Åbningsfest for nye beboere i Carlsbakken

Solen skinnede til Carlsbakkens åbningsfest

For at fejre at Carlsbakken står færdigopført samt byde alle beboerne velkommen til deres nye hjem, afholdte Balder i tirsdags en åbningsfest på den nyopførte tagterrasse.

Download pressefoto
Humøret var højt blandt Balders medarbejdere

Carlsbakken stod færdigopført i juni, og for nyligt blev der lagt sidste hånd på tagterrassen og gårdrummet.

Download pressefoto
Maja og Tobias hyggede sig

Flere af beboerne udviste begejstring for arrangementet, blandt andre parret Maja og Tobias, som for nyligt flyttede ind i Carlsbakken.

Download pressefoto
Dj'en sørgede for den gode stemning

Dj'en sørgede for en god stemning til arrangementet.

DOWNLOAD PRESSEFOTO
1 / 4

For at fejre at ejendommen Carlsbakken står færdigopført samt byde alle beboerne velkommen til deres nye hjem, afholdte Balder i tirsdags en åbningsfest på den nyopførte tagterrasse. Til arrangementet var både beboere, Balders egne medarbejdere samt lokale butiksindehavere mødt op.

Solen skinner fra en skyfri himmel, tonerne fra dj’ens pult flyver ud til alle sider, og glade børn fjoller rundt til arrangementet på toppen af den nye ejendom Carlsbakken i Hillerød. Beboerne er mødt talstærkt op, og flere af dem udtrykker begejstring for arrangementet, som giver dem mulighed for at møde deres nye naboer. Der er også tænkt på børnene, som kan lave ballondyr, få lagt ansigtsmaling eller spise is.

Balder havde således skruet godt op for hyggen, og ifølge Lasse Aagaard-Møller, projektchef hos Balder, forløb dagen, som selskabet havde håbet på.

”Vi ønskede at give vores nye beboere en god start i deres nye hjem, og en åbningsfest på tagterrassen var en oplagt måde at gøre det på. Beboerne snakkede med hinanden på kryds og tværs, og børnene legede sammen. Det var virkelig skønt at mærke den gode stemning, der allerede er mellem beboerne, og jeg fik også selv hilst på en del,” fortæller han.

Åbningsfest vakte glæde blandt beboere

Flere af beboerne udviste begejstring for arrangementet, blandt andre parret Maja og Tobias, som for nyligt flyttede ind i Carlsbakken. ”Det er et fedt initiativ fra Balders side, og vi er positivt overraskede over, at de gør så meget for, at vi lærer vores nye naboer at kende,” fortalte Tobias. I forlængelse af det sagde Maja, at hun allerede oplever et fællesskab mellem beboerne her.
”Det er super hyggeligt at bo her. Da vi flyttede ind, var de andre beboer søde til at låne os ting, bl.a. et målebånd,” grinede hun.

En historisk og moderne ejendom, som passer ind

Carlsbakken stod færdigopført i juni, og for nyligt blev der lagt sidste hånd på tagterrassen og gårdrummet. Ejendommen rummer 127 lejeboliger, som alle er udlejet, og er beliggende i det gamle stationsområde, hvor en ny bydel, Stationszonen, er ved at vokse frem. Ifølge Lasse Aagaard-Møller er selskabet meget tilfreds med det færdige resultat.

”Carlsbakken er blevet en flot og moderne ejendom, der stilmæssigt er inspireret af Hillerøds ældre bebyggelse. Det kommer bl.a. til udtryk i de rødbrune teglsten, som omtrent har samme struktur og nuance som Hillerøds oprindelige bebyggelse, samt ejendommens opholdssteder, der indbyder til leg og hyggelige stunder. Disse designmæssige valg gør, at Carlsbakken falder naturligt ind i området,” fortæller han.

Om Balder Danmark

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. I Danmark ejer Balder ca. 2.300 lejeboliger fordelt på ti ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, på Havneholmen, ved Amager Strandpark, i Hillerød og i Ørestad. Dertil er der planlagt ca. 1.900 lejligheder i nye ejendomme i f.eks. Ørestad, Hedehusene, Høje Taastrup, Helsingør og Solrød. Disse står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

Teamet bag projektet:

Bygherre: Balder Danmark

Totalentreprenør: Raundahl & Moesby

Udvikler og bygherrerådgiver: Sjælsø Management

Arkitekt: Holscher Nordberg

Ingeniør: MOE

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Balder Danmark, e-mail: presse@balder.dk