Kvartalets Balder-nabo er fundet: Stort tillykke til Reza Aalami fra TriumphByen

Reza Aalami

I Espergærde bor en nabo i særklasse. Hans navn er Reza Aalami, og han bor på vores ejendom TriumphByen med sin kone og søn. Reza har vundet Kvartalets Balder-nabo (Q1 2024) for sin store hjælpsomhed

”Man skal behandle andre, som man selv ønsker at blive behandlet”.

Sådan lyder mantraet fra Reza Aalami, der i starten af april 2024 blev udråbt som den bedste Balder-nabo for første kvartal af 2024. En pris, som han kan takke sine naboer for at have modtaget.

”Det er simpelthen så overvældende, og jeg er meget glad og overrasket”, lyder det fra den nyslåede vinder.

Vander blomster og laver mad til naboerne
Blandt indstillingerne fra Rezas naboer lyder det bl.a.:

”Reza møder os altid med et smil og viser omsorg for sine naboer. Han er sød og smilende over alle børnene i området, som altid får lov at sige hej til hans hund Coco. Han har passet på vores lejlighed og blomster, mens vi var væk, og han er altid klar til at hjælpe. Reza er fantastisk, og vi føler os mere trygge af at have ham i nærheden”.

Og:

”Han tjekker op på os, når vi er syge, og kommer med mad til os. Han hjalp os, da vi flyttede til Espergærde, ved bl.a. at vise os området. Reza er en af grundene til, at vi ikke flytter herfra”.

Spørger man Reza om et godt råd til at styrke det gode naboskab, lyder det:

”Jeg synes jo, det er helt naturligt, at man hjælper sine naboer med stort og småt. Det har været en del af min opdragelse. Og så er det nemt lige at spørge ”hvordan går det?”, når man møder hinanden på opgangen. På den måde lærer man hinanden bedre at kende, og man får ud fra de snakke viden om, hvornår ens naboer kunne have brug for hjælp til det ene eller andet”.

Kender du (også) Balders bedste nabo?
Udover æren har Reza modtaget en gavekurv fyldt med lækkerier, en Balder-kop, en buket blomster og et diplom. Præmier, som kommende Kvartalets Balder-naboer også vil kunne få fingrene i.

Næste Balder-nabo findes i slutningen af Q2 og vil blive offentliggjort hurtigst muligt herefter. Deadline for indstillinger er den 14/6 2024. 

Læs mere og nominér din nabo her.