Lejeboliger i særklasse klar til udlejning i Nærheden

Lynghaven i Nærheden

De første boliger i Lynghaven blev revet væk, og nu starter udlejningen af 2. etape.

Download pressefoto
Lynghaven er en stilren ejendom i Nærheden

Lynghaven skabes i et samarbejde mellem Balder Danmark, Sjælsø Management og den prisvindende arkitekttegnestue Dissing+Weitling.

Download pressefoto
Lynghavens flotte gårdrum

Lynghavens hjerte er et grønt gårdmiljø, som er inspireret af den omkringliggende vilde natur. Og gårdmiljøet er en af ejendommens største kvaliteter.

Download pressefoto
1 / 3

Æstetik og helhedstanken går hånd i hånd i Balder Danmarks nyeste ejendom Lynghaven.
De første boliger blev revet væk, og nu starter udlejningen af 2. etape.

Høje Taastrups nye grønne forstad Nærheden er ved at tage form, og de første beboere er flyttet ind i området. Tæt på de storslåede naturområder, et stenkast fra den nyopførte skole og kun 18 minutter fra Københavns Hovedbanegård finder du Balder Danmarks nyeste boligejendom i området, Lynghaven.

Lynghaven har vakt mange boligsøgendes interesse, og boligerne i 1. etape blev revet væk. Nu er Balder klar med 2. etape af ejendommen, der byder på 44 lejeboliger med 2-4 værelser, fordelt på 64-100 kvm.

”Interessen for Lynghavens 1. etape har været overvældende. Vi forstår godt, at folk finder det attraktivt at bosætte sig i Nærheden, som har mange kvaliteter at byde på. Det gælder nærhed til naturen, et levende lokalområde med butikker, institutioner og fællesskabsfremmende faciliteter og naturligvis nærheden til København,” fortæller projektchef på ejendommen Lasse Aagaard-Møller.

Kvalitet i højsædet

Lynghaven skabes i et samarbejde mellem Balder Danmark, Sjælsø Management og den prisvindende arkitekttegnestue Dissing+Weitling. Ejendommen fremstår med et elegant og stilrent ydre, og boligerne inde bag er, ifølge arkitekten på projektet Daniel Hayden, skabt med fokus på helhedstanken, kvalitet og den nemme hverdag.

”Et af boligernes store aktiver er det lyse køkken-alrum, som er ideelt til hyggelige stunder med venner og familie. Vi har desuden indrettet boligerne med stilrene køkkener, rummelige badeværelser, gode og funktionelle rum og alle boliger har egen altan eller terrasse – enkelte har endda egen tagterrasse,” siger han.

Nærhedens fokus på at tænke på miljøet ses også afspejlet i den nye boligejendom.

”Lynghaven lever op til høje krav om at reducere miljøpåvirkningen, og faktisk står ejendommen til at få et guldcertifikat i den internationalt anerkendte certificeringsordning DGNB,” fortæller Lasse Aagaard-Møller.

Vildt gårdrum med plads til leg og afslapning

Lynghavens hjerte er et grønt gårdmiljø, som er inspireret af den omkringliggende vilde natur. Og gårdmiljøet er, ifølge projektchefen, en af ejendommens største kvaliteter.

”Vi har inviteret naturen indenfor i gårdrummet, som byder på vilde planter, lyng, fyrretræer og op til 8,5 meter høje piletræer. I gårdrummet etablerer vi også faciliteter for alle generationer. Her opføres blandt andet en pavillon, fælles grill, højbede og drivhuse til glæde for alle med grønne fingre, samt legearealer med multibane, pilehytter og legeredskaber i smukke naturmaterialer,” fortæller Lasse Aagaard-Møller.

Rift om boligerne i Nærheden

Den nye bydel Nærheden begynder at forme sig med boliger, skole, daginstitution, dagligvarebutik, fælles faciliteter, grønne områder og en masse nye beboere. På få år har 1.000 mennesker valgt at bosætte sig i Nærheden, og når området er fuldt udbygget, vil det rumme ca. 8.000 indbyggere. 

”Generelt oplever vi en stor interesse for at bosætte sig i Nærheden, og boligerne her bliver hurtigt udlejet eller solgt,” siger Ole Møller, projektdirektør i byudviklingsselskabet NærHeden P/S.

Visionen om at skabe en bydel med mulighed for at leve en nem hverdag med et stærkt fællesskab begynder at vise sig i bybilledet.

”I takt med at flere og flere flytter til Nærheden, kommer der også mere liv i bybilledet. Beboerne benytter flittigt fællesfaciliteter som Byhaven med udekøkken, den nye store legeplads i parkbåndet ’Loopet’ og bydelens mange naturområder. Vi ser frem til, at de nye beboere flytter ind i Lynghaven og bliver en del af Nærheden,” siger Ole Møller. 

Om Balder Danmark

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder-koncernen er, med aktiver pr. 31/03 2021 for næsten 160 mia. SEK (over 110 mia. DKK), ét af de største ejendomsselskaber i Skandinavien. Koncernen ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.

I Danmark ejer Balder ca. 2.900 lejeboliger fordelt på 13 ejendomme, der har beliggenhed i København, Hillerød, Høje Taastrup og Hedehusene. Dertil er der planlagt ca. 2.000 lejligheder i 9 nye ejendomme i Greve, Hedehusene, Høje Taastrup, Helsingør, København og Solrød Strand, som vil stå klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Udlejning: Balder Danmarks udlejningsteam via www.balder.dk/lynghaven.

Presse: Balder Danmark, e-mail: presse@balder.dk.