Lejeboliger i det naturskønne Solrød


Flyt ind i en spritny lejebolig omringet af storslået natur, sandstrand og hyggeligt bymiljø

Med en bolig i Solrød Strand kan du se frem til kilometervis af den fineste sandstrand, enestående  naturområder og ikke mindst en hyggelig bymidte fyldt med specialbutikker for store og små. Ud over det sørger den velfungerende infrastruktur for, at du kan være i København på en halv time. I Solrød Strand finder du vores populære boligejendom Green Hills, som byder på 294 nye lejeboliger med 2-6 værelser fra 56 til 200+ kvadratmeter.

Læs mere om Green Hills

Plads til pendleren, padel-entusiasten og pensionisten

Knap en halv time fra Rådhuspladsen i København ligger Solrød Kommune. Med naturoplevelser i særklasse, et hyggeligt byliv og ikke mindst med visionen om at være ’det bedste sted at leve og bo –hele livet’ er kommunen et super attraktivt sted at bosætte sig. Faktisk så attraktivt at Solrød er en af de kommuner i Danmark med flest tilflyttere. Det rygtes endda, at når man først har prøvet at bo i Solrød Kommune, ønsker man ikke at flytte igen.

Green Hills bliver en bæredygtig boligperle

Bo godt og trygt – tæt på storbyens puls

Som beboer i Solrød får du og familien grundlaget for et godt og trygt hverdagsliv. Se frem til at nyde weekenden i Solrøds hyggelige bymidte fyldt med specialbutikker for både store og små. Her findes aktiviteter året rundt, blandt andet julemarked, loppemarkeder, fredagsjazz og forårskoncerter.

Den rummelige strand er også det perfekte sted til familieudflugter. Her finder du for eksempel kajaksejlads og sauna, ligesom det ofte er her ved kysten, man møder venner og naboer. I kommunen finder du nogle af landets bedste folkeskoler og institutioner, som er med til at give børnene i Solrød en tryg og god opvækst. 

En identitetsmarkør for kommunen er blandt andet det stærke fritids- og foreningsliv, som du har rig mulighed for at dyrke. Faktisk er mere end halvdelen af kommunens borgere medlem af en forening – så alle aldre har rig mulighed for at finde interessefællesskaber og leve et aktivt liv.

Fodbold i Solrød

Mange fritidsaktiviteter

Der er et stort udvalg af fritidsaktiviteter at vælge imellem i Solrød Kommune, der både skaber socialt sammenhold og aktivitet.

Altid i nærheden af gode indkøbsmuligheder

Som beboer i Solrød Kommune er du altid i nærheden af supermarkeder og butikker. Du finder blandt andet Solrød Center, som byder på lidt for alle. Slip børnene løs i legetøjsbutikker, imens du selv går på opdagelse i en af tøjbutikkerne, og slut dagen af på din yndlingscafé. Skal I have lidt lækkert med hjem til aftenhyggen, så slå et smut forbi ’Godteposen’, som byder på Solrøds største udvalg af slik. Herudover byder Solrød på en række supermarkeder, blandt andet SuperBrugsen, Netto og Coop 365discount. 

Karlstrup Kalkgrav sommer

Enestående naturområder

Solrød er omringet af enestående natur til alle sider. Gode stisystemer inviterer ud på gå-, løbe- eller cykeltur, og kommunens hele seks kilometer kystlinje byder på masser af havluft og svømmeture.

Tag på opdagelse i Trylleskoven ved stranden, hvor du finder både shelter, grillplads og klappegeder, oplev det nærmest uvirkelige blågrønne vand ved Karlstrup Kalkgrav samt det mangfoldige dyreliv ved blandt andet Karlstrup og Jersie moser. Du kan også se på fugle på Staunings Ø, der er udpeget af EU som habitatområde.

Masser oplevelser for store og små

Kommunen byder på et hav aktiviteter, som kan nydes af alle. Tag familien under armen og besøg svømmehallen – som i øvrigt er velegnet for aktive motionister. Solrød Bibliotek og Kulturhus er også et oplagt besøgssted, hvis du trænger til én på opleveren. Her kan du blandt andet se betagende udstillinger, deltage i et læsefællesskab, gå til foredrag og meget, meget mere. 

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv enten alene eller med familien i en af de mange foreninger eller i et af udendørsarealerne med motionsredskaber. Tag familien med på udflugt og besøg ’En voldsom omvej’, som er en aktivitetsrute med nyskabende bevægelsesmuligheder. Besøg Havdrup Nyskov, som byder på skov, ridestier, nyttehaver, grønne arealer og en boldbane eller udfordrer hinanden på strandens beachvolly-bane.

Trænger du til lidt træning på egen hånd, kan du blandt andet benytte dig af ’Udendørs styrketræning i Villabyerne’. Her finder du 9 forskellige og sjove motionsmaskiner.

Nogle af landets bedste skoler og dagtilbud

I Solrød Kommune finder du nogle af landets bedste skoler og dagtilbud. Med tre folkeskoler, flere privatskoler, daginstitutioner, gymnasium og HF er kommunen en god base for familielivet fra barn til voksen. En undersøgelse fra CEPOS viser, at Solrøds skoler ligger i toppen, når det gælder undervisningseffekten. Og kommunens egen tilfredshedsundersøgelser bekræfter, at et stort flertal af forældrene er glade for børnenes skoler. 

Kommunens daginstitutioner er også populære. Her har du blandt andet mulighed for at sende dine børn i naturbørnehave midt i en plantage med skov og frugttræer, hvilket børnene nyder godt af igennem hele frugtsæsonen.

Gennemtænkt infrastruktur får dig nemt fra A til B

Om du går, cykler, kører eller tager offentlig transport, sørger den velfungerende infrastruktur for, at du nemt når din destination i Solrød eller længere væk. Stisystemer bringer trygt store og små rundt i byen, og fra den nærliggende Jersie Station kører S-toget til København H på en halv time.

Solrød værner om miljøet

Solrød er en miljø- og energibevidst kommune. Siden 1999 har kommunen arbejdet fokuseret på at skabe en bæredygtig udvikling. Og de kommende års klimaudfordringer tages dybt alvorligt. Kommunen har igangsat flere miljøfremmende initiativer blandt andet systematisk styring af energiforbruget i kommunens mange institutioner samt en omlægning af varmeforsyningen i landsbyerne og Havdrup til vedvarende energi. Herudover blev Solrøds biogasanlæg taget i brug i 2019, hvilket er kommunens største energiprojekt indtil videre. 

Jobmuligheder inden for Solrøds grænser

Kommunen byder på mange mindre og mellemstore virksomheder. Derudover slår Solrød sig på at være en stor iværksætterkommune, der skaber gode rammer for at starte og drive en virksomhed. Alt dette betyder, at du som beboer har gode jobmuligheder inden for kommunens grænser