Balder bliver guldsponsor for Team Rynkeby København

Birgitte fra Lavetten på gul Team Rynkeby-cykel

Når 2.250 cykelryttere fra velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby til sommer sætter sig i sadlen med kurs mod Paris, vil de 53 ryttere fra Team Rynkeby København have Balder med i ryggen og på trøjen.

Balder Danmark har indgået et guldsponsorat med den lokale afdeling af velgørenhedsholdet, som indsamler penge til fordel for kritisk syge børn. Det er et område, der kræver opmærksomhed og penge for at kunne fortsætte den livsvigtige forskning og sikre, at der tages bedst muligt hånd om de familier, der rammes.

”Som det vigtigste, så samler Team Rynkeby ind til en vigtig sag, som vi gerne vil støtte. Samtidig forener deres mission fællesskab med støtte til et godt formål, motion og frisk luft, hvilket stemmer godt overens med vores værdier i forhold til ansvarlighed, engagement og ikke mindst Balder-hjerte,” fortæller administrerende direktør for Balder Danmark, Flemming Joseph Jensen.

Sponsoratet skaber glæde hos Team Rynkeby Fonden, hvor den danske landechef, Jesper Bjerg, har store forventninger til den forestående sæson:

”Vi er virkelig glade for at se, at så mange virksomheder involverer sig i vores arbejde for kritisk syge børn og deres familier. Det bliver en spændende sæson, hvor vi atter kan cykle til Paris efter to år, som har været præget af Covid-19. Vi byder i år velkommen til endnu flere hold i flere lande, så vi håber sammen med alle sponsorer at kunne skabe endnu et stort indsamlingsresultat og hjælpe endnu flere børn,” siger han.

Alle kunder inviteres med på cykeltur

For at støtte yderligere op om Team Rynkeby afholder Balder til maj en fælles cykeltur på Kalvebod Fælled, hvor alle kunder samt venner og familie kan deltage. Her doneres deltagerbetalingen ubeskåret til Team Rynkebys arbejde, og Balder donerer herudover et beløb for hver eneste runde deltagerne går eller cykler.  

”Vores mission udføres altid med kunden i centrum, og derfor er vi selvfølgelig også glade for at kunne invitere vores kunder med i dette velgørende projekt. Med den fælles cykeltur kan vi samle ind til en vigtig sag, og samtidig få en god og aktiv dag sammen i naturen, som er med til at styrke fællesskabet i og på tværs af vores ejendomme,” fortæller Flemming Joseph Jensen.

Det startede med en kundehenvendelse

Flemming Joseph Jensen er selv aktiv motionscyklist, og har beundret Team Rynkebys arbejde på afstand i mange år. Men det var faktisk en henvendelse fra en kunde, som blev startskuddet til det nye sponsorengagement, fortæller han:

”Vi blev kontaktet af Birgitte, som bor i vores ejendom Lavetten, og i år cykler med Team Rynkeby København for første gang. Det virkede derfor som det helt rigtige tidspunkt at tage skridtet og blive guldsponsor, fordi vi hermed både støtter en god sag i fællesskab, og samtidig kan bakke op om en stærk indsats fra en af vores kunder.”

 

Lær Birgitte nærmere at kende i videoen her:

Om Team Rynkeby

Team Rynkeby er et internationalt velgørenhedshold, som hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom. På tværs af alle lande består Team Rynkeby af 2.250 cykelryttere fordelt på 65 lokale hold. Fra Danmark deltager 21 hold, og turen til Paris afvikles i år for 21. gang fra d. 9. til den 16. juli. De indsamlede penge går ubeskåret til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Nærmere info:

Kontakt presse@balder.dk