Alt du skal vide, når du bor i Lavetten

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Lavetten. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

 

Fælleslokale Lavetten

LEJ DET FINESTE FÆLLESLOKALE

Lavetten byder på tre unikke fælleslokaler, herunder blandt andet ”Luftrummet”. Dette lokale er dit multi- og festlokale med plads til at mange gæster kan samles til festlige begivenheder.

Lokalet er smukt indrettet med plakater med plantemotiver, lamper der giver en varm belysning, lette grønlige gardiner samt stole i grønne og blå nuancer. Faktisk har fælledens frodige natur været en stor inspirationskilde i indretningen. Luftrummet byder på også på toilet samt køkken med alt det service, du behøver. 

Ønsker du at leje lokalet, skal du blot booke og betale direkte igennem Mit Balder-appen. Mit Balder kan downloades til iPhone og Android.

Det er gratis at leje lokalet i hverdagen. Leje i weekenden udgør kr. 1.800,00 og betales via appen 'Mit Balder'. Prisen er inkl. slutrengøring. 

Andre fantastiske fællesfaciliteter

Ud over det fine festlokale har Lavetten to andre fælleslokaler, som du sikkert bliver rigtig glad for. ’Pusterummet’ er et af dem. Dette lokale er indrettet med fuld fokus på afslapning, leg og velvære. Her kan børnene boltre sig i sjove tumlemøbler, mens du tager en slapper i den bløde sofa.

Kan du i ny og næ have brug for en moderne hjemmearbejdsstation, så er ”Tidsrummet” lige noget for dig. Her kan man afholde møder, ses med studiegruppen eller fordybe sig i en spændende bog.

Lavetten byder i øvrigt på den hyggelige café Konsjös, som byder på lækkert brød, croissanter, kaffe og meget mere.

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Lavetten og området generelt?

Du har mulighed for at leje en p-plads i Lavettens p-kælder. Omkring bygningen er det tilladt at holde i 30 min.

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Oplever du andre støjgener, så kontakt din kundeansvarlige Camilla.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning lige her, og alt om interne flytninger her.

Hvordan downloader jeg Mit Balder appen?

Mit Balder kan downloades til iPhone i App Store og Android i Google Play 

Camilla er din administrator

Hils på Camilla

Den altid smilende Camilla er klar til at besvare dine spørgsmål, drøfte idéer eller noget helt tredje. Du er altid velkommen til at kontakte hende.

Kontakt Camilla
Driftstatus

Mød Janek

Janek, som du ser til højre på billedet, sørger for, at du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for hans hjælp, så kontakt Kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2