Lejebolig Hillerød - Fantastiske lejligheder til leje i Hillerød


Drømmer du om at finde den perfekte lejebolig i Hillerød? Vi tilbyder et bredt udvalg af lejligheder til leje i denne charmerende by. Med vores hjælp kan du finde lige præcis den bolig, der passer til dine behov og ønsker.

 

Vores erfarne team står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig.

Når du vælger at leje en bolig gennem os, får du ikke kun en fantastisk bolig i et dejligt område, men også professionel rådgivning og vejledning gennem hele processen.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem i denne smukke og charmerende by.

Moderne, lyse og rummelige lejligheder af høj kvalitet til leje i Hillerød

Hos Balder tilbyder vi et bredt udvalg af moderne og velindrettede lejligheder i Hillerød, placeret tæt på offentlig transport og lokale faciliteter. Vores lejeboliger byder på gennemtænkte planløsninger, rummelige alrum, egen altan og frodige gårdrum.

Vores lejligheder er lyse og rummelige. Kvaliteten er i fokus med matlakeret gulv i ask og stilfuldt, funktionelt køkken fra Invita med Bosch Siemens hårde hvidevarer i energiklasse A+. Badeværelset har plads til hele familien, gulvvarme og energivenlig vaskesøjle fra Bosch Siemens.

Ønsker du en energivenlig bolig med fokus på kvalitet og komfort, kombineret med moderne boligdesign og bæredygtighed, er lejlighederne i Hillerød ideelle for dig.

Lejebolig Hillerød - plads til hele familien

Er du på udkig efter en større bolig til leje i Hillerød, som passer til din familie? Så er du kommet til det rette sted. Hos Balder har vi et bredt udvalg af familievenlige lejeboliger, der passer til både små og store familier – vi har noget for enhver smag og ethvert behov.

Vores lejligheder er både funktionelle og praktiske. Vi har sørget for, at vores familievenlige lejeboliger i Hillerød har masser af opbevaringsplads, gode køkkenfaciliteter og er placeret tæt på skoler, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Dette gør det lettere for dig og din familie at leve et bekvemt og stressfrit liv.

Med vores hjælp kan du finde den ideelle lejebolig i Hillerød, der imødekommer din families behov og giver jer de bedste rammer for et godt hverdagsliv.

Victoria

Lejeboliger i Hillerød med plads til dine husdyr

Det er ikke altid muligt at søge om husdyrtilladelse i lejeboliger hos andre foreninger, men hos Balder er vi af den overbevisning, at der skal være plads til livet og det, der betyder noget for dig. Derfor er det selvfølgelig muligt at søge om husdyrtilladelse i alle vores lejeboliger, så hele familien kan være samlet. Om du er til hund eller kat, stor eller lille, så hjælper vi gerne med at finde en bolig, der passer til dig og dine firbenede venner.

Du kan følge linket og møde et par af vores pelsede beboere og læse mere om, hvordan du søger om husdyrtilladelse til din bolig, og hvad du skal være opmærksom på. Vi forstår vigtigheden af at kunne dele dit hjem med dine kæledyr, og derfor arbejder vi for at skabe rammerne for et trygt og hyggeligt miljø for både dig og dine husdyr.

Husdyr hos Balder

Carlsbakken - Lejeboliger i hjertet af Hillerød

Carlsbakken er beliggende i det gamle stationsområde i Hillerød, hvor et nyt, hyggeligt nabolag vokser frem. Området er karakteriseret ved bilfri stræder, der skaber trygge og grønne byrum, og med biler parkeret ca. 100 meter fra ejendommen.

Boligområdet er centralt placeret med Hillerød Station i nærheden, hvilket gør det nemt at komme til København på under 40 minutter. Carlsbakken er også i gåafstand til daginstitutioner, folkeskoler, gymnasier og videregående uddannelser.

En kort cykeltur bringer dig til SlotsArkaderne, Frederiksborg Slot og Slotssøen, mens en anden 10-minutters cykeltur fører dig til Store Dyrehave Skov, hvor du kan nyde timevis af naturoplevelser og finde ingredienser til hjemmelavet hyldebærsaft eller brombærsyltetøj.

Carlsbakken er det perfekte valg for dig, der ønsker at bo centralt i Hillerød med nem adgang til både byens faciliteter og smukke naturområder.

Hurtig og nem indflytning hos Balder

Hos Balder gør vi det nemt for dig at finde din næste lejlighed eller lejebolig i Hillerød. Udforsk vores store udvalg af attraktive boliger i den charmerende by, og lad os hjælpe dig med at finde den bolig, der passer perfekt til dine behov.

Når du har fundet en lejlighed eller lejebolig, du er interesseret i, kan du kontakte os for at få mere information og arrangere en fremvisning. Vi står klar til at guide dig gennem hele processen, så du føler dig tryg og godt informeret om dine muligheder.

Er boligen det rigtige valg for dig, skal du blot underskrive lejekontrakten og flytte ind! Så nemt er det. Hos Balder gør vi vores yderste for at gøre hele processen let og stressfri, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde dit nye hjem.