Erhverv banner fuld brede

Find dit erhvervslejemål i den nye, levende bydel Høje Taastrup C


Området mellem Høje Taastrup Station og City2 er under forvandling, og om få år vil en ny, attraktiv bydel stå færdig. Her vil cirka 4.000 beboere og 4.000 medarbejdere have deres daglige gang, ligesom det nye rådhus og det ambitiøse parkstrøg vil skabe liv og binde bydelen sammen.

Balder Danmark opfører to boligejendomme i det nye kvarter, Fyrkanten og Rubinhaven, som begge indeholder spændende muligheder for din virksomhed.

Find dit erhvervslejemål herunder for:

HTC område rnedering


Hvorfor skal du vælge et erhvervslejemål i Høje Taastrup C?

Høje Taastrup kommune er særdeles erhvervsvenlig og faktisk danmarksmester i jobskabelse. Her får du kombinationen af en kommune med en visionær erhvervsstrategi og velfungerende infrastruktur.

Høje Taastrup C bliver et fremadsynet og attraktivt kvarter, tæt på offentlig transport, hvor både beboere, medarbejdere og besøgende vil skabe liv i bydelen. Læs mere om visionen for Høje Taastrup C her.

Vores erhvervslejemål har gode placeringer, ud til det nye parkstrøg med verdens længste skaterbane og tæt på både det nye rådhus og City2.

Læs mere om de enkelte erhvervslejemål herunder, eller kontakt vores udlejningsafdeling på tlf. 55 55 07 07 

eller udlejning@balder.dk

Et helt nyt og levende område!

Høje Taastrup C gennemgår en kæmpe udvikling. En del boligejendomme står allerede færdige, herunder Balders ejendomme Fyrkanten og Rubinhaven. Og inden for den nærmeste fremtid vil området være fuldt udbygget med boliger, butikker, moderne rådhus, verdens længste skaterbane og ikke mindst en rekreativ bypark.

Høje Taastrup C Rubinhaven og Fyrkanten set fra oven

Erhvervslejemål i Høje Taastrup C

Rubinhaven - Parkstrøget 31

 

Skal du være Høje Taastrup C’s Central Perk? Konceptet er på plads - vi mangler dit knivskarpe menukort og betjening i verdensklasse. Læs mere om dine muligheder i Rubinhaven herunder. 

Etage: Stuen
Antal rum: 3
Bruttoareal: 42 m2
Overtagelse: Efter aftale

Plantegning

Rubinhaven koncept

Rubinhaven Barista

Fyrkanten - Parkstrøget 5

 

Stort erhvervslejemål forberedt til café, attraktiv placering med to sider ud til den nye bypark

Etage: stuen
Antal rum: 2
Bruttoareal: 148 m2
Overtagelse: Efter aftale

Plantegning

Fyrkanten - Parkstrøget 7

 

Attraktiv beliggenhed og gode rammer for f.eks. klinik, butik, kontor eller salon.

Etage: stuen
Antal rum: 2
Bruttoareal: 89 m2
Overtagelse: Efter aftale

Plantegning

Fyrkanten isometri erhvervslokale 7
Fyrkanten isometri erhvervslokale 9

Fyrkanten - Parkstrøget 9

 

Attraktiv beliggenhed og gode rammer for f.eks. klinik, butik, kontor eller salon.

Etage: stuen
Antal rum: 2
Bruttoareal: 86 m2
Overtagelse: Efter aftale

Plantegning

Om Balder

Balder ejer, udvikler og forvalter boliger m.m. i Norden. Som lejer hos os kan du slappe af og overlade det praktiske til os. Vi sikrer, at bygningen og boligerne serviceres af Balders eget personale, og at de grønne områder altid er velholdte. Læs mere om hvorfor Balder er det rigtige valg.


 

Interesseret i en fremvisning?

Giv os mulighed for at kontakte dig

Snarest muligt
Danmark - +45
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, fx ved at benytte afmeldingslinket, som står i bunden af e-mails, som du modtager fra os.
Vi ønsker, at vores henvendelser er relevante for dig. Balder Danmark behandler derfor oplysninger om dig og de boliger, som du har udvist interesse for, til at målrette, hvad vi kontakter dig om. Du kan læse mere i vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker, at vi foretager denne behandling, kan du let frabede dig behandlingen af personoplysninger til at målrette markedsføring ved at kontakte Balder på persondata@balder.dk.

Kontakt Udlejning

Udlejning fællesbillede 2023

Hvis du er interesseret i et af vores erhvervslejemål, kan du kontakte vores udlejningsafdeling her. Skriv gerne lidt om din forretning inklusiv CVR-nummer.