Alt du skal vide, når du bor i Strandby Huse 

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Strandby Huse. Her finder du en masse relevant information, blandt andet vedligeholdelsesvejledning og ofte stillede spørgsmål. 

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Information til dig, der bor i Strandby Huse

Strandby Huse

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Strandby Huse?

Der er tilknyttet 30 p-pladser til ejendommen, heraf to handicapparkering og seks til el-biler. Pladserne er skiltet. Hvis du er interesseret i at leje en p-plads, skal du kontakte Balder. Derudover er der etableret 96 cykelparkeringspladser, hvoraf en del er placeret i overdækkede cykelskure.

Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundeansvarlig.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Portræt af kundeansvarlig Astrid

Hils på Astrid

Astrid er din altid smilende kundeansvarlige. Det er hende du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Astrid
Drift

Mød driftsteknikerne

Vores dygtige driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2