Glædelig jul fra hele Mit Balder 


I Balder vil vi gerne forsøde julen for dig og din familie. Juletiden rummer normalt både nærvær og fællesskab, men som med alt andet i år har coronaen sat en grænse for, hvor tætte vi kan være. Derfor har vi samlet en helt pakke af julegodter her på siden, så vi kan sprede den gode stemning i en anderledes juletid:

  • Julekonkurrence
    Den 1.-16. december kan du som beboer deltage i Balders store julekonkurrence, hvor hele hele tre præmier kommer på højkant. Læs mere om konkurrencen, og se hvordan du deltager længere nede på siden. 
  • Videohilsen fra Balder Danmark 
    Nu hvor julen nærmer sig, vil vi Balder benytte lejligheden til at takke jer alle for at være en del af Balders fælleskab og ønske rigtig glædelig jul med en lille julehilsen. Se videoen her på siden fra den 5. december. 
  • Gårdsang med Marie Carmen Koppel
    Den 5.-14. december vil Balder og Marie gå fra gård til gård og synge de velkendte julesange, vi alle elsker. Se længere nede på siden, hvornår vi kommer forbi netop din ejendom.


Vi bringer julen hjem til dig


I Balder vil vi også i år bidrage til, at julen er bliver hjerternes fest. Derfor inviterer vi dig og din familie til en symbolsk juletræstænding med julemusik og hyggelig fællessang. Vi leverer alt direkte til dig – det eneste du behøver at gøre, er at være hjemme.  

For at hjælpe julehyggen godt på vej har vi opsat et juletræ ved din ejendom og pyntet det med smukke julelys, så det kan lyse op i mørket til glæde både store og små helt til juleaften. 🎄 

Til juletræstændingen har vi en helt særlig musikalsk gave med, som vil sprede endnu mere lys og varme. Vi har nemlig været så heldige at indgå et samarbejde med hele Danmarks souldronning, Marie Carmen Koppel, som vil besøge alle vores ejendomme. Se hvornår, vi kommer til din gård, herunder. 

VI SENDER LIVE den 14. december

Grundet udsigten til regnvejr mandag eftermiddag og aften, kan vi ikke afholde julekoncerten i gårdene til Carlsbakken, Lerholmen og Agerhusene, og må i stedet invitere jer til en live online session med Marie Carmen Koppel.

Julekoncerten sendes LIVE via vores sider på Facebook og Instagram:
mandag den 14. december kl. 17.00


Har du ikke mulighed for at se ,ed live, kan koncerten ses på Facebook under videoer, samt på youtube resten af december måned. Se videoen ved at klikke her eller på billedet ovenover. 

Balders julekoncert LIVE med Marie Carmen Koppel
Balder på Østerfælled Torv  julekoncerter

Den 12. december kommer vi rundt i København

Ejendom

Ca. tidspunkt

Hvor

Østerfælled Torv

14:00

Bygning 9

Skibbroen

15:15

Ved Husbådene, foran fælleslokalet

Øresund park

16:15

Ved legepladsen

Vi kommer til Ørestad den 5. december

Tiderne for musikken er vejledende og kan forskydes til senere. Vi glæder os til at komme forbi jer alle. 

Ejendom Ca. tidspunkt
Lavetten 14:30
Stævnen 15:00
Bastionen 15:30
Hesteskoen  16:00
Elsehus 16:30
Fælledkanten 17:00
Fælledudsigten

17:30

Julesang i Ørestad med Balder

Vinderne af julekonkurrencen er fundet

Vi har simpelthen modtaget så mange fine billeder og beskrivelser af jeres hyggelige juleøjeblikke, og de har virkelig fået smilene frem på vores læber. Tusind tak for dem alle.

Vi har nu trukket lod, og vinderne blev Mette Milbaek, Mit Ørestad og Inga Baltzer.

Stort tillykke, vi har netop kontaktet jer alle.

Følg med på vores sociale medier

På vores sociale medier vil vi dele flere af jeres fine julebilleder. Se med her: 

facebook.com/BalderLejeboliger
instagram.com/balder_lejeboliger 

Instagram udsnit, balder lejeboliger

Konkurrencebetingelser: I Balder vil vi gerne give liv til de gode øjeblikke. Derfor vil vi på forhånd bede om samtykke til, at vi må dele dit billede eller video efterfølgende på vores kanaler. Læs mere om vores konkurrencebetingelser.