Nye boliger klar til udlejning i den bæredygtige bydel Nærheden

I Lerholmen finder du boliger med skønne værelser

Lerholmen udgør i alt 186 lejeboliger, og de forventes at være indflytningsklare fra efteråret 2020. Lejeboligerne varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 58-99 m2.

Download pressefoto
Her får du et skønt, lyst soveværelse

De spritnye boliger i Lerholmen er skabt med fokus på kvalitet og den nemme hverdag.

Download pressefoto
Boligerne har mange skønne værelser

I Lerholmen finder du moderne indrettede lejeboliger med regulære værelser, som er nemme at indrette, uanset om du har brug for børneværelser, hjemmekontor eller et pladskrævende hobbyrum.

DOWNLOAD PRESSEFOTO
1 / 3

Søndag d. 17. maj starter udlejningen af de spritnye boliger i Lerholmen, beliggende på Sporstræde i Nærheden – den nye, bæredygtige og fællesskabsfremmende bydel i Hedehusene.

Lerholmen udgør i alt 186 lejeboliger, og de forventes at være indflytningsklare fra efteråret 2020. Lejeboligerne varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 58-99 m2, og alle har tilknyttet egen altan eller terrasse. Nærhedens fokus på bæredygtighed, den nemme hverdag og fællesskab ses tydeligt afspejlet i den nye boligejendom her.

”Vi har bestræbt os på at skabe lyse og funktionelle hjem, der er skræddersyet til hverdagen. Og boligerne her er både miljøvenlige og fremtidssikrede. Bebyggelsen opfylder kravene til det højeste energimærke, alle boliger forsynes med eget ventilationsanlæg med høj virkningsgrad, og bygningerne opvarmes med lavtemperaturfjernvarme, som er en mere miljøvenlig varmeforsyning. Herudover bliver der monteret solceller på ejendommens tage,” fortæller Lasse Aagaard-Møller, projektchef hos Balder Danmark

Lerholmen er opført i et samarbejde mellem Balder Danmark, Sjælsø Management og DesignGroup Architects. Bebyggelsen er anlagt som en åben karrébebyggelse med opgangshuse i tre til seks etager, og de varierende højder bidrager til et optimalt lysindfald i boligerne samt i gårdrummet, som udgør ejendommens hjerte. På grundens østlige tredjedel etableres en Bovieran-bygning, som bliver et seniorbofællesskab for beboere på 55+. 

Adgangen til Lerholmens lejligheder sker fra det fælles gårdrum, hvilket skaber et godt grundlag for interaktion beboerne imellem. Og netop gårdrummet er et element, som ejendomsselskabet har kælet lidt ekstra for.  

”Gårdrummet er skræddersyet til hygge, fællesskab, nærvær samt rolige stunder. Her opføres en legeskov til de mindste, en glaspavillon, bålsted, legehus, boldbane og meget, meget mere,” fortæller Lasse Aagaard-Møller.

En moderne, bæredygtig og fællesskabsfremmende bydel

Udviklingen af Nærheden er i fuld gang. Og visionen om at skabe en ny bydel med mulighed for at leve en nem hverdag med et stærkt fællesskab begynder at vise sig i bybilledet.

”500 mennesker har allerede bosat sig i Nærheden, og mange flere er på vej i takt med, at en række nye boligbyggerier, herunder Lerholmen, realiseres. Også en helt ny og ambitiøs folkeskole samt en dagligvarebutik er ved at blive bygget i hjertet af Nærheden,” fortæller Ole Møller, direktør i byudviklingsselskabet NærHeden P/S.

Mange af de fællesskabsfremmende initiativer begynder også at tage form, herunder Byhaven med fælles udekøkken, Kvarterhusene, delebilordning, et grønt partstrøg og meget mere.

”Med de gode rammer for fællesskab, levende byliv og grønne naturområder er Nærheden et attraktivt sted at bosætte sig. Vi glæder os til, at de nye beboere flytter ind i Lerholmen og bliver en del af Nærheden,” siger Ole Møller.

Udlejningsstart

Lerholmens udlejningsstart finder sted søndag d. 17. maj, og her kan man få en individuel fremvisning af prøveboligen. Fremvisning kræver tilmelding, som sker via lerholmen.dk eller ved at kontakte LokalBolig, som står for udlejningen, på 43 99 99 96. Adressen til prøveboligen er: Sporstræde 21, 2640 Hedehusene. Da adressen endnu ikke findes i de fleste GPS’er, kan man i stedet køre efter adressen: Hedesvinget 1, 2640 Hedehusene.

Priser og plantegninger for de første 62 lejligheder kan ses på lerholmen.dk.

Om Balder Danmark

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. I Danmark ejer Balder ca. 2.200 lejeboliger fordelt på ni ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strandpark og i Ørestad. Dertil er der planlagt over 1.900 lejligheder i nye ejendomme i f.eks. Ørestad, Hillerød, Hedehusene, Høje Taastrup og Solrød. Disse står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Balder Danmark, e-mail: presse@balder.dk