Alt du skal vide, når du bor i Strandby Høje 

 

Denne side er skræddersyet til dig, der bor i Strandby Høje. Her finder du en masse relevant information, blandt andet vedligeholdelsesvejledning og ofte stillede spørgsmål.

Vi håber, du finder den information, du søger! Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice.

 

Information til dig, der bor i Strandby Høje

Strandby Høje

Emner

  • Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er mine parkeringsmuligheder i Strandby Høje?

Til de to boligblokke i syd er tilknyttet 28 p-pladser i terræn heraf 4 handicapparkering. De resterende p-pladser herunder handicapparkering er alle placeret ved blokkene i nord, på henholdsvis p-kælderdækket samt i p-kælderen. Pladserne er skiltet og Balder Danmark skal kontaktes herom. 

Derudover er der etableret 233 stk. cykelparkeringspladser i kælderen under bygningerne i syd og 94 stk. cykelparkeringspladser i bygningerne i nord samt 172 stk. cykelparkeringspladser cykelindhegning under rampen til stationsbroen.

Hvad stiller jeg om med larm og nabostøj?

Vi opfordrer alle beboere til at udvise hensyn og forståelse overfor deres naboer. Oplever du generelle støjgener, vil vi derfor først og fremmest opfordre til at tale med dine naboer for at tage en dialog om støjen og se, om I kan finde en løsning i fællesskab. Oplever du fortsat problemer, kan du rette henvendelse til din kundeansvarlig.

Hvordan søger jeg om husdyrtilladelse?

Du kan finde ansøgningsskema her:

Download ansøgningsskema til husdyrtilladelse

Jeg vil flytte, hvad gør jeg?

Find alt information om fraflytning her og interne flytninger her.

Portræt af kundeansvarlig Astrid

Hils på Astrid

Astrid er din altid smilende kundeansvarlige. Det er hende du kan kontakte, hvis du har spørgsmål, vil drøfte idéer eller noget helt tredje.

Skriv til Astrid
Mød dine driftsteknikere

Mød driftsteknikerne

Vores dygtige driftsteknikere sørger for, du aldrig skal løse uforudsete problemer på egen hånd. Har du brug for deres hjælp, så kontakt blot kundeservice.

Kontakt kundeservice
1 / 2