Alt du skal vide, når du bor i Carlsbakken

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Carlsbakken. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Catlsbakken tagterrasse

Carlsbakkens tagterrasse

Som du nok har bemærket, byder Carlsbakken på en knap 300 m2 fælles tagterrasse. Her kan du slå dig ned i en hyggekrog og nyde en kop kaffe og en sludder med naboen. Tagterrassen er også det oplagte sted at holde fødselsdage og andre familiesammenkomster.

Det er gratis at benytte tagterrassen og du skal ikke reservere det på forhånd. Vi forventer, at du rydder op og rengør tagterrassen efter brug. Har du spørgsmål til anvendelse af tagterrassen, så skal du blot kontakte din kundeansvarlige, Nadia. Du finder kontaktoplysninger på hende længere nede på siden.

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Carlsbakken og området generelt?

Der findes parkeringspladser i grundejerforeningen langs Campusvej bag ejendommen, som kan benyttes med parkeringslicens. Det er kun boliger med bil i husstanden, der kan få parkeringslicens, som koster 50 kr. om måneden. En parkeringslicens giver ret til parkering i området, men er ikke garanti for en plads. Kontakt din kundeansvarlig Lene for aftale om parkeringslicens. 

Derudover henvises til øvrige parkeringsmuligheder i området.

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Først og fremmest kan du forsøge selv at rette en venlig henvendelse. Oplever du fortsat støjgener, så kontakt din kundeansvarlig, Nadia.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Nadia og Cenia

Hils på Nadia

Nadia - til højre - er din altid smilende kundeansvarlig. Det er hende, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Nadia
Ulrik

Mød din driftstekniker Ulrik

Ulrik sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for hans hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2