Lejebolig i Hedehusene - Vi bygger med omtanke for vores lejere

Hos Balder går vi meget op i indretning, miljø og trivsel. Du kan derfor være sikker på, når du vælger en lejebolig i Hedehusene fra os, at du ikke blot får tag over hovedet i form af en lejebolig, men også en tryg og varm base, der opfylder krav til funktionalitet, uden at gå på kompromis med charme, stil og praktik i hverdagen. Hos Balder får du, kort sagt, et hjem.

Vores lyse lejeboliger i Hedehusene er bygget op om bæredygtige løsninger efter højeste standarder og planløsninger, der er skræddersyet til alle familietyper. 

Med en lejebolig i Hedehusene har du alt, hvad du behøver for at få en nem hverdag med masser af livskvalitet. Gode skoler og institutioner ligger helt tæt på, og det samme gør storslåede naturområder, fællesfaciliteter og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Har du brug for at komme en tur ind til København, kan dette klares med tog på under 25 min.

Balder ser frem til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem i denne smukke og charmerende by.
 

Lyse og bæredygtige lejligheder med tanke på trivsel - Lejebolig Hedehusene


Hos Balder får du lejeboliger i Hedehusene, der er placeret tæt på offentlig transport og lokale faciliteter. Lejeboligerne byder på gennemtænkte planløsninger, der ud over rummelige alrum, egen altan og frodige gårdrum, også lægger stor vægt på sundt indeklima og trivsel.

Vores lejligheder er indrettet med:

 

  • Stue med store vinduer for maksimalt lysindfald, der bringer solen helt indenfor. I forbindelse med stuen får du en solrig, møblerbar altan. 
  • Et moderne, hvidt Invita køkken med god skabsplads samt hårde hvidevarer fra Bosch Siemens med bl.a. opvaskemaskine. 
  • Soveværelse med faste skabe. 
  • Rummeligt og indbydende badeværelse med beige fliser på gulv og i brusenichen samt gulvvarme. Formstøbt vask i marmorline, væghængt toilet samt vaskesøjle. 
  • Flotte Tarkett lamelparketgulve i Nature Eg, med mat lak. 
  • Direkte fra lejligheden og med let adgang findes depotrum. 
  • Der er gode lysindfald i hele lejligheden gennem de store flotte vinduespartier. 

 

Er du på udkig efter en funktionel og lys lejebolig, hvor trivsel og mennesket er i fokus? Så lad os hjælpe dig med at finde din nye lejebolig i Hedehusene.
 

Lejeboliger i Hedehusene - Her er de firbenede familiemedlemmer tilladt 

Hos Balder er vi af den overbevisning, at der skal være plads til livet og det, der betyder noget for dig. Derfor er det selvfølgelig muligt at søge om husdyrtilladelse i alle vores lejeboliger i Hedehusene, så hele familien kan være samlet. Om du er til hund eller kat, stor eller lille, så hjælper vi gerne med at finde en bolig i Hedehusene, der passer til dig og dine firbenede venner.

Du kan følge linket og møde et par af vores pelsede beboere i Hedehusene og læse mere om, hvordan du søger om husdyrtilladelse til din bolig der, og hvad du skal være opmærksom på. 

Vi forstår vigtigheden af at kunne dele dit hjem med dine kæledyr, og derfor arbejder vi for at skabe rammerne for et trygt og hyggeligt miljø for både dig og dine husdyr i Hedehusene.
 

Få en god oplevelse når du flytter ind hos Balder

Vi ved hvor uoverskueligt det kan være, når man starter på sin boligjagt. Hos Balder har vi derfor gjort os umage for at gøre det nemt og overskueligt for dig som lejer at finde lejlighed eller lejebolig i Hedehusene. 

Når du har fundet en lejlighed eller lejebolig, du er interesseret i, kan du kontakte os for at få mere information og arrangere en fremvisning. Vi er altid klar til at tage dig i hånden og guide dig gennem hele processen, så du føler dig tryg og godt informeret om dine muligheder.

Er boligen det rigtige match for dig, skal du blot underskrive lejekontrakten og flytte ind! Det er let, det er stressfrit. Det er Balder - lejebolig Hedehusene.