Lejlighed i Fælledudsigten, Ørestad, København

Du er her

Ledige lejligheder og lejeboliger

Balder ejer og forvalter lejelejligheder og lejeboliger i Københavnsområdet. Her finder du alle vores ledige lejligheder samt kontaktoplysninger til vores udlejningsafdeling.

Lejligheder i Balderporteføljen

I dag ejer Balder ca. 1.700 lejligheder og lejeboliger i Københavnsområdet. Lejlighederne er beliggende på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strandpark og i Ørestaden. Derudover har vi rækkehuse til leje i Ørestaden. Foruden de eksisterende lejemål, har vi yderligere mere end 1.000 lejligheder under opførsel.

Søger du indflytningsklar og ledig lejlighed?

Nedenfor finder du alle de lejligheder og lejeboliger vi udlejer netop nu. Du kan bruge søgefiltrene til at finde præcis den bolig, der matcher dine kriterier i forhold til husleje, antal værelser, beliggenhed mv. De ledige lejligheder bliver løbende lagt på hjemmesiden, så det kan godt betale sig, at holde lidt øje, så du kan byde ind, når den helt rigtige, til dig og dine behov, dukker op.

Kontakt udlejningsteamet ved spørgsmål

Har du spørgsmål til nogle af de ledige lejligheder eller vores udlejning generelt, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 80 10 11 51  eller udlejning [at] balder.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig på hverdage fra kl. 08:00 – 16:00. Du kan enten selv finde lejemål i oversigten nedenfor. Alternativt er du også meget velkommen til at overlade denne del til vores udlejningsagenter. Hvis du oplyser dine søgekriterier som f.eks. max. husleje, antal værelser eller bydel, er vi gerne behjælpelige med at finde relevante lejemål til netop dig.

Boliger

Lavest husleje
11000 kr/pr. mdr
24900 kr/pr. mdr
Størrelse
2 vær
5 vær
Din søgning gav 103 resultater