Alt du skal vide, når du bor i Bastionen 

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Bastionen. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Bastionen fælleshus

Bastionens fælles væksthus

I Bastionen finder du et unikt, fælles væksthus, hvor du kan få mange gode stunder. Her kan du for eksempel slænge dig i de bløde loungemøbler og læse en god bog eller drikke en kaffe med naboen.

Det er gratis at benytte væksthuset og du skal ikke reservere det på forhånd. Vi forventer, at du rydder op og rengør væksthuset efter brug. Har du spørgsmål til anvendelse af væksthuset, så skal du blot kontakte din kundeansvarlige. Du finder kontaktoplysninger på hende længere nede på siden.

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Bastionen og området generelt?

I Bastionen finder du en parkeringskælder, hvor du kan leje en p-plads. Det er kun muligt at få 1 p-plads pr. husstand. Kontakt din kundeansvarlige, hvis du ønsker at leje en p-plads. 

På gadeniveau har du mulighed for at parkere i 30 minutter. 

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundesvarlige.

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Hvordan downloader jeg Mit Balder appen?

Mit Balder kan downloades til iPhone i App Store og Android i Google Play 

Camilla er din administrator

Hils på Camilla

Camilla er din altid smilende kundeansvarlige. Det er hende du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Camilla
Drift

Mød driftsteknikerne

Vores dygtige driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2