Balders første ejendom i Høje Taastrup står færdigopført 

Agerhusene i Høje Taastrup

Agerhusene på Skjeberg Allé står nu færdigopført og blev hurtigt fuldt udlejet. Det er en milepæl for Balder Danmarks store engagement i Høje-Taastrup kommunen.

Download pressefoto
Agerhusene tager sig godt ud

Agerhusene er udviklet i et samarbejde mellem Balder Danmark, Danielsen Architecture og MT Højgaard.

Download pressefoto
1 / 2

Agerhusene på Skjeberg Allé står nu færdigopført og blev hurtigt fuldt udlejet. Det er en milepæl for Balder Danmarks store engagement i Høje-Taastrup kommunen, hvor selskabet i de kommende år bygger hele 5 boligejendomme.

I det nye boligområde ved Skjeberg Allé spirer nye boligbebyggelser og rekreative grønne områder op. Nu står Balder Danmarks første ejendom i kommunen færdigopført, nemlig Agerhusene.  

”Vi er meget tilfredse med Agerhusene, som er blevet en kvalitetsejendom med boligmuligheder for alle aldre. Der har været en overvældende interesse for boligerne, og vi kunne melde fuldt udlejet længe før, ejendommen stod færdigopført. Det bekræfter os i, at vi, i samarbejde med Danielsen Architecture og MT Højgaard, har skabt en attraktiv ejendom i en kommune, hvor boligbehovet er stort,” fortæller Balder Danmarks administrerende direktør Flemming Joseph Jensen.  

I forlængelse af det fremhæver han, at Agerhusene er den første ud af mange milepæle i Høje-Taastrup Kommune. I Nærheden, beliggende i Hedehusene, opfører ejendomsselskabet også Lerholmen og Lynghaven, og i Høje Taastrup C opfører de Fyrkanten og Rubinhaven. Når de 5 ejendomme, som i alt rummer 777 lejeboliger, står færdige, vil Balder være en af de største private udlejere i kommunen.

Vil bidrage til kommunens udvikling

Området ved Skjeberg Allé er udviklet af MT Højgaard, og Erik Nielsen, projektudviklingsdirektør hos MT Højgaard, udtrykker begejstring for Balders bidrag til området.  

”Vi er glade for, at Balder valgte at investere i Skjeberg Allé, da området derved får en god variation i boligstørrelser og ejerformer. Ønsket om at udvikle et blandet og levende område med plads til alle ser dermed ud til at blive en realitet. Samarbejdet med Balder og Danielsen Architecture om projektet har været rigtig godt, og vi håber på at kunne gentage det et andet godt sted,” lyder det fra ham. 

Ud over området ved Skjeberg Allé er udviklingen af Nærheden og Høje Taastrup C i fuld gang. Dette er en del af kommunens udviklingsstrategi, som bygger på at skabe en kommune, som også i fremtiden er et attraktivt sted for nuværende og kommende borgere. Det er en udvikling, som Balder ønsker at bidrage til. 

 ”I vores ejendomme er der plads til alle aldre, og her får man de bedste forudsætninger for at leve en nem hverdag med masser af livskvalitet og fællesskab. Det kommer bl.a. til udtryk i moderne boliger, gode udearealer og fællesfaciliteter. Med vores 5 ejendomme ønsker vi at tiltrække borgere i alle aldre til kommunen og herved bidrage til udviklingen,” fortæller Flemming Joseph Jensen. 

Investeringerne i Høje Taastrup tegner godt 

I følge Flemming Joseph Jensen er der flere årsager, der ligger til grund for de store investeringer i Høje-Taastrup Kommune.  

”Høje-Taastrup Kommune er en progressiv kommune med mange muligheder, som matcher de søgekriterier, vi har, når vi leder efter områder at bygge i. Her har man mange arbejdspladser, et levende byliv, gode indkøbsmuligheder, grønne områder, god infrastruktur, og så bor man tæt på København. Udviklingen af de nye byområder bidrager også til, at kommunen bliver endnu mere attraktiv at bosætte sig i,” siger han.

Agerhusene er som bekendt fuldt udlejet, og det samme gør sig gældende for Lerholmen i Nærheden, som står færdigopført om få uger. ”Vores investeringer i kommunen tegner på nuværende tidspunkt rigtig godt, og vi glæder os til at kunne give endnu flere interesserede en bolig i kommunen, der rummer så mange kvaliteter,” afslutter Flemming Joseph Jensen.  

Du kan følge med i Balders kommende boligprojekter Lynghaven, Fyrkanten og Rubinhaven, samt komme på interesselisten, på denne side: https://www.balder.dk/nybyggeri   

Om Balder Danmark 

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder-koncernen er, med aktiver pr. 30/09 2020 for næsten 160 mia. SEK (over 110 mia. DKK), ét af de største ejendomsselskaber i Skandinavien. Koncernen ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. 

I Danmark ejer Balder ca. 2.700 lejeboliger fordelt på 13 ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, på Havneholmen, ved Amager Strandpark, i Hillerød, Høje Taastrup, Hedehusene og i Ørestad. Dertil er der planlagt ca. 2.000 lejligheder i nye ejendomme i f.eks. Hedehusene, Høje Taastrup, Helsingør, Solrød og Greve. Disse nye lejligheder står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Balder Danmark, e-mail: presse@balder.dk.