Alt du skal vide, når du bor i Skibbroen

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Skibbroen. Måske er du lige flyttet ind, i så fald varmt velkommen, eller også har du boet i ejendommen længe. På siden her finder du en masse relevant information, det gælder blandt andet vedligeholdelsesvejledning, nyheder og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Ellers er vi her selvfølgelig for at hjælpe dig.

Velkommen til Skibbroen

Velkommen til Skibbroen

Hvis du lige er flyttet ind i Skibbroen, så varmt velkommen. Hvor er vi glade for, at du har valgt at bosætte dig i en Balder-ejendom. Husk at vi er her for at hjælpe dig og sørge for, at din hverdag bliver nem og overskuelig - og ikke mindst fyldt med glæde og fællesskab. 

Mød dit Balder-team 

Nedenfor møder du din ejendomsadministrator Camilla og de dygtige driftsteknikere. Tilsammen sørger de for, at ejendommen altid tager sig godt ud, og at du altid kan få den hjælp, du behøver.

Camilla er din administrator

Hils på Camilla

Camilla er din altid smilende ejendomsadministrator. Det er hende, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Camilla
Mød dine driftsteknikere

Mød driftsteknikerne

Driftsteknikerne sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2

Hvordan vedligeholder jeg mit hjem?

Vi arbejder på at få en vedligeholdelsesvejledning op, så du nemt kan finde den information, du har brug for.

Vedligeholdelsesvejledning Skibbroen

Andet du bør vide

 

I sektionen her nedenfor har vi samlet andet nyttig viden, som kan være væsentligt for dig. Der gælder energimærkning, driftsstatus og varslinger. Vi opdaterer løbende sektionen, så så altid finder den nødvendige information her. 

Energimærkning

Energimærkning

Her kan du læse Skibbroens energimærkningsrapport

Læs rapporten
Varslinger vedrørende Skibbroen

Varslinger

Ingen varslinger i øjeblikket.

1 / 2

        

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Skibbroen og området generelt?

Der er mulighed for at leje deltidsparkering i CPH Highlines parkeringskælder. Her må man holde fra 16:00 – 08:00 i hverdagene og hele døgnet i weekender og på officielle helligdage. Pladserne koster 750 kr. om måneden og vi har i alt 10 pladser til rådighed. Der er ikke mulighed for heltidsparkering. Ude foran bygningerne har vi nogle enkelte 30 minutters parkeringspladser, hvor p-skive er påkrævet.

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din ejendomsadministrator Camilla.

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde et ansøgningsskema til at holde husdyr lige her.

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning lige her, og find information om interne flytninger her