Nu lyder startskuddet til udlejningen af Torveporten i Valby

Torveporten

Boligejendommen Torveporten i Valby er nu så langt i byggefasen, at udlejningen kan påbegyndes. Det markeres med første åbent hus søndag den 26/11.

Der bygges på livet løs ved Torveporten i Valby, hvor vi sammen med Nrep opfører både studieboliger, kontorhus og lejeboliger. Men selvom byggepladsen stadig er ganske livlig, er projektselskabet bag Torveporten nu nået så langt i processen, at startskuddet for udlejningen af lejeboligerne snart lyder.

Blandt grønne oaser, spirende fællesskab og en pallette af muligheder for den aktive, urbane livsnyder ligger boligejendommen Torveporten ved det tidligere Grønttorv i Valby. Ejendommen med den centrale placering favner over 170 kvalitetsboliger med 2-5 værelser fordelt på 54 til 125 kvadratmeter. Her er noget for enhver smag og til ethvert behov.

Der er pr. dags dato stadig masser af liv på byggepladsen, hvor Balder og Nrep opfører både studieboliger, kontorhus og lejeboliger i et 50/50 joint venture. Inden længe begynder udlejningen, der er inddelt i tre etaper, af lejeboligerne. Første etape består af i alt 53 boliger, der står klar til forventet indflytning i foråret 2024.

”Det er lidt af en milepæl, vi nu er nået til. At kunne kickstarte udlejningen er et vidnesbyrd om, at projektet virkelig skrider frem, og at indflytningen nærmer sig. Torveporten fuldender den sidste del af Grønttorvet i Valby, så det vil være prikken over i’et for hele området, når folk kan flytte ind”, fortæller Balders projektchef, Claus Nielsen.

Udlejningsopstarten bliver markeret med et åbent hus-arrangement søndag den 26/11 kl. 13-14, hvor du kan se en prøvebolig, møde Balders udlejnings-team, som forestår udlejningen, og snakke med dine potentielt nye naboer.

Tæt på offentlig transport, indkøb og grønne arealer
Torveporten ligger kun et stenkast fra Ny Ellebjerg Station, som fra december 2023 kommer til at gå under navnet København Syd og fra 2024 også vil inkludere metrostation. Beboerne i Torveporten vil med andre ord være ganske tæt på et af de største trafikale knudepunkter i hovedstaden.

”Torveporten har en central placering tæt på både offentlig transport, gode indkøbsmuligheder og grønne områder. Grønttorvsparken ligger et stenkast herfra og fungerer med sine 23.000 kvadratmeter som bydelens omdrejningspunkt for udeliv og fællesskab. Det er med andre ord en optimal placering, ejendommen har”, lyder det fra Mohamad Awad, der er investeringschef i Nrep.

Boligerne er tegnet af Arkitema og er præget af nordisk minimalisme og funktionelle plantegninger. Claus Nielsen fra Balder fortæller:

”Vi har gjort os umage med at skabe en række moderne og indbydende hjem, som er indrettet de forskellige behov, de nye beboere måtte have. Vi ser meget frem til at påbegynde udlejningen og se ejendommen blive bragt til live, når de første flyttebiler kører ind på området”.

Torveporten vil blive udlejet i tre etaper med indflytning i løbet af 2024. Du kan læse mere om projektet og åbent hus-arrangementet samt tilmelde dig interesselisten her: www.torveporten.dk  

Hvis du har spørgsmål til åbent hus-arrangementet, kan du kontakte vores udlejningsafdeling på 55 55 07 07 eller udlejning@balder.dk.

Balder og Nrep i joint venture

Torveporten fuldender den sidste del af Grønttorvet i Valby. Det er Nrep og Balder, som via et 50/50 joint venture selskab (Ejendomsselskabet Gl. Køge Landevej ApS), står bag projektet, som omfatter tre byggefelter med henholdsvis kontorhus, kollegie og boliger på over 35.000 kvm. Der forventes indflytning i anden halvdel af 2024. Balder varetager formidlingen af udlejningen af boligerne i projektet.

Nrep