Nye fællesfaciliteter forskønner Green Hills

Green Hills fælleslokale

Fællesfaciliteterne ved Green Hills i Solrød byder på stort fælleslokale, fitnessområde og gæstelounge. Det hele er nyindrettet med gennemtænkte løsninger til glæde for beboerne på ejendommen.

I Balder ligger det os meget på sinde at skabe plads til livet for vores kunder. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde beboerne i Green Hills i Solrød nyrenoverede, indendørs fællesfaciliteter. De består af fælleslokale, gæstelounge og træningsområde. For May Cecilia Kapala, der bor i Green Hills med sin datter, er glæden ved de nye faciliteter stor. Hun har allerede planer om loppemarked, Balder-bagedyst og masser af fitnesstræning.

Den 12. oktober 2023 kunne vi fejre, at vores ejendom Green Hills i Solrød er blevet en række nyindrettede, indendørs fællesfaciliteter rigere. Det omfatter et stort fælleslokale med plads til 50 personer, et gennemtænkt fitnessområde til både hold- og styrketræning samt en hyggelig gæstelounge.

”Vi har lagt en masse energi i at udforme og indrette de nye fællesfaciliteter. Det er vigtigt for os at skabe værdi for pengene for vores kunder. Green Hills er med sine 294 lejligheder, sit naturskønne gårdmiljø og DGNB guld-præcertificering en ambitiøs ejendom, og det bør fællesfaciliteterne naturligvis understøtte”, fortæller vores projektchef Alexander Barlow.

Strikkeklub, fællesspisning og fitnesstræning
Det store fælleslokale er indrettet til, at beboerne kan afholde private arrangementer og invitere familie og venner til diverse fejringer. Der er både køkken, serveringsdisk, langbord, caféborde og sofalounge samt mulighed for ekstra borde og stole. Derudover er det håbet, at beboerne vil bruge faciliteterne til at lære deres naboer bedre at kende:

”Vi håber, at fælleslokalet kan inspirere til at afholde events til glæde og gavn for det gode naboskab. Det kan være strikkeklubber, fællesspisning, invitationer til foredrag, jule-værksteder osv. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser”, lyder det videre fra Alexander.

I gæsteloungen finder du sofa, tekøkken, lille spiseplads og skrivebord. Fitnessområdet består af to store lokaler, hvor det ene er indrettet til styrketræning, mens det andet er velegnet til hold- og konditionstræning.

”Vi håber, at beboerne på Green Hills også vil få stor glæde af fitnessområdet – både hver for sig og sammen. Vi har gode erfaringer med, man mødes med sine naboer om en given sportsgren. Det kan f.eks. være yoga eller en kampsport. Så hvis der sidder en træningsglad beboer i Green Hills, der er dygtig indenfor en bestemt sportsgren og vil lære fra sig, er der gode muligheder for at slå sig løs med naboerne i det nye fitnessområde”, forklarer Alexander.

Beboer i Green Hills: Flyttede hertil for fællesskabet
May Cecilia Kapala bor i en treværelses lejlighed i Green Hills med sin datter på 20 år. De har boet på ejendommen, siden den stod klar til indflytning i 2022. Det var netop idéen om det gode nabofællesskab, der lokkede May til:

”Da jeg skulle flytte, vidste jeg, at jeg gerne ville rykke til et sted med gode muligheder for fællesskab. Et sted, hvor man kommer sine naboer ved. Jeg havde tænkt, at jeg skulle til København for at få de ting opfyldt, men så fik jeg nys om Green Hills. Det betød, at jeg kunne blive i Solrød, hvilket var en stor fordel for mig”, forklarer hun og understreger, at hun har brugt Green Hills’ udeområde i stor stil, mens hun i spænding har ventet på, at de indendørs faciliteter blev færdige:

”Min datter og jeg har i løbet af sommeren brugt de fine udearealer. Vi har købt brænde til bålet og har tænkt os at lave snobrød derude en dag, selvom vejret nu er koldere. Vi håber – og tror – at det vil lokke folk til, når man sidder foran et tændt bål og hygger sig. Vi har glædet os meget til, at de indendørs faciliteter også blev klar til brug”, fortæller hun videre.

Loppemarked og Balder-bagedyst
Med de nye fællesfaciliteter er der nemlig endnu bedre mulighed for, at May og hendes datter kan møde deres naboer. Idéerne for brugen af lokalerne er allerede mange:

”Vi er så glade for de nye fællesfaciliteter, det er virkelig nogle flotte lokaler. Vi har allerede mange idéer til, hvad vi vil bruge dem til: Blandt andet loppemarked, fællesspisninger og Balder-bagedyst. Vi håber, at folk på ejendommen har lyst til at deltage”.

For May er også fitnessområdet en god tilføjelse til Green Hills:

”Jeg har meldt mig ud af mit eget fitnesscenter og ind i det nye her på Green Hills. Det er virkelig et flot, nyt område med god mulighed for forskelligartet træning, hvor man også kan møde sine naboer og få sved på panden i fællesskab”, afslutter hun. 

 

Har du lyst til at blive en del af det gode naboskab på Green Hills? Så hop herover og se de sidste ledige boliger.