Balder Erhverv top banner

Balder Erhverv

Vores danske portefølje er fokuseret på attraktive boligejendomme i fremsynede nabolag, hvoraf mange indeholder et eller flere spændende erhvervslejemål. Derudover ejer vi flere hoteller samt et par erhvervsejendomme.

Nedenfor findes en oversigt over alle vores erhvervslejemål og -ejendomme i Danmark.

Erhvervslejemål

Leder du efter det perfekte sted til din klinik, blomsterhandel eller kaffebar? Der er mange muligheder i vores boligejendomme, som alle ligger i attraktive områder. Vi sætter en ære i at finde det rigtige match mellem erhverv og ejendom, så samspillet skaber øget værdi for alle parter. Du er altid velkommen til at kontakte os for at tage en snak om mulighederne.

Ledige erhvervslejemål

Gå på opdagelse i vores ledige erhvervslejemål herunder.

Fyrkanten erhverv cafe

Fyrkanten - Parkstrøget 5

Høje Taastrup C

Stort erhvervslejemål forberedt til café. Lokalet har en attraktiv beliggenhed ud mod den nye bypark.

Læs mere
Fyrkanten erhverv 2

Fyrkanten - Parkstrøget 7

Høje Taastrup C

Attraktiv beliggenhed og gode rammer for f.eks. klinik, butik, kontor eller salon.

Læs mere
Erhverv HTC Parkstrøget 9

Fyrkanten - Parkstrøget 9

Høje Taastrup C

Attraktiv beliggenhed og gode rammer for f.eks. klinik, butik, kontor eller salon.

Læs mere
Rubinhaven erhvervslejemål

Rubinhaven - Parkstrøget 31

Høje Taastrup C

Skal du være Høje Taastrup C’s Central Perk? Konceptet er på plads - vi mangler dit knivskarpe menukort og betjening i verdensklasse.

Læs mere
1 / 4

Erhvervsejendomme

Vi forpagter på nuværende tidspunkt ikke selv erhvervsejendomme, men har indgået langvarige lejekontrakter med relevante lejere.

Cirkusbygningen

Erhvervsejendom

Cirkusbygningen

Cirkusbygningen er et af Københavns mest kendte kulturikoner, og blandt det ældste af sin slags i Europa. I 2014 købte Balder bygningen og indgik samtidig en 20-årig lejekontrakt med Wallmans.

Greve autoværksted

Erhvervsejendom

Logistikcenter Greve

Servicecenter for busser og lastbiler i Greve. Udlejet til virksomheden MAN.

1 / 2

Hoteller

Vi ejer seks hoteller i Danmark, alle beliggende meget centralt i København. Udover Hotel Østerport, forpagter vi ikke selv hotellerne, men har indgået langvarige lejekontrakter med f.eks. Ligula Hospitality Group og Nobis Hospitality Group.

Nobis Hotel

Nobis Hotel

Ejendommen, som tidligere husede Det Kongelige Musikkonservatorium, blev i 2015 erhvervet af Balder, der nænsomt – med hensyn til dens unikke arkitektur - forvandlede bygningen til femstjernet hotel.

Plaza Hotel

Plaza Hotel

Hotellet er blandt andet kendt for sin eksklusive 'Library Bar' som af magasinet Forbes er udnævnt til at være en af verdens fem bedste hotelbarer. Hotellet blev senest renoveret i 2018.

Mercur Hotel

Hotel

Mercur Hotel

Mercur Hotel er placeret centralt i København kun 500 meter fra Hovedbanegården og Tivoli. Hotellet blev etableret i 1957 og blev renoveret i 2007.

Richmond Hotel

Hotel

Richmond Hotel

Richmond er centralt placeret på Vesterfarinsmagsagde. Foruden de 127 værelser forpagter hotellet også konferencelokaler og morgenmads restaurant.

Star Hotel

Hotel

Star Hotel

5 etagers hjørnehotel beliggende i det pulserende Vesterbro. Mange af hotellets 134 værelser er indrettet som deleværelser med bl.a. køjesenge. Hotellet blev renoveret i 2018.

Hotel Østerport

Hotel

Hotel Østerport

Hotellet blev købt af Balder i 2016 og senest totalrenoveret i 2018. I modsætning til de øvrige hoteller i Balders portefølje, er dette det eneste hotel Balder selv forpagter med eget personale.

1 / 6

Om Balder

Balder ejer, udvikler og forvalter boliger m.m. i Norden. Som lejer hos os kan du slappe af og overlade det praktiske til os. Vi sikrer, at bygningen og boligerne serviceres af Balders eget personale, og at de grønne områder altid er velholdte. Læs mere om, hvorfor Balder er det rigtige valg.


 

Interesseret i en fremvisning?

Giv os mulighed for at kontakte dig

As soon as possible
Denmark - +45
You can always withdraw your consent, e.g. by using the unsubscribe link at the bottom of the emails you receive from us.
We want our enquiries to be relevant to you. Therefore, Balder Danmark processes information about you and the properties you have shown interest in to target what we contact you about. You can read more in our privacy policy. If you do not want us to perform this processing, you can easily object to the processing of personal data for targeted marketing by contacting Balder at persondata@balder.dk

Mød Simon

Simon tilskåret

Simon er udlejningschef i Balder. Hvis du er interesseret i et af vores erhvervslejemål, kan du kontakte ham her. Skriv gerne lidt om din forretning inklusiv CVR-nummer.