Balder slår et slag for fællesskabet i Ørestad

Det blev fægtet med ballondyr og hygget

For at komme tættere på beboere samt fremme fællesskabet blandt dem afholder Balder hyggelige arrangementer ved alle deres ejendomme. Arrangementerne kaldes ’Mød Dit Balder-Team’.

Download pressefoto
Dreng med fin ansigtsmaling

En dreng har fået lagt en flot og farverig ansigtsmaling.

Download pressefoto
Beboer Caroline hygger sig til arrangementet

"Jeg har en følelse af, at Balder gerne vil inddrage os og skabe noget socialt i bebyggelsen," siger 25-årige Caroline Mathilde Reitzel, som bor i Fælledkanten.

download pressefoto
Beboere samler sig i Fælledkantens gårdrum

Flere og flere beboer samler sig i Fælledkantens gårdrum, hvor Balder har skruet op for hyggen.

Download pressefoto
1 / 4

For at komme tættere på beboerne samt fremme fællesskabet blandt dem afholder Balder hyggelige arrangementer ved alle deres ejendomme i Ørestad. Til arrangementerne er både beboere og Balders medarbejdere til stede.

Flere og flere beboer samler sig i Fælledkantens gårdrum, hvor Balder har skruet op for hyggen med bl.a. kaffe- og isvogn. En håndfuld små drenge løber rundt med ballonsværd og fægter mod hinanden, og små piger har stillet sig i kø for atlavet en farverig ansigtsmaling.

Sådan så det ud, da Balder for nyligt afholdt arrangementet ’Mød Dit Balder-Team’ ved Fælledkanten i Ørestad Syd. Dette arrangement er blot et ud af 6 arrangementer, som selskabet holder for beboerne i Ørestad. Og arrangementerne vækker tilsyneladende begejstring blandt beboerne.

”Det er et rigtig godt initiativ, særligt fordi jeg får mulighed for at møde alle de andre beboere. Det er jo ikke hver dag, man gør det. Jeg har en følelse af, at Balder gerne vil inddrage os og skabe noget socialt i bebyggelsen," siger 25-årige Caroline Mathilde Reitzel, som bor i Fælledkanten.

”Vi vil bidrage til det gode fællesskab”

Balder har 7 ejendomme i Ørestad, og ejendomsdirektør Christina Holberg Fenger fortæller, at selskabet, pga. den massive tilstedeværelse i bydelen, føler et ansvar for fællesskabet her.

”Vi afholder arrangementerne, fordi vi ønsker at bidrage til at skabe et godt fællesskab blandt vores beboere, vi ved nemlig af erfaring, at det har stor betydning for deres glæde og trivsel. Ud over det er formålet med arrangementerne også, at beboerne kan få sat ansigt på det Balder-team, der er tilknyttet netop deres ejendom. Vi glæder os til at afholde endnu flere hyggelige arrangementer for og med vores beboere fremadrettet,” fortæller hun smilende

Om Balder Danmark

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. I Danmark ejer Balder ca. 2.500 lejeboliger fordelt på 12 ejendomme, der bl.a. har beliggenhed på Østerbro, på Havneholmen, ved Amager Strandpark, i Hillerød og i Ørestad. Dertil er der planlagt ca. 1.900 lejligheder i nye ejendomme i f.eks. Hedehusene, Høje Taastrup, Helsingør og Solrød. Disse står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Balder Danmark, e-mail: presse@balder.dk.