionen vinterhave

Et unikt pusterum

Forlæng udesæsonen i en eksklusiv vinterhave

32 af Bastionens lejligheder har tilknyttet en privat, glasoverdækket vinterhave (18-28 m2), der fungerer i forlængelse af lejligheden og binder ude- og inderum sammen.

Vertikale haver på facaden af Bastionen

Et grønt og frodigt udtryk

Vertikale haver pryder facaden

De vertikale haver tager afsæt i Fælledens grønne, rekreative landskab, ved at skabe grønne pauser i bebyggelsen.

Danielsen arkitekter kigger på Lavetten plan

Små detaljer gør den store forskel

Velovervejet udtryk og funktionalitet

Bastionen er tegnet af prisvindende Danielsen Architecture og bygger på en tidløs stil styret af enkle og funktionelle linjer.

Rendering af Bastionen

Variation i skala og udtryk

En bygning med stærk arkitektonisk identitet

Bastionen opføres i forskellige varme og mørke nuancer samt i varierede højder, der giver indtryk af en dynamisk bebyggelse med dybde i facadearkitekturen.

1 / 5

Fælledens flora i gårdhaven

Gårdhaven kommer til at fremstå som en grøn oase med varierende beplantning, krat og klatretræer, samt passager, der inviterer både børn og voksne indenfor til gemmesteder, hyggekroge, høje klatretræer, små bakker og enggræs. Mindre områder med vandopsamling kan man soppe og plaske i. Derudover opføres der både basketball- og petanque-bane i gården, hvor beboere kan mødes til en hyggestund eller for at få sved på panden. Gårdhaven er plantet med inspiration fra Fælledens flora - hyldeblomster, æbler og bær, der kan høstes til saft både forår og sensommer.

Københavns nye, grønne bydel

Ørestad Syd ligger både midt i naturen og midt i byen. Som en spændende og moderne bydel med eksperimenterende byggerier af danske og internationale arkitekter. Lige uden for døren byder Kalvebod Fælled på enestående naturomgivelser med plads til alt fra løb, cykling, ridning, drageflyvning, rulleskøjteløb eller bare helt stille og rolige gåture. Her har du direkte adgang til naturens spisekammer. Du kan plukke hyld og lave saft, eller lave det lækreste syltetøj af brombær, æbler og havtorn.

Foruden de grønne omgivelser og den høje himmel, rummer Ørestad efterhånden masser af spisesteder, byliv og kultur. Du bor i gåafstand til alt fra shopping og kultur til sport og friluftsliv. Og med metroen lige rundt om hjørnet kan du være på Kgs. Nytorv på bare 14 minutter. Bastionen er også optimalt placeret i forhold til dagsinstitutioner, skoler, gymnasier og videregående uddannelser.

Kalvebod Fælled
Bastionen
Kalvebod Fælled
Åben/luk kortfiltre

Se mere områdeinfo

 • Indkøb
 • Spisesteder
 • Transport
 • Fritid
 • Skoler
 • Institutioner
 • Parkering

Lokalområdet

 • Friluftsliv

  Kalvebod Fælled - 500 m.
  Naturcenter Amager - 650 m.
 • Indkøb

  Minimarked - 150 m.
  Rema1000 - 350 m.
  Field's - 1,7 km.
 • Caféer

  Fransk bager (2021) - 0 m.
  Café 8tallet - 250 m.
  Thorsteinsson's - 350 m.
 • Centrum

  Kgs. Nytorv st- 14 min.
  Nørreport st. - 16 min.
  med metro
 • Institutioner

  Børnehus 8tallet - 100 m.
  Daginstitution i Bastionen (åbner i 2020)
 • Skoler

  Ørestad Gym - 2 km.
  Kalvebod Fælled skole - 700 m.
 • Transport

  Vestamager st. - 500 m.
  Busstop - 500 m.
 • Underholdning

  Biograf - 1,7 km.
  Royal Arena - 1,3 km.
  COBRA eventcafé - 300 m.
 • Sport

  Fodboldbane - 2,3 km.
  Svømmehal - 2 km.
  Skøjtehal - 850 m.

Fakta

Størrelse 2-5 værelser / 56-134 m2
Altan/terrasse Tilhørende alle lejligheder
Private vinterhaver 32 lejemål har eksklusive vinterhaver, som binder ude- og inderum sammen. Vinterhaverne måler ml. 18-28 m2
Gårdmiljø Grøn oase til afslapning og leg
Parkering Mulighed for at leje parkeringsplads under ejendommen
Cykelparkering I gårdrummet (gadeplan) samt i kælderen
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse
Elevator Ja, i alle opgange
Indflytningsetaper Juli, oktober og december 2020

Lejevilkår

Depositum 3 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Er du interesseret i mere information?

Mød os til en individuel fremvisning på Richard Mortensens Vej 66, 2300 København S.

Ejendommen udlejes gennem Home. Er du interesseret i mere information eller bestille en individuel eller digital fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte dem
på telefon 33 33 03 05
eller e-mail bastionen@home.dk

Kontakt os nu

Se vores andre ejendomme