Vi er Balder

 

Hos Balder bygger, udvikler og administrerer vi ejendomme. Vi bygger dog ikke bare boliger, men hjem – levende hjem med gennemtænkte arkitektoniske detaljer i fremsynede og attraktive nabolag.

Danske lejebolig ejendomme oktober 2020

2.558 lejeboliger i Danmark

I Danmark har vi fokus på boligejendomme

Du finder os på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strand samt i Ørestad. I fremtiden kommer vi også til at være repræsenteret i bl.a. Hillerød, Hedehusene, Høje Taastrup og Solrød.

Læs mere om ejendommene

Vi ved, at et hjem er mere end en bolig. Det er en følelse. Af tryghed og af at høre til. Et godt nabolag er derfor essentielt, hvorfor alle vores boliger er placeret i aktive, fremsynede og gennemtænkte nærområder. Et nabolag, hvor hverdagen fungerer. Tæt på institutioner, indkøb, kultur og grønne arealer. Og altid tæt på offentlig transport og storbyens puls. Kort sagt - de perfekte rammer om en inspirerende hverdag med plads til gode stunder.

Balder har Ejendomsadministratorer og Serviceteknikere på alle ejendomme med lejeboliger

Husværter

Fast personale på alle ejendomme

Alle ejendomme har tilknyttet fast personale for at sikre en nærværende og effektiv administration. Vi sørger for, at du aldrig er overladt til at løse et uforudset problem på egen hånd.

Find kontaktinformation

Vi er et alsidigt ejendomsselskab, da vi ejer hele værdikæden lige fra opførsel af nye ejendomme samt udlejning og efterfølgende forvaltning af disse. Når du lejer en bolig hos os, kan du derfor være sikker på en vis kvalitet. Vi bygger ejendomme, vi selv skal forvalte efterfølgende. Det forpligter. Vi gør os umage for at sikre kvaliteten og sætter barren højt for at skabe attraktive og trygge boligmiljøer.

Balder medarbejdere på byggeplads for nybyggeri

Opførsel af nye ejendomme

Nybyggerier sikrer forøgelse af porteføljen

Vi udvikler nye og spændende boligområder i samarbejde med toneangivende arkitekter. For første gang kigger vi ind i udvikling af områder i positiv vækst udenfor København.

Se igangværende byggerier

 

Derfor skal du flytte ind hos os

Flyttekasser

Ubegrænset lejeperiode

Du kan som udgangspunkt bo lige så længe, du ønsker, hos os. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle ud og finde en ny bolig igen om bare et eller to år.

Husdyr er velkomne

Vi ved godt, at de firbenede kan være en utrolig vigtig del af familien. Derfor er det også muligt at søge om husdyrtilladelse på alle vores ejendomme.
Husdyr
Hånd med agern

Bæredygtige og energivenlige initiativer

Vi bestræber os på at bygge bæredygtige ejendomme. Som eksempel kan nævnes bæredygtig regnvandshåndtering, kildesortering, lavenergiruder samt hvidevarer i min. energiklasse A+ på flere nybyggerier.

 

En del af en større koncern

 

Balder Danmark udspringer af det svenske, børsnoteret selskab, Fastighets AB Balder, der har hovedsæde i Göteborg. Fastighets AB Balder blev grundlagt i 2005 af iværksætterne, Erik Selin og Sharam Rahi. Siden da er vi vækstet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere mere end 1.200 ejendomme. 

Med 14 års erfaring og mere end 600 medarbejdere, bygger vi i Balder på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet.

Udover stor vækst i ejendomsporteføjlen, ekspanderer vi også på tværs af landegrænser, således at vi nu findes i seks lande. Udover Danmark, ejer vi ligeledes ejendomme i både Sverige, Norge, Finland, Tyskland og England. Klik til højre nedenfor for at læse lidt mere om vores fokusområder og historik i hvert land.

Balders svenske hovedkontor i Göteborg på Park 49

Balder i Sverige

Rejsen startede i 2005 i Göteborg

Vores hovedkontor ligger i Göteborg, Sverige, men vi har også flere lokalkontorer fordelt rundt i omkring i landet. I Sverige ejer vi både bolig- og erhvervsejendomme samt hoteller.

Læs mere på balder.se
Balder i Finland

Balder i Finland

I Finland går vi under navnet Sato Oyj

I 2015 købte vi aktier i det finske selskab, Sato Oyj, hvor vi nu ejer 54,4%. Det betyder, at vi forvalter mere end 26.000 lejligheder i byer som Helsingfors, Tammerfors, Åbo, Uleåborg og Jyväskylä.

Læs mere på sato.fi
Balder i Norge

Balder i Norge

Et universitet og boliger i Norge

I 2016 erhvervede vi Hedmark Universitet ca. 15 km nord for Oslo. I 2018 købte vi en centralt beliggende ejendom i Oslo. Ejendommen er fuldstændig renoveret og består hovedsagelig af boliger.

Balder i Tyskland

Balder i Tyskland

I Tyskland ejer vi syv hoteller

I 2018 købte vi syv hoteller, beliggende i Berlin, Leipzig, Erfurt og Gelsenkirchen. Samlet har hotellerne over 800 værelser og et udlejningsareal på godt 40.000 m2. De administreres alle af Ligula.

London Fenchurch Place

Balder i England

Kontorejendomme i hjertet af London

I 2019 erhvervede vi 8 Fenchurch Place og 11 Ironmonger Lane, der begge er kontorsbygninger placeret centralt i London.

1 / 5