Alt du skal vide, når du bor i Øresund Park

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Øresund Park. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Lej et smukt fælleslokale

Øresund Park byder på et skønt fælleslokale, som er det perfekte sted til din næste fødselsdagsfest, konfirmation, barnedåb eller anden festlig begivenhed. Det har fået en makeover, som art director og interior designer Ida fra virksomheden Idéstrup stod i spidsen for. Og lokalet er blevet så flot! Lokalet byder på et stort spiseområde, hvor smukke diskokugler hænger ned fra loftet og bidrager til den festlige stemning. Her findes også et hyggeligt lounge-område med sofaarrangement og flot kunst på væggen.

Ønsker du at leje lokalet, skal du blot booke og betale direkte igennem Mit Balder-appen. Mit Balder kan downloades til iPhone og Android.

Det er gratis at leje lokalet i hverdagen. Leje i weekenden udgør kr. 1.800,00 og betales via appen 'Mit Balder'. Prisen er inkl. slutrengøring. 

Lokalet ligger på følgende adresse: Øresundsvej 145, st. tv.

Lokalet ligger tæt på Øresund Metrostation og er godkendt til 50 personer. Til lokalet hører fuldt udstyret køkken, toiletter, stor fliseterrasse, service, borde og stole.

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Øresund Park og området generelt?
  • Leje af parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder. Der tilbydes almindelige p-pladser, handicappladser samt pladser forberedt til el-lader. For nærmere oplysning om vilkår og pris kontakt ejendommens kundeansvarlig.
  • Køb af parkeringslicens til udendørs parkering på ejendommens matrikel. Licensen købes direkte hos City Parkeringsservice. Nærmere oplysninger fremgår af skiltning på parkeringsarealet.
  • Fri parkering på offentlige veje.
Leje af fælleslokale

Det er på Øresund Park muligt at leje ejendommens to fælleslokaler til festlige lejligheder mv.. Det er gratis at leje lokalet i hverdagene. Leje i weekenden udgør 1.800 inkl. slutrengøring. Ønsker du at leje lokalet, skal du blot booke og betale direkte igennem Mit Balder-appen. Mit Balder kan downloades til iPhone og Android 

Lokalerne ligger på følgende adresser:

  • Øresundsvej 145, st. tv.: Lokalet ligger tæt på Øresund Metrostation og er godkendt til 50 personer. Til lokalet hører fuldt udstyret køkken, toiletter, stor fliseterrasse, service, borde og stole.
  • Strandlodsvej 63A, st.: Lokalet er godkendt til 50 personer og ligger i forbindelse med La Madeline, som gerne giver et godt tilbud på mad og drikke til festen. Lokalet indeholder borde, stole og adgang til toiletter.
Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundeansvarlig.

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Hvordan downloader jeg Mit Balder appen?

Mit Balder kan downloades til iPhone i App Store og Android i Google Play 

Julie

Hils på Julie

Julie er din altid smilende kundeansvarlige. Det er hende, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Julie
Drift

Mød driftsteknikerne

De hjælpsomme driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2