Alt du skal vide, når du bor i Elsehus

 

Denne side er skabt specielt til dig, der bor i Elsehus. Måske er du lige flyttet ind, i så fald varmt velkommen, eller også har du boet i ejendommen længe. På siden her finder du en masse relevant information, det gælder blandt andet vedligeholdelsesvejledning, nyheder og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Ellers er vi her selvfølgelig for at hjælpe dig.

Mød dit Balder-team 

Nedenfor møder du din ejendomsadministrator Julie og din driftstekniker Julie. Tilsammen sørger de for, at ejendommen altid tager sig godt ud, og at du altid kan få den hjælp, du behøver.

Julie

Hils på Julie

Julie er din altid smilende ejendomsadministrator. Det er hende, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Julie
Julie drift

Mød Julie din driftstekniker

Julie sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for hendes hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2

Andet du bør vide

 

I sektionen her nedenfor har vi samlet andet nyttig viden, som kan være væsentligt for dig. Der gælder energimærkning, driftsstatus og varslinger. Vi opdaterer løbende sektionen, så du altid finder den nødvendige information her. 

Energimærkning

Energimærkning

Her kan du læse Elsehus' energimærkningsrapport

Læs rapporten
Elsehus

Varslinger

Ingen varslinger i øjeblikket.

1 / 2

        

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Elsehus og området generelt?

Der findes ikke parkering på ejendommen, men beboere har mulighed for at kontakte By & Havn og tilkøbe en p-tilladelse til p-huset under Hesteskoen (Parkeringshus Richard Mortensen). Ude på Else Alfelts Vej er der parkering langs vejen med en begrænsning på 30 min. Det er ikke muligt at tilkøbe længere tid.

Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Oplever du andre støjgener, så kontakt din ejendomsadministrator Julie.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde et ansøgningsskema til at holde husdyr lige her.

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.