Alt du skal vide, når du bor i Øresund Park

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Øresund Park. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Information til dig, der bor i Øresund Park

Øresund Park ved Amager Strand

        

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Øresund Park og området generelt?
  • Leje af parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder. Der tilbydes almindelige p-pladser, handicappladser samt pladser forberedt til el-lader. For nærmere oplysning om vilkår og pris kontakt ejendommens kundeansvarlig.
  • Køb af parkeringslicens til udendørs parkering på ejendommens matrikel. Licensen købes direkte hos City Parkeringsservice. Nærmere oplysninger fremgår af skiltning på parkeringsarealet.
  • Fri parkering på offentlige veje.
Leje af fælleslokale

Det er på Øresund Park muligt at leje ejendommens to fælleslokaler til festlige lejligheder mv. Lejen udgør 3.000 kr. pr. døgn inkl. slutrengøring.

Lokalerne ligger på følgende adresser:

  • Øresundsvej 145, st. tv.: Lokalet ligger tæt på Øresund Metrostation og er godkendt til 50 personer. Til lokalet hører fuldt udstyret køkken, toiletter, stor fliseterrasse, service, borde og stole.
  • Strandlodsvej 63A, st.: Lokalet er godkendt til 50 personer og ligger i forbindelse med Sant Spiseri, som gerne giver et godt tilbud på mad og drikke til festen. Lokalet indeholder borde, stole og adgang til toiletter.
Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundeansvarlig.

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Julie og Lene

Hils på Julie & Lene

Julie og Lene er dine altid smilende kundeansvarlige. Det er dem, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Lene
Mød dine driftsteknikere

Mød driftsteknikerne

De hjælpsomme driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2