Lejeboliger i Espergærde

Nyt boligområde i det gamle industrikvarter

Balder er klar til at slå dørene op til 240 nye attraktive lejeboliger i Espergærdes gamle industriområde. 200 lejligheder med 2-5 værelser i TriumphByen samt ca. 40 rækkehuse i TriumphHusene. Med lejeboliger i varierende typer og størrelser, tilbyder vi et hjem til personer i alle aldre og steder i livet. Om du er ung studerende, ved at starte familie eller senior, har vi lejeboligen til dig.


Vores lejeboliger i Espergærde har en fantastisk beliggenhed tæt på både natur, by og uddannelsesinstitutioner. 

Hos Balder er vi stolte af at kunne tilbyde lejeboliger med mange kvaliteter ud over materialevalg og arkitektur, både i form af en skøn beliggenhed samt en positiv befolkningsudvikling, en levende bydel samt alle de muligheder det pulserende byliv tilbyder.  

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores lejligheder og lejeboliger i denne smukke og charmerende by.
 

Moderne og rummelig lejebolig eller lejlighed til leje i hjertet af Espergærde

Hos Balder går vi meget op i at tænke rummelige, lyse, moderne og  funktionelle rum ind i plantegningerne. For os er det vigtigt at skabe de bedste boligforhold for dig,vores lejer. 

Vores lejligheder er indrettet med b.la.:

●    Åbent køkken
●    Pladsoptimeret spiseplads og opholdsstue
●    Et stilfuldt og  funktionelt køkken fra Invita med Bosch Siemens hårde hvidevarer i energiklasse A+. 
●    Et lækkert badeværelse med gulvvarme og energivenlig vaskesøjle fra Bosch Siemens.

Derudover har vi sørget for et matlakeret gulv i ask der matcher den øvrige interiør.

Er du på udkig efter en energivenlig bolig med fokus på kvalitet og god livskvalitet, kombineret med et moderne boligdesign og bæredygtighed, er lejlighederne i hjertet af Espergærde ideelle for dig. 

Triumphbyen interiør

Lejebolig Espergærde - Studerende, familie eller senior

Uanset om du er studerende, en del af en familie, eller seniorer, er en  lejlighed eller lejebolig hos Balder i Espergærde en attraktiv mulighed. Vi har et bredt udvalg af lækre og rummelige lejeboliger, der passer til både små og store familier – vi har noget for enhver smag og ethvert behov.

For den studerende: Et levende område med mange faciliteter.
Med sin beliggenhed nær Espergærde Gymnasium og HF, og kun 1,5 km fra Espergærde Station, er vores boliger ideelle for studerende. Med kun 30 minutters transport til København og 7 minutter til Helsingør, er du altid tæt på uddannelsesinstitutioner og kulturelle oplevelser.

For hele familien: Beboelser omkranset af grønne områder.
Vores lejeboliger er perfekte for familier. Områdets grønne arealer, legeområder og nærheden til skoler og sportsklubber skaber de perfekte rammer for en aktiv hverdag for både børn og voksne. Vores moderne, åbne og lyse lejligheder bidrager til et hyggeligt og trygt hjemmemiljø.

Til seniorer: Komfort og tilgængelighed.
For seniorer er vores lejeboliger et godt valg takket være adgangen til fælleshus, let tilgængelighed til nærliggende faciliteter og den tryghed, der kommer med at være del af et fællesskab. Vores boliger er designet til at følge det skrånende terræn, hvilket giver en naturlig og behagelig adgang.

Kort sagt er en lejebolig eller lejlighed hos Balder i Espergærde for alle
 

Victoria kat

Lejeboliger i Espergærde med husdyrtilladelse

I mange boligforeninger er det en udfordring at få tilladelse til at have husdyr i lejeboliger. Hos Balder værdsætter vi livet i alle dets facetter og forstår, hvor meget dit kæledyr betyder for dig. Derfor er det tilladt at holde husdyr i alle vores lejeboliger, herunder vores lejligheder i Espergærde, således at du kan have dit fulde familieliv samlet under ét tag. Uanset om du foretrækker hunde eller katte, stræber vi efter at finde den bolig, der passer til dine behov og dit kæledyrs velvære.

Vi værdsætter den glæde og det selskab, som kæledyr bringer ind i vores hjem, og vi er forpligtet til at skabe et sikkert og behageligt miljø for både dig og dine kæledyr.
 

Husdyr hos Balder

Hurtig og nem indflytning hos Balder i Espergærde

Hos Balder er det vores mission at gøre din boligsøgning og indflytning i Espergærde så hurtig og ubesværet som muligt. Vores brede udvalg af lejligheder og lejeboliger i den nye pulserende bydel er designet til at imødekomme dine unikke behov og ønsker.

Når du finder en lejebolig eller lejlighed, der fanger din interesse, er det blot at kontakte os for yderligere information og for at aftale en tid for fremvisning. Vi er her for at assistere dig gennem hvert trin i processen, sikrer, at du er velinformeret og tryg i forbindelse med din boligsøgning.

Når du har fundet den perfekte lejebolig for dig, er det blot at skrive under på lejekontrakten og flytte ind! Så simpelt er det. Vi stræber efter at gøre hele processen ubesværet og fri for stress, så du kan fokusere på at nyde dit nye hjem i Espergærde.