Alt du skal vide, når du bor i Carlsbakken

 

Denne side er skabt specielt til dig, der bor i Carlsbakken. Måske er du lige flyttet ind, i så fald varmt velkommen, eller også har du boet i ejendommen længe. På siden her finder du en masse relevant information, det gælder blandt andet vedligeholdelsesvejledning, nyheder og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Ellers er vi her selvfølgelig for at hjælpe dig.

Mød dit Balder-team 

Nedenfor møder du din ejendomsadministrator Lene og din driftstekniker Ejner. Tilsammen sørger de for, at ejendommen altid tager sig godt ud, og at du altid kan få den hjælp, du behøver.

Den søde Lene

Hils på Lene

Lene er din altid smilende ejendomsadministrator. Det er hende, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Lene
Driftstatus

Mød din driftstekniker Ejner

Ejner, som du ser til venstre, sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for hans hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2

Andet du bør vide

 

I sektionen her nedenfor har vi samlet andet nyttig viden, som kan være væsentligt for dig. Der gælder energimærkning, driftsstatus og varslinger. Vi opdaterer løbende sektionen, så du altid finder den nødvendige information her. 

Energimærkning

Energimærkning

Her kan du læse Carlsbakkens energimærkningsrapport

Læs rapporten
Carlsbakken I Hillerød

Varslinger

Ingen varslinger i øjeblikket.

Carlsbakken er en flot ejendom i Hillerød

Afhentningskalender

Se kalender her
1 / 3

        

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Carlsbakken og området generelt?

Der findes parkeringspladser i grundejerforeningen langs Campusvej bag ejendommen, som kan benyttes med parkeringslicens. Det er kun boliger med bil i husstanden, der kan få parkeringslicens, som koster 50 kr. om måneden. En parkeringslicens giver ret til parkering i området, men er ikke garanti for en plads. Kontakt din ejendomsadministrator Lene for aftale om parkeringslicens. 

Derudover henvises til øvrige parkeringsmuligheder i området.

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Først og fremmest kan du forsøge selv at rette en venlig henvendelse. Oplever du fortsat støjgener, så kontakt din ejendomsadministrator Lene.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde et ansøgningsskema til at holde husdyr lige her.

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.