Alt du skal vide, når du bor i Øresund Park

 

Denne side er skabt specielt til dig, der bor i Øresund Park. Måske er du lige flyttet ind, i så fald varmt velkommen, eller også har du boet i ejendommen længe. På siden her finder du en masse relevant information, det gælder blandt andet vedligeholdelsesvejledning, nyheder og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Ellers er vi her selvfølgelig for at hjælpe dig.

Velkommen til Øresund Park

Velkommen til Øresund Park

Hvis du lige er flyttet ind i Øresund Park så varmt velkommen. Hvor er vi glade for, at du har valgt at bosætte dig i en Balder-ejendom. Husk at vi er her for at hjælpe dig og sørge for, at din hverdag bliver nem og overskuelig - og ikke mindst fyldt med glæde og fællesskab. 

Mød dit Balder-team 

Nedenfor møder du din ejendomsadministrator Lene og din driftstekniker Ulrik. Tilsammen sørger de for, at ejendommen altid tager sig godt ud, og at du altid kan få den hjælp, du behøver.

Julie og Lene

Hils på Julie & Lene

Julie og Lene er dine altid smilende ejendomsadministratorer. Det er dem, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Lene
Ulrik ØSP

Mød din driftstekniker Ulrik

Ulrik sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for hans hjælp, så kontakt blot kundeservice. Vi arbejder på at få et billede af Ulrik op.

Kontakt kundeservice
1 / 2

Hvordan vedligeholder jeg mit hjem?

Vi arbejder på at få en vedligeholdelsesvejledning op.

Øresund Park ved Amager Strand

Andet du bør vide

 

I sektionen her nedenfor har vi samlet andet nyttig viden, som kan være væsentligt for dig. Der gælder energimærkning, driftsstatus og varslinger. Vi opdaterer løbende sektionen, så du altid finder den nødvendige information her. 

Energimærkning

Energimærkning

Her kan du læse Øresund Parks energimærkningsrapport

Læs rapporten
Øresund Park på en solskinsdag

Varslinger

Ingen varslinger i øjeblikket.

1 / 2

        

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Øresund Park og området generelt?
  • Leje af parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder. Der tilbydes almindelige p-pladser, handicappladser samt pladser forberedt til el-lader. For nærmere oplysning om vilkår og pris kontakt ejendommens administrator.
  • Køb af parkeringslicens til udendørs parkering på ejendommens matrikel. Licensen købes direkte hos City Parkeringsservice. Nærmere oplysninger fremgår af skiltning på parkeringsarealet.
  • Fri parkering på offentlige veje.
Leje af fælleslokale

Det er på Øresund Park muligt at leje ejendommens to fælleslokaler til festlige lejligheder mv. Lejen udgør 3.000 kr. pr. døgn inkl. slutrengøring.

Lokalerne ligger på følgende adresser:

  • Øresundsvej 145, st. tv.: Lokalet ligger tæt på Øresund Metrostation og er godkendt til 50 personer. Til lokalet hører fuldt udstyret køkken, toiletter, stor fliseterrasse, service, borde og stole.
  • Strandlodsvej 63A, st.: Lokalet er godkendt til 50 personer og ligger i forbindelse med Sant Spiseri, som gerne giver et godt tilbud på mad og drikke til festen. Lokalet indeholder borde, stole og adgang til toiletter.
Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din ejendomsadministrator.

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde et ansøgningsskema til at holde husdyr lige her.

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.