Alt du skal vide, når du bor i TriumphByen

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i TriumphByen. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Fælleslokale Triumphbyen

Lej det hyggeliste fælleslokale

Som du måske allerede har opdaget, rummer TriumphByen det fineste fælleslokale, hvor livets små og store overgange kan fejres. Her er rig mulighed for større selskaber, fællesspisning eller spilaften med dine nye naboer. Du kan også nyde en rolig stund i lounge-området.

Ønsker du at leje lokalet, skal du blot booke og betale direkte igennem Mit Balder-appen. Mit Balder kan downloades til iPhone og Android.

Det er gratis at leje lokalet i hverdagen. Leje i weekenden udgør kr. 1.800,00 og betales via appen 'Mit Balder'. Prisen er inkl. slutrengøring. 

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i TriumphByen og området generelt?

Det er muligt at parkere på de anlagte parkeringspladser i terræn med korrekt registreret beboerlicens. Det er desuden muligt at købe p-licens til én af de to parkeringskældre i området ved at kontakte din kundeansvarlige.

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundesvarlige.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Hvordan downloader jeg Mit Balder appen?

Mit Balder kan downloades til iPhone i App Store og Android i Google Play 

Hjem

Hils på Jacob

Jacob er din altid smilende kundeansvarlige. Det er ham du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Jacob
Drift

Mød driftsteknikerne

Vores dygtige driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2