Nicolai

Velkommen til Lynghaven

Mit navn er Nicolai. Jeg er din udlejningsagent på ejendommen. Er du nysgerrig, er jeg altid klar på en snak om vores boliger. 

Om lejemålet

 • Ejendom Lynghaven
 • Sagsnummer 20-1625-1130
 • Etage 2
 • Antal værelser 4 værelser
 • Størrelse 93 m²
 • Overtagelse
 • Delevenlig Nej
 • Energimærke A2020
 • Husleje 12.500,-
 • Vand, a conto 400,-
 • Varme, a conto 600,-
 • Depositum 3 mdr. leje
 • Forudbetalt leje 1 mdr. leje
 • Samlet indflytningspris 63.500,-

Øvrige info om dette lejemål

 • Altan Ja
 • Mulighed for parkering Ja
 • Fælles gård Ja
 • Legeplads i gården Ja
 • Opvaskemaskine Ja
 • Vaskemaskine Ja
 • Tørretumbler Ja

Børnevenlig 4 værelses lejlighed med terrasse

Lejligheden

4 værelses familielejlighed. Fordelingsentre med adgang til alle rum i lejligheden. Dejlig stor stue med udgang til vestvendt solrig møblerbar altan. I forbindelse med stuen moderne hvidt Invita køkken med god skabsplads samt hårde hvidevarer fra Bosch Siemens med bl.a. opvaskemaskine. Soveværelse med faste skabe. 2 børneværelser med god plads, det ene værelse har fast skab. Rummeligt og indbydende badeværelse med beige fliser på gulv og i brusenichen samt gulvvarme. Formstøbt vask i marmorline, væghængt toilet samt vaskesøjle. Flotte Tarkett lamelparketgulve i Nature Eg, med mat lak. Direkte fra lejligheden og med let adgang findes depotrum. Gode lysindfald i hele lejligheden gennem de store flotte vinduespartier. Det er muligt at ansøge om husdyrtilladelse i alle vores lejemål. Hvis du og din familie flytter ind i denne skønne lejlighed, får jeres børn mulighed for at gå i skole Læringshus Nærheden som rummer 0.-9. klassetrin og har fokus på innovation og science. Til skolen hører også en integreret daginstitution. 

NB: Billederne viser derfor ikke den pågældende lejlighed, men i stedet billeder fra prøveboligen. Billedernes formål er at give en fornemmelse af stil og materialevalg. Ift. planløsning henviser vi til plantegningen. Kom gerne forbi til et åbent hus, eller ring og book en personlig fremvisning.

Ejendommen

Lynghaven er en moderne og kvalitetsbevidst ejendom tegnet af Dissing+Weitling, der står bag flere af Danmarks ikoniske byggerier såsom Nationalbanken, Storebæltsbroen og Cykelslangen i København. Ejendommen er bygget i smukke kontraster med forskudte facader og lyst murværk med et rustik udtryk. Boligerne fordeles på 4 bygninger, centreret omkring et stort grønt gårdrum med god plads til både leg og afslapning. Her finder du en flot pavillon og fælles grillplads, hvor du kan samle familien til let udendørshygge – selv i regnvejr. Du finder også rolige hyggekroge, hvor du kan slappe af med en bog i de grønne omgivelser, samt højbede og drivhus til glæde for alle med grønne fingre. Til familiens mindste byder gårdrummet også på gode legearealer med basketballbane, pilehytter og legeredskaber i gode naturmaterialer. Bygningerne i Lynghaven er forskudte og opført i forskellige højder, hvilket sikrer et optimalt lysindfald samt en skøn udsigt for ejendommens boliger. " Alle hjem i Lynghaven er designet for mennesker og fremtidssikrerede. Boligerne er forsynet med eget ventilationsanlæg med høj virkningsgrad, hvilket er med til at sikre et byggeri der har et lavt energiforbrug. Alle bygninger opføres til opfyldelse af energiklasse A2020, og forventes at blive certificeret efter DGNB-GULD ordningen. DGNB standarden stiller krav til byggeriets fokus på miljø, materialer og beboerne. Bygningen er udstyret med lavtemperatur fjernvarme, som sikrer en mere miljøvenlig varmeforsyning. Herudover er Lynghaven forsynet med solceller på tagene. " Ejendommen er også udstyret med elevator og dørtelefon i alle bygninger – og til hver lejlighed tilhører et depotrum med plads til opbevaring inde i selve lejemålet. Uanset om du kører i delebil eller egen bil, er der plads til at parkere nær lejligheden i det nybyggede p-hus. I gården er der desuden parkeringspladser til både cykler og ladcykler. Læs mere om ejendommen på balder.dk/Lynghaven

Lokalområdet

Lynghaven er beliggende i Nærheden, som er en helt ny bydel syd for Hedehusene Station med plads til 8000 beboere, hvor der er optimale rammer for at dyrke fællesskabet og leve en nem hverdag. I bydelen finder du en flot byhave med udekøkken og bålsted, samt store og små havelodder, som beboere og andre interesserede kan låne til dyrkning af grøntsager, urter og andet godt. Hertil etableres fælleshuse, som områdets beboere kan benytte til at dyrke naboskabet og skabe et trygt og hjemligt lokalmiljø. Der er lagt vægt på at skabe et fælleskabsorienteret og gennemtænkt område, hvor du har nem adgang til indkøb, fritidsaktiviteter, arbejde, kollektiv trafik og storslået natur. Med fællesskabet for øje er der etableret adskillige faciliteter og fællesarealer i Nærheden. Du kan f.eks. benytte dig af bydelens delebilordning og motionsfaciliteter. Her får du det bedste fra både by og natur. For Lynghavens børnefamilier vil der desuden være mulighed for, at børnene kan gå i den nærliggende skole, Læringshus Nærheden, som rummer 0.-9. klassetrin og har fokus på innovation og science. Til skolen hører også en integreret daginstitution. Med en beliggenhed tæt på Hedehusene Station og let tilkørsel til Holbækmotorvejen kan du også hurtigt komme til Roskilde eller København med flere kulturtilbud og shopping-muligheder. Og med få minutters gang til Hedehusene har du nem adgang til flere dagligvare- og specialbutikker, bibliotek, idrætspark og tennishal. I gåafstand fra Nærheden ligger det 15 km2 store Hedeland Naturpark, som byder på smukke naturoplevelser og et hav af fritidstilbud. Oplev 100 km stisystemer, fiskesø, skibakke, amfiteater, hundeskov, vinmarker, veteranjernbane, golfbane, ridestier og naturlegeplads.

 • Ledige lejemål
 • Alt udlejet
 • Nybyggeri

55.64742648, 12.20046335

Interesseret i en fremvisning?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Snarest muligt
Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Er du interesseret i mere information?

Udlejning

Er du interesseret i mere information eller bestille en individuel  fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte vores udlejere på telefon 55 55 07 07
eller e-mail udlejning@balder.dk

Lignende boliger