Lejeboliger i det nye nabolag Hundige Strandby

 

Bo i en spritny bolig tæt på strand, natur, kultur og storbyen.

Med en bolig i Hundige Strandby bor du tæt på kilometervis af den fineste badestrand, hyggelig marina stemning, shopping, kulturelle oplevelsesmuligheder – og ikke mindst storbyen. Her har du alt, du behøver, for at leve en nem hverdag med masser af livskvalitet og fællesskab.

Drik en kaffe med naboen i det grønne, mens børnene leger. Tag på shopping i det unikke Waves. Nyd lange gåture ved den smukke strand. Mulighederne her er mange.

I Hundige Strandby har vi boligejendommene Strandby Høje og Strandby Huse. Ejendommene rummer tilsammen 337 antal spritnye boliger med 2-5 værelser. Alle boliger har privat altan eller terrasse, hvor fritiden kan nydes. Ud over det gør vi os umage for at skabe de bedste rammer for fællesskab her. Det kommer til udtryk i frodige gårdrum, gode legeområder til børnene, butiksliv og meget mere.

Et nabolag skabt med fokus på fællesskab

I det helt nye nabolag Hundige Strandby skyder nye bygninger, grønne opholdszoner og legearealer op. Her bor du i hjertet af Hundige – med shopping og kultur til den ene side og natur og strandens blå bølger til den anden.

Nabolaget skabes med afsæt i ønsket om at skabe trygge rammer med masser af fællesskab og livskvalitet for beboerne.

Slå dig ned i ét af områdets grønne åndehuller og nyd en kaffe med naboen – eller en rolig stund med en god bog. Tag børnene med på en af områdets helt nye legepladser, hvor de kan bygge sandslot i sandkassen, få et sus i maven på rutsjebanen, gå balancegang og meget mere.  

Har du gøremål i hovedstaden, så spring på toget ved Hundige Station, hvorfra du kan komme til Københavns Hovedbanegård på kun 28 minutter.

Et rigt by- og kulturliv 

Greve Kommune byder på et hav af oplevelsesmuligheder, der bare venter på dig. Det storslåede shoppingcenter Waves, er én af dem. Centeret byder på 110 butikker, som spænder fra mode- og legetøjsbutikker til hyggelige restauranter og caféer. Waves har også en biograf, hvor et bredt udvalg af præmierefilm for både børn og voksne bringes.  

Et stenkast fra det populære shoppingcenter ligger Portalen Greve Teater- og Musikhus. Her optræder store navne som Anders Matthesen, Stig Rossen og Johnny Logan jævnligt. Herudover kan du opleve teaterforestillinger som Nøddeknækkeren og forskellige foredrag. 

Du har også rig mulighed for at dyrke det aktive liv i Greve idræts- og fritidscenter, Greve Tennisklub eller Greve Gymnastik og Trampolin.  

I området finder du en række skoler og institutioner, som bidrager til at dine børn kan få en tryg og god opvækst.  

Arken Museum Greve

Kunst og kultur

Er du kulturinteresseret? Så er ARKEN lige et sted for dig. Museet har en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst, og bygningens arkitektur med den spidse stævn, der majestætisk stikker frem i terrænet, har vundet anerkendelse i både ind- og udland.   

Greve Museum samt Mosede Fort er også et besøg værd. Her kan du og familien lade jer fortrylle og betage af 200 års historie i smukke omgivelser.  

De læseglade kan besøge Greve Bibliotek, som ud over et hav af spændende bøger også byder på spændende arrangementer for både børn og voksne – og ikke mindst et stort piratskib, hvor børnene kan lege.  

Storslåede naturområder 

I og omkring Greve findes et hav af enestående naturområder, som bare venter du dig. Du finder blandt andet den smukkeste sandstrand, som strækker sig fra Hundige Havn, forbi den idylliske fiskerihavn Mosede Havn og til området omkring Mosede Fort og Karlslunde Strand. 

Vandet ved stranden er lavt, ligesom der er begrænset strøm, så du kan med ro i maven sende dine børn ud i bølgerne.   

Langs hele strandvejen findes forskellige specialbutikker samt en række gode spisesteder, hvor du kan få stillet sulten.  

Den moderne lystbådehavn Greve Marina er også et besøg værd. Her kan du opleve og nyde den ægte marina stemning og en håndfuld hyggelige caféer og restauranter.  

Du og familien kan også besøge Karlstrup Kalkgrav, som byder på det klareste azurblå vand, eller I kan tage et smut forbi Hedeland Naturpark, hvor I kan gå på opdagelse i den storslåede natur og lade børnene lege på områdets legepladser.  

Balder støtter lokalmiljøet i Greve Nord

I Balder har vi sat os for at støtte op om lokalmiljøet i Greve Nord, da vi med vores ejendomme Strandby Høje og Strandby Huse føler os forpligtede til at tage aktiv del i området. 

Derfor gik vi for år tilbage i dialog med Greve Kommune om, hvordan vi støtter lokalområdet bedst muligt, så det bliver et endnu mere attraktivt og inddragende område med et til stadighed velfungerende, frivilligt foreningsliv.

Fra vores side er der ud af dette bl.a. opstået et stærkt, lokalt partnerskab med Hundige Boldklub. Her sponsorerer vi et månedligt beløb, hvilket har resulteret i, at boldklubben i slutningen af 2023 kunne ansætte to nye medarbejdere med en løn betalt af Balder.

De to nye medarbejdere varetager henholdsvis klubbens fonds- og sponsorsøgning, hjemmeside, samt café og indkøb. Begge er de nu med til at kunne holde hjulene kørende til glæde for de mange borgere, der benytter boldklubbens tilbud.

”Vi har i dag omkring 7-800 medlemmer, og er en af de største foreninger i bydelen og et samlingspunkt uden lige. Den spiller en stor rolle i at give byens unge et sted at være. De bruger vores café og opholdsrum til at samles og hænge ud – også selvom de hverken skal træne eller nødvendigvis er medlemmer. På den måde bliver faciliteterne et fristed, og også af den grund er det vigtigt, at foreningen findes. Den både samler lokalbefolkningen, giver mulighed for et aktivt fodboldliv og skaber et tiltrængt værested”, lyder det fra formand Jan Holst Andersen.

Læs mere om Hundige Boldklub her, hvor du også kan melde dig ind, læse mere om at blive frivillig træner og meget andet.