Vi søger:
Projektleder med ansvar for vedligeholdelse og ombygning af Balders ejendomsportefølje

Projektleder med ansvar for vedligeholdelse og ombygning af Balders ejendomsportefølje

 

Om jobbet:

Har du lyst til et spændende og fleksibelt job, der kræver stor faglig ballast, gode kommunikationsevner, udadvendthed og erfaring med renovering- og vedligeholdelsesopgaver, så er du måske vores kommende Projektleder hos Balder Danmark.

Som Projektleder har du i samarbejde med - og med reference til - vores Ejendoms- & Projektchef ansvaret for renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på vores eksisterende ejendomsportefølje, bestående af primært bolig, samt for at udarbejde vedligeholdelsesplaner.

Din arbejdsplads bliver en god fleksibel kombination af vores kontor i centrum af København, ude på ejendommene samt hjemmefra, hvor vi stiller det nødvendige arbejdsudstyr til rådighed til en god hjemmearbejdsplads.

Alle vores ejendomme er placeret i en radius af ca. 45 km. fra vores hovedkontor og her vil mange af dine tætteste kollegaer i Ejendomme & Projekter have deres daglige gang.

Arbejdsopgaver:

  • Projektledelse af renovering- og vedligeholdelsesopgaver på eksisterende ejendomme.
  • Drive processen mod en digital ejendomsdrift, herunder af tekniske anlæg.
  • Deltagelse i projekters overgang til drift med Balders driftspersonale.
  • Relevant beboerkontakt / kundepleje ifm. projekter og opgaver.

 Vi forventer at du har:

  • Relevant teoretisk uddannelse så som bygningskonstruktør, byggekoordinator, byggetekniker, el-/vvs installatør eller lignende.
  • 4-5 års erfaring med renoverings- og vedligeholdelsesopgaver
  • Kompetencer indenfor ventilation, CTS, vvs og digitale driftsprogrammer

Hvem er vi?

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har eksisteret i mere end 15 år og flere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.

Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København med omkring 100 medarbejdere og mere end 4000 lejemål i kvalitetsejendomme i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

I Balder har vi en vision om at være branchens bedste ejendomsselskab og vores Balderhjerte skal kunne mærkes både hos vores kunder og blandt vores medarbejdere.

Vi tilbyder

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer. Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling!

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og erfaring. Dertil en frokostordning, pension, helbredssikring og gode muligheder for at udvikle sig. Og så får du nogle utroligt søde kollegaer.

Stillingen er 37 timer / ugen, med flekstid mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-17 samt hjemmearbejdsplads.

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet.
Der indkaldes løbende til samtaler og opstart vil være snarest muligt.

Om jobbet

  • Deadline
  • Location København
  • Contactperson

Øvrige info om dette lejemål