Strandby Høje cover banner

Strandby Høje

The property Standby Høje is situated in the newly developed area Hundige Øst. Strandby Høje will be an architectural landmark for the city of Greve, consisting of 289 apartments that vary in shapes and sizes - from 2 to 5 bedrooms, all with private terraces or balconies. 

You can already sign up for the list of interest to stay updated on the project. Welcome home! 

 

Interested or want to know more?

Contact us

Yes, please, I would like to be:

Denmark - +45
Danielsen Architecture Strandby Høje

”Strandby Høje bliver et arkitektonisk vartegn for Greve samt et pejlemærke for visionær byudvikling. Ejendommen kendetegnes ved det lyse udtryk, som opnås med teglsten i lyse og jordvarme nuancer, og de skrånende, grønne tagflader. Rundt om bebyggelsen opfører vi rekreative, grønne arealer med legeelementer og rolige opholdszoner,” fortæller Kasper Danielsen, stifter af Danielsen Architecture.

Drømmeboliger med hverdagsluksus

Her flytter du ind i en bolig, opført i ren, nordisk stil med funktionelle planløsninger og lækre materialer.

Boligerne rummer et stort køkken-alrum, med store vinduespartier, som indbyder til at hele familien samles til julehygge eller familiefødselsdage. Her finder du et stilrent køkken fra Svane Køkkener, som gør det til en ren fornøjelse at kokkerere lækre middage.

Start dagen i det rummelige og lyse badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche. Og har du tid, kan du nyde morgenkaffen i ro og mag på din private altan.

Strandby Høje rendering udendørs sti

Mere end blot en bolig

Vi gør os umage for at give dig mere end blot en bolig. I stuen finder du et fælleslokale, som giver dig ekstra kvadratmeter. Her kan du med fordel samle familie og venner til fødselsdage og andre festlige arrangementer. I ejendommens nordlige fløj finder du en privat p-kælder, som gør, at du altid har bilen tæt på og nemt kan komme fra A til B.

Ejendommens frodige gårdrum er skræddersyet til hygge, leg og nærvær. Her finder du hyggelige siddepladser, hvor du og naboen kan nyde en kaffe og vende verdenssituationen.

Til børnenes glæde findes et moderne legeområde, hvor man kan få et sus i maven på rutsjebanen, bygge sandslot i sandkassen, gå balancegang og meget mere.  

Et helt nyt og levende nabolag

Det nye og dynamiske nabolag Hundige Strandby er skabt med fokus på tryghed og fællesskaber.

I området findes en række forskellige boligtyper, som passer til både enlige, familier og ældre. Mellem boligerne findes rekreative grønne områder, som inviterer beboerne til at mødes og hygge sig på tværs. Børnene kan lege i legearealerne og de voksne kan slappe af i de rolige opholdszoner.

Storslåede naturområder

Greve råder over en otte kilometer lang, hvid sandstrand, der strækker sig fra den attraktive og moderne Hundige Havn, forbi den idylliske fiskerihavn Mosede Havn og til området omkring Mosede Fort og Karlslunde Strand.

Vandet ved stranden er lavt, ligesom der er begrænset strøm, så du kan med ro i maven sende dine børn ud i bølgerne. 

Langs hele strandvejen kan man finde forskellige specialbutikker, ligesom man kan få stillet sulten på en række gode spisesteder.

Du og familien kan også besøge Karlstrup Kalkgrav, som byder på det klareste og smukkeste azurblå vand, eller I kan tage et smut forbi Hedeland Naturpark, hvor I kan gå på opdagelse i den storslåede natur og lade børnene lege på områdets legepladser.

Et rigt by- og kulturliv, der venter på dig!

Du bor også tæt på shoppingmuligheder i blandt andet Waves, som byder på alt fra mode- og legetøjsbutikker til hyggelige restauranter og caféer. Waves har også en biograf, hvor et bredt udvalg af præmierefilm for både børn og voksne bringes.

Et stenkast fra det populære shoppingcenter ligger Portalen Greve Teater- og Musikhus, som byder på lidt for enhver smag. Store navne som Anders Matthesen, Stig Rossen og Johnny Logan gæster jævnligt stedet. Herudover kan du opleve teaterforestillinger som Nøddeknækkeren og forskellige foredrag.

De kulturinteresserede har mulighed for at gå på opdagelse i ARKEN, som rummer en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. De læseglade kan besøge Greve Bibliotek, hvor børnene har mulighed for at boltre sig i bibliotekets store piratskib.

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv i Greve idræts- og fritidscenter, Greve Tennisklub eller Greve Gymnastik og Trampolin.

I området finder du en række skoler og institutioner, som bidrager til at dine børn kan få en tryg og god opvækst.

Bygget til fremtiden

Strandby Høje er opført ud fra høje krav til bæredygtighed, og er præcertificeret til guld i bæredygtighedsordningen DGNB.

Fokusset på bæredygtighed kommer blandt andet til udtryk i ejendommens gode og sunde materialer, som sikrer lang levetid og begrænset vedligehold.

Det bæredygtige fokus ses også i ejendommens grønne tagflader samt LAR-løsningen i de grønne arealer, der omgiver bebyggelsen. Disse løsninger optager og afleder regnvand, og på den måde mindsker de risikoen for, at områdets kloakker overbelastes ved store mængder nedbør.

  • Available residences
  • Rented
  • New build

55.5977436, 12.3323151

Interested or want to know more?

Contact us

Yes, please, I would like to be:

Denmark - +45

See our other properties