Bastionen coverbillede 2021, lejeboliger
Lejeboliger i Ørestad

Bastionen – Familievenlig oase fyldt med naturrige oplevelser

Sanserne slippes løs i Bastionen, hvor du kan lade børnene lege frit og få mere overskud til det gode familieliv. I ejendommens store, grønne gård finder du flere gode legeområder og boldbaner til både børn og barnlige sjæle. Som prikken over i'et har vi bygget et smukt orangeri, hvor du i ro og mag kan nyde en kop kaffe eller godter fra ejendommens bager, Boulangeri, der siges at have Ørestadens bedste croissanter. 

Velkommen hjem til din grønne oase, i hjertet af Ørestad!

Høj kvalitet og gode faciliteter

I Bastionen får du et lyst og rummeligt hjem med egen altan eller terrasse, lækre materialer og funktionelle værelser med gode indretningsmuligheder.

Hverdagens indkøb kan du hurtigt klare rundt om hjørnet i den lokale Rema1000 og i Copra cafes charmerende gårdbutik, og selv børnepasningen bliver let, når daginstitutionen ligger lige ved siden af. For de større børn ligger skolen en rolig gangsti herfra, lige ved siden af skøjtebanen og aktivitetshuset. Skal du til indre by, kan du tage den nærliggende metro, og har du bil kan du leje en plads i p-kælderen direkte under Bastionen. 

Boligerne i Bastionen er rummelige og indrettet med et stort alrum, hvor køkken og stue smelter sammen og leder ud til en stor, privat altan. De store vinduespartier i alle rum gør, at lyset strømmer ind fra alle vinkler. Alle lejligheder er udstyret med Invita-køkken, hårde hvidevarer fra Siemens samt praktisk skabsplads i soveværelserne. Desuden er der elevator i alle opgange, dørtelefon samt cykelparkering.

Her skal du ikke bekymre dig om græs, der skal slås eller vedligehold af hus. Her får du tid og overskud til de ting, du holder af. Med Bastionen får du et hjem med både livskvalitet og håndværkskvalitet.

Her er desuden fokus på at skabe et levende nærmiljø. I Bastionens sydvestlige hjørne opfører Københavns kommune en daginstitution med faciliteter til 10 børnegrupper (ca. 180 børn), aktive fællesarealer, legeplads og tagterrasse med legeområder.

Hvordan er det at bo i Bastionen?

Heidi, Jacob og deres to børn bor i Bastionen. Noget af det de bedst kan lide ved ejendommen er gårdrummet, som byder på masser af børneområder samt beliggenheden tæt på naturen og skoler.

Fælledens flora i gårdhaven

Bastionens gårdhave er en frodig oase med varierende beplantning, såsom krat, klatretræer og æbletræer, som er inspireret af Fælledens flora. Her findes faciliteter for alle generationer. Børnene kan spille sammen på basketballbanen, og de voksne kan udfordre hinanden på petanquebanen. Det er også rig mulighed for sjov og spas i legeområderne med mange forskellige legeredskaber.  

Personale står klar til at hjælpe dig

Om det er et løst dørhåndtag, en dryppende vandhane eller noget helt tredje. De er her for at hjælpe dig og få din hverdag til at fungere.

Hør arkitekternes tanker bag

Unik, arkitekttegnet ejendom

Bastionen er skabt i samarbejde med den prisvindende tegnestue Danielsen Architecture, der her fortæller om deres inspiration og tanker bag udformningen.

Bastionen vinterhave

Et unikt pusterum

Forlæng udesæsonen i en eksklusiv vinterhave

32 af Bastionens lejligheder har tilknyttet en privat vinterhave, der fungerer i forlængelse af lejligheden og binder ude- og inderum sammen.

Smukke hængende haver pryder facaden

Et grønt og frodigt udtryk

Vertikale haver pryder facaden

De vertikale haver er inspireret af Fælledens grønne, rekreative landskab og skaber grønne pauser i bebyggelsen.

En ejendom med stærkt arkitektonisk identitet

Variation i skala og udtryk

En bygning med stærk arkitektonisk identitet

Bastionen er opført i forskellige varme og mørke nuancer samt i varierede højder, hvilket resulterer i en dynamisk bebyggelse med dybde i facadearkitekturen.

1 / 5

Gode stunder i det smukke væksthus

I Bastionen finder du et unikt, fælles væksthus, hvor du kan få mange gode stunder. Her kan du f.eks. slænge dig i de bløde loungemøbler og læse en god bog eller invitere dine kære til middag.

Du kan også få serveret friskbagte croissanter, baguetter, briocher og andre franske specialiteter fra bageren La Boulangerie, som findes Bastionens stueetage.

Læs mere om det unikke bageri her.

Mød din driftstekniker

Julie er driftstekniker ved Bastionen, og du kan kende hende på det lyse hår og venlige smil. Hun hjælper dig med alt lige fra en dryppende vandhane til en klaprende hoveddør, og hun elsker at gøre en forskel for jer beboere. 

”Det motiverer mig helt vildt meget at give dig en god oplevelse. Jeg går meget op i at lytte til dig og forstå din situation eller dit problem, for kun på den måde kan jeg hjælpe dig på bedst mulig vis.”

Julie er desuden vores eneste kvindelige driftstekniker, og det trives hun heldigvis godt med (altså det meste af tiden). 

”Jeg er ikke kun mor, når jeg er hjemme. Når man, som jeg, arbejder ene kvinde med 8 mænd, så er man jo mor hele tiden, haha.”

Københavns nye, grønne bydel

Ørestad Syd ligger både midt i naturen og midt i byen, og er en spændende og moderne bydel med eksperimenterende byggerier, skabt af danske og internationale arkitekter. Lige uden for døren byder Kalvebod Fælled på enestående naturomgivelser med plads til løb, cykling, ridning, drageflyvning, rulleskøjteløb eller bare rolige gåture. Her har du direkte adgang til naturens spisekammer. Du kan plukke hyld og lave saft eller lave det lækreste syltetøj af brombær, æbler og havtorn.

Foruden de grønne omgivelser og den høje himmel, rummer Ørestad efterhånden masser af spisesteder, byliv og kultur. Du bor i gåafstand til alt fra shopping og kultur til sport og friluftsliv. Og med metroen lige rundt om hjørnet kan du være på Kongens Nytorv på bare 14 minutter. Bastionen er også optimalt placeret i forhold til dagsinstitutioner, skoler, gymnasier og videregående uddannelser.

DGNB SØLV

Bastionen er certificeret efter DGNB ordningen, som stiller strenge krav til valg af materialer, sundhed og indeklima.
 

DGNB
Udlejning

Kontakt Udlejning

Du kan altid kontakte vores søde udlejningsafdeling, som står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

Du kan ringe til dem på 5555 0707 eller skrive en email til udlejning@balder.dk

 

 • Ledige lejemål
 • Alt udlejet
 • Nybyggeri

55.6163129, 12.56862276

Lokalområdet

 • Friluftsliv

  Kalvebod Fælled - 500 m.
  Naturcenter Amager - 650 m.
 • Indkøb

  Minimarked - 150 m.
  Rema1000 - 350 m.
  Field's - 1,7 km.
 • Caféer

  La boulangerie (2021) - 0 m.
  Café 8tallet - 250 m.
  Konsjos - 350 m.
 • Centrum

  Kgs. Nytorv st- 14 min.
  Nørreport st. - 16 min.
  med metro
 • Institutioner

  Børnehus 8tallet - 100 m.
  Daginstitution i Bastionen (åbner i 2020)
 • Skoler

  Ørestad Gym - 2 km.
  Kalvebod Fælled skole - 700 m.
 • Transport

  Vestamager st. - 500 m.
  Busstop - 500 m.
 • Underholdning

  Biograf - 1,7 km.
  Royal Arena - 1,3 km.
  COBRA eventcafé - 300 m.
 • Sport

  Fodboldbane - 2,3 km.
  Svømmehal - 2 km.
  Skøjtehal - 850 m.

Fakta

Størrelse 2-5 værelser / 56-134 m2
Altan/terrasse Tilhørende alle lejligheder
Private vinterhaver 32 lejemål har eksklusive vinterhaver, som binder ude- og inderum sammen. Vinterhaverne måler ml. 18-28 m2
Gårdmiljø Grøn oase til afslapning og leg
Parkering Mulighed for at leje parkeringsplads under ejendommen
Cykelparkering I gårdrummet (gadeplan) samt i kælderen
Husdyr Mulighed for husdyrtilladelse til ét husdyr
Elevator Ja, i alle opgange
Indflytningsetaper Juli, oktober og december 2020

Lejevilkår

Depositum 2 måneders depositum
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 12 måneders binding, dvs. uopsigelig i de første 9 måneder – herefter 3 måneders opsigelse
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter
Antal beboere Lejlighederne må maks. bebos af det antal voksne der er beboelsesrum til
Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

Se vores andre ejendomme