Alt du skal vide, når du bor i Bastionen 

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Bastionen. Måske er du lige flyttet ind, i så fald varmt velkommen, eller også har du boet i ejendommen længe. På siden her finder du en masse relevant information, det gælder blandt andet vedligeholdelsesvejledning, nyheder og kontakt information. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Ellers er vi her selvfølgelig for at hjælpe dig.

Mød dit Balder-team 

Nedenfor møder du din ejendomsadministrator Camilla og dit team af dygtige driftsteknikere. Tilsammen sørger de for, at ejendommen altid tager sig godt ud, og at du altid kan få den hjælp, du behøver.

Camilla er din administrator

Hils på Camilla

Camilla er din altid smilende ejendomsadministrator. Det er hende du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Camilla
Mød dine driftsteknikere

Mød din driftstekniker Julie

Julie sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for hendes hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2

Andet du bør vide

 

I sektionen her nedenfor har vi samlet andet nyttig viden, som kan være væsentligt for dig. Der gælder energimærkning, driftsstatus og varslinger. Vi opdaterer løbende sektionen, så så altid finder den nødvendige information her. 

Energimærkning

Energimærkning

Her kan du læse Bastionens energimærkningsrapport

Læs rapporten
Varslinger der vedrører Bastionen

Varslinger

Ingen varslinger i øjeblikket.

1 / 2

        

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Bastionen og området generelt?

I Bastionen finder du en parkeringskælder, hvor du kan leje en p-plads. Det er kun muligt at få 1 p-plads pr. husstand. Kontakt din ejendomsadministrator Camilla, hvis du ønsker at leje en p-plads. 

På gadeniveau har du mulighed for at parkere i 30 minutter. 

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din ejendomsadministrator Camilla.

Hvis du oplever støj fra en fest eller lignende kan du kontakte vores nattevagter. De sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 22:00-04:00, og de kan kontaktes på 30 39 64 62. De besøger i øvrigt ejendommen hver fredag og lørdag i de sene aftentimer. 

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde et ansøgningsskema til at holde husdyr lige her.

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.