Strandby Huse cover banner

Strandby Huse

Strandby Huse is located in the newly developed area Hundige Øst. The property consists of three multi-storey units with a total of 48 apartments. The architecture is a modern interpretations of the Danish terraced style home and adapted to the needs of the modern family, both in regards to sustainability, choice of materials and a healthy indoor environment.  

Sign up for our list of interest to get updates on the project. Welcome home! 

Interested or want to know more?

Contact us

Yes, please, I would like to be:

Denmark - +45

Arkitekttegnede drømmeboliger

Glæd dig til at flytte ind i en helt ny bolig, opført i ren, nordisk stil. Nyd lyset fra de store vinduespartier, mærk trægulvet under dine bare tæer og træd ud på din flotte altan og se himlen. Her får du luksus i hver en kvadratmeter.

Boligerne rummer et stort køkken-alrum, som inviterer hele familien til at samles om aftensmaden, til julehygge eller familiefødselsdage. Det stilrent køkken fra Svane Køkkener, gør det til en ren fornøjelse at kokkerere lækre middage.

Start dagen roligt ud i det lyse og rummelige badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche. Og har du tid, kan du nyde morgenkaffen i ro og mag på din private altan.

Her har du også en privat parkeringsplads med ladestandere til elbiler.

Strandby Huse

Grønne områder til leg og nærvær

Punkthusene omringes af grønne områder med træer og alverdens planter og blomster. Her finder du rolige opholdszoner med siddepladser, hvor du kan slå dig ned med naboen og nyde en kop kaffe. I det grønne findes ligeledes en legeplads med klatrenet, sandkasse, rutsjebane og balancestubbe.

Et nyt og spændende nabolag

Det nye og dynamiske nabolag Hundige Strandby, beliggende ved Hundige Station, er skabt med fokus på tryghed og fællesskaber.

I nabolaget findes forskellige boligtyper, som er designet til både enlige, familier og ældre. Boligerne omgives af rekreative grønne områder, som inviterer beboerne til at mødes og hygge sig på tværs. Børnene kan lege sammen i legearealerne, og de voksne kan slappe af i de rolige opholdszoner.

Fantastiske naturområder, der venter på dig!

Med bopæl i Hundige Strandby er du omgivet af skønne naturområder. Blot 10 minutters gang fra dit nye hjem finder du kilometervis af den fineste badestrand. Stranden strækker sig fra den attraktive og moderne Hundige Havn, forbi den idylliske fiskerihavn Mosede Havn og til området omkring Mosede Fort og Karlslunde Strand.

Vandet ved stranden er lavt og med minimal strøm, hvilket betyder at du med ro i maven kan bade her med hele familien.

Langs den smukke strandvej finder du forskellige butikker samt en række lækre restauranter, hvor du kan få stillet sulten.

Der findes flere naturperler inden for rimelig afstand. Besøg for eksempel Karlstrup Kalkgrav med det smukkeste azurblå vand, eller Hedeland Naturpark, som byder på storslået natur og en række legeområder til børnene.

Et spændende by- og kulturliv

Du bor tæt på fantastiske shoppingmuligheder i blandt andet Waves, som byder på 110 spændende butikker, der spænder fra mode- og legetøjsbutikker til hyggelige restauranter og caféer. Du kan også besøge Waves’ biograf, hvor et bredt udvalg af præmierefilm for både børn og voksne kan opleves.  

Et stenkast fra det populære shoppingcenter ligger Portalen Greve Teater- og Musikhus, som absolut er et besøg værd. Store navne som Anders Matthesen, Stig Rossen og Johnny Logan gæster jævnligt stedet. Herudover kan du opleve teaterforestillinger som Nøddeknækkeren og forskellige foredrag.

De kulturinteresserede har mulighed for at gå på opdagelse i ARKEN, som byder på en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. De læseglade kan besøge Greve Bibliotek, som, ud over alverdens bøger, også rummer et stort piratskib, som børnene kan boltre sig i.

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv i Greve idræts- og fritidscenter, Greve Tennisklub eller Greve Gymnastik og Trampolin.

I området finder du en række skoler og institutioner, som bidrager til at dine børn kan få en tryg og god opvækst.

DGNB guld med ramme

Skabt ud fra krav til bæredygtighed

Strandby Huse er skabt med fokus på bæredygtighed, og er præcertificeret til guld i bæredygtighedsordningen DGNB.

Det bæredygtige fokus kommer blandt andet til udtryk i ejendommens gode og sunde materialer, som sikrer lang levetid og begrænset vedligehold.

LAR-løsningen i de grønne arealer, der omgiver bebyggelserne, er også et eksempel på det bæredygtige fokus. Disse løsninger optager og afleder regnvand, og på den måde mindsker de risikoen for, at områdets kloakker overbelastes ved store mængder nedbør.

  • Available residences
  • Rented
  • New build

55.59690086, 12.33393142

Interested or want to know more?

Contact us

Yes, please, I would like to be:

Denmark - +45

See our other properties