Hvordan er det at bo i en Balder-bolig?

 

På denne side har vi samlet nogle historier fra vores beboere, som fortæller om deres oplevelser med at bo i en Balder-bolig.

Hos os skal du have de bedste rammer for at leve en nem hverdag med masser af glæde og fællesskab. Det arbejder vi for hver dag.  

Plads til alle generationer 

Vi skaber boliger med plads til alle aldre og familiesammensætninger. Vi oplever nogle gange, at flere generationer vælger at bosætte sig i samme ejendom. Det er vores beboere Helena, datteren Anelía og oldefar Kjartan, som alle bor i Agerhusene, et godt eksempel på.

Det giver dem alle tre en stor glæde at være så tæt på hinanden i hverdagen, så de kan hygge sig sammen og hjælpe hinanden med stort og småt.

”Når Anelía kommer hjem fra skole, smutter hun forbi oldefar, for det kunne jo være, han giver en is og et varmt kram. Jeg og Anelía inviterer også gerne oldefar på aftensmad eller et spil Uno,” fortæller Helena.

Hør Anittas oplevelse

Anitta bor i Bastionen, og det er hun helt vild med. Hun elsker den gode ruminddeling, skønne vinterhave og unikke beliggenhed i grænselandet mellem byliv og natur.

"Vi har alt, vi behøver"

Michelle, Simon og deres to børn bor i vores ejendom Lerholmen i Nærheden, og det er de ret vilde med.

"Vi elsker at bo i Lerholmen i den nye bydel Nærheden. Her er masser af grønne, rolige områder, en god legeplads til børnene, skole og daginstitution lige rundt om hjørnet og mange fællesfaciliteter, som vi nyder godt af. Og så kan vi komme til København på kun 20 minutter," fortæller Michelle.

Hvorfor bo hos os?

Maria og Nicklas og deres to børn bor i vores ejendom Bastionen i den populære bydel Ørestad Syd. I videoen her fortæller de om, hvorfor de valgte netop Bastionen, og hvad de elsker mest ved bydelen.

Vild med livet i Fælledkanten

Anne-Mette bor i Fælledkanten sammen med sin kæreste og hund, og hun nyder tilværelsen her.

"Jeg elsker at bo så tæt på naturen, den smukke tagterrasse, hvor jeg bl.a. holdte en fantastisk fødselsdagsfest i sommer, det gode naboskab og ikke mindst, at jeg har København så tæt på," fortæller hun.