Alt du skal vide, når du bor i Elsehus

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Elsehus. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Elsehus fælleslokale

Lej hyggeligt fælleslokale

Elsehus rummer et super hyggeligt og smukt indrettet fælleslokale, som du kan leje. Lokalet byder på et stort opholdsrum oplagt til festlige arrangementer med mange gæster samt et tilhørende køkken med alt, du behøver til dit arrangement. Du finder også et hyggeligt loungeområde med velourklædte møbler, friske farve og fin kunst på væggene.

Ønsker du at leje lokalet, skal du blot booke og betale direkte igennem Mit Balder-appen. Mit Balder kan downloades til iPhone og Android.

Det er gratis at leje lokalet i hverdagen. Leje i weekenden udgør kr. 1.800,00 og betales via appen 'Mit Balder'. Prisen er inkl. slutrengøring. 

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Elsehus og området generelt?

Der findes ikke parkering på ejendommen, men beboere har mulighed for at kontakte By & Havn og tilkøbe en p-tilladelse til p-huset under Hesteskoen (Parkeringshus Richard Mortensen). Ude på Else Alfelts Vej er der parkering langs vejen med en begrænsning på 30 min. Det er ikke muligt at tilkøbe længere tid.

Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Oplever du andre støjgener, så kontakt din kundeansvarlig, Michael.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Hvordan downloader jeg Mit Balder appen?

Mit Balder kan downloades til iPhone i App Store og Android i Google Play 

Hjem

Hils på Ann Dorthe

Ann Dorthe er din altid smilende kundeansvarlig. Det er hende, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Ann Dorthe
Drift

Mød driftsteknikerne

Vores driftsteknikere sørger for, at du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2