Vi er Balder

 

Hos Balder bygger, udvikler og administrerer vi ejendomme. Vi bygger dog ikke bare boliger, men hjem – levende hjem med gennemtænkte arkitektoniske detaljer i fremsynede og attraktive nabolag.

Balder oversigtskort

4047 lejeboliger i Danmark

I Danmark har vi fokus på boligejendomme

Du finder os i København, Hillerød, Høje Taastrup, Espergærde, Helsingør, Hedehusene, Hundige og Solrød.

Læs mere om ejendommene

Vi ved, at et hjem er mere end en bolig. Det er en følelse af tryghed og af at høre til. Et godt nabolag er derfor essentielt, hvorfor alle vores boliger er placeret i aktive, fremsynede og gennemtænkte nærområder. Et nabolag, hvor hverdagen fungerer - tæt på institutioner, indkøb, kultur og grønne arealer, og altid tæt på offentlig transport og storbyens puls. Kort sagt - de perfekte rammer om en inspirerende hverdag med plads til gode stunder.

Karriere

Karriere hos Balder

Vil du med ombord?

Vi har sat fuld fart over udviklingen i Danmark og søger nye kollegaer. Grundlaget for vores succes, er dygtige og motiverede medarbejdere. Vi gør derfor meget for at finde og fastholde ildsjæle.

Besøg vores karriereside

En del af en større koncern

 

Balder Danmark udspringer af det svenske, børsnoteret selskab, Fastighets AB Balder, der har hovedsæde i Göteborg. Fastighets AB Balder blev grundlagt i 2005 af iværksætterne, Erik Selin og Sharam Rahi. Siden da er vi vækstet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere mere end 1.200 ejendomme. 

Med 14 års erfaring og mere end 600 medarbejdere, bygger vi i Balder på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet.

Udover stor vækst i ejendomsporteføjlen, ekspanderer vi også på tværs af landegrænser, således at vi nu findes i seks lande. Udover Danmark, ejer vi ligeledes ejendomme i både Sverige, Norge, Finland, Tyskland og England. Klik til højre nedenfor for at læse lidt mere om vores fokusområder og historik i hvert land.

Balders svenske hovedkontor i Göteborg på Park 49

Balder i Sverige

Rejsen startede i 2005 i Göteborg

Vores hovedkontor ligger i Göteborg, Sverige, men vi har også flere lokalkontorer fordelt rundt i omkring i landet. I Sverige ejer vi både bolig- og erhvervsejendomme samt hoteller.

Læs mere på balder.se
Balder i Finland

Balder i Finland

I Finland går vi under navnet Sato Oyj

I 2015 købte vi aktier i det finske selskab, Sato Oyj, hvor vi nu ejer 54,4%. Det betyder, at vi forvalter mere end 26.000 lejligheder i byer som Helsingfors, Tammerfors, Åbo, Uleåborg og Jyväskylä.

Læs mere på sato.fi
Balder i Norge

Balder i Norge

Et universitet og boliger i Norge

I 2016 erhvervede vi Hedmark Universitet ca. 15 km nord for Oslo. I 2018 købte vi en centralt beliggende ejendom i Oslo. Ejendommen er fuldstændig renoveret og består hovedsagelig af boliger.

Balder i Tyskland

Balder i Tyskland

I Tyskland ejer vi syv hoteller

I 2018 købte vi syv hoteller, beliggende i Berlin, Leipzig, Erfurt og Gelsenkirchen. Samlet har hotellerne over 800 værelser og et udlejningsareal på godt 40.000 m2. De administreres alle af Ligula.

London Fenchurch Place

Balder i England

Kontorejendomme i hjertet af London

I 2019 erhvervede vi 8 Fenchurch Place og 11 Ironmonger Lane, der begge er kontorsbygninger placeret centralt i London.

1 / 5