Alt du skal vide, når du bor i Rubinhaven

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Rubinhaven. Her finder du en masse relevant information, blandt andet velkomstfolder, vedligeholdelsesvejledning og kontaktinformation. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Information til dig, der bor i Rubinhaven

Glad par i køkken

Lej smukt privat lokale

Rubinhaven byder på et helt unikt fælleslokale med mange forskellige funktioner, til gavn og glæde for dig som beboer. Her finder du blandt andet et privat lokale med borde- og stolearrangement, faldskærm og et mindre køkken. Lokalet er det perfekte sted at holde et festligt arrangement for venner og familie, en workshop eller et møde med kunderne.

Fælleslokalet vil snart byde på en barista, hvor du kan mødes med naboen til en dampende varm kaffe eller en friskpresset juice. Lokalet er også indrettet med topmoderne arbejdsområder med strømstik direkte i højbordene og gratis wi-fi samt et afskærmet lege- og tumbleområde.
 

Ønsker du at leje det private lokale, så skal du blot kontakte din kundeansvarlige, Astrid Fisker, som du kan finde kontaktoplysninger til længere nede på siden. Lejen udgør kr. 3.000,00 og depositum udgør kr. 2.000,00. I alt indbetales kr. 5.000,00 via huslejen. Prisen er inkl. slutrengøring.

RUB private dining

Private dining

I det private diningområde er der plads til ti siddende gæster ved det flotte træbord.

RUB private dining køkken

Køkkenfaciliteter

I forlængelse af det private diningområde hører et køkken, hvor mad og drikke kan forberedes og anrettes.

RUB fælleslokale legeområde

Legeområde

Mens de voksne snakker, kan børnene lege i det afskærmede legeområde, der indbyder til sjov og tumleleg.

1 / 3

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Rubinhavenog området generelt?

Det er muligt at leje en parkeringsplads på den midlertidige parkeringsplads beliggende på Bornholms Allé 2, 2630 Taastrup. Det forventes, at bydelens parkeringshus vil stå færdigt 2. januar 2023, hvorefter det vil være muligt at leje en parkeringsplads her.

Hvad stiller jeg op med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundesvarlige.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

 

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Hils på Michelle

Michelleer din altid smilende kundeansvarlige. Det er hende du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Kontakt Michelle
Ulrik

Mød driftsteknikerne

Vores dygtige driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2